Venäjä oppii paralympialaisten kohtalo dopingkieltoon tiistaina

Venäjä löytää tiistaina, sallitaanko se ensi kuussa kilpailla Paralympic Gamesissa. Kansainvälinen paraolympiakomitea keskeytti Venäjän paraolympiakomitean 7. elokuuta, koska se ei puolustanut maailmanlaajuisia dopingin vastaisia ​​sääntöjä.Venäjä on kuitenkin hakenut Ranskalainen paraalympialaisia ​​koskevaa kieltoa, joka alkaa 7. syyskuuta, ja urheilua käsittelevä välimiesoikeus toimittaa tuomionsa tiistaina kello 11.00 mennessä. Emme voi antaa paraolympiakokonaisuuden taaksepäin Rioon | Anne Wafula Strike Lue lisää

IPC: n presidentti Sir Philip Craven teki rakkuloisen hyökkäyksen, Unibet kun hän ilmoitti päätöksestään lykätä Venäjän jäsenkomiteaansa Rioa tuomitsemalla maan “mitalit yli moraalin” filosofian. “Anti-doping-järjestelmän täydellinen korruptio on vastoin sääntöjä ja iskuja paralympialaisen urheilun hengen ytimessä”, Craven sanoi. “Se osoittaa selkeästi huomiotta urheilijoiden terveyttä ja hyvinvointia, eikä yksinkertaisesti ole paikka paraolympiakylässä.”

Cravenin huomautukset ilmestyivät sen jälkeen, kun Richard McLaren, kanadalainen kirjailija toimitti tiedot IPC: lle Maailman antidopingtoimiston raportti Venäjän valtion doping-ohjelmasta.McLaren paljasti, että venäläisten paraolympialaisten urheilijoiden 11 positiivista huumetestiä torjui Moskovan antidopinglaboratorio Venäjän urheiluministeriön tilauksista vuosina 2012-2015. Hän myös vahvisti, että 18 näytettä venäläisiltä urheilijoilta vaihdettiin puhtaiksi vuoden 2014 aikana Talvinen paraolympiat Sochiin. Facebook Twitter Pinterest Usain Boltin “kolminkertainen diskantti” Simone Bilesille: Rio 2016: n parhaimmat hetket

Talvipelissä Venäjällä voitti lähes puolet tarjolla olevista kultamitaloista. IPC: n vankka vastaus Venäjälle oli kuitenkin ristiriidassa suuren osan kansainvälisen urheiluyhteisön kanssa Rion olympialaisissa.Kansainvälinen olympiakomitea päätyi kompromissiin siitä, että jokainen olympialajärjestöjä hallinnoiva liitto päättää venäläisten urheilijoiden tukikelpoisuudesta Rioon.

Vain kansainvälinen urheiluseurojen liitto ja kansainvälinen painonnostoyhdistys ryhtyivät niin vahvaan asenteeseen Venäjää vastaan ​​- ja maailman suurin maa päätyi 278: n vahvuisen joukkueen joukkoon 2016-olympialaisissa. Maailman olympiakuntien liitto, entisten olympialaisten kansallisia järjestöjä edustava sateenvararyhmä, kutsui myös IPC: n “epäjohdonmukaiseksi ja epäoikeudenmukaiseksi” kannaksi ja sanoi, että maailmanlaajuista vastuuta ei voitu saavuttaa tarkastelemalla kaikkia yksittäisiä tapauksia.

read more