Unibet vizsgálja Angliában túrák Banglades és India

Ian Bell a téli próbaváltozásról van szó, miután az Anglia vezetőedzője, Trevor Bayliss hangzott el a visszatérés iránti vágyakról.Bell 34 éves kora óta nem játszott Angliában az Egyesült Arab Emírségek pakisztáni veresége óta, de tavaly novemberben a közepes rendellenességekkel küszködő problémák miatt 118 tesztes sapkája és 11 éves nemzetközi tapasztalata még mindig látta, hogy a Bangladesben és Indiában túli helyet nyerhetne.England kudarcokat nyitott az Unibet ütköző kapunál a Ian Bell előtt. Bővebben

Bayliss találkozott Bellmel a múlt héten Warwickshire utolsó napján Surrey Edgbastonnál, míg a beszélgetés részben az ellenzéki két spin-kaszinók, Zafar Ansari és Gareth Batty döntését hallotta, az angol főedző azt is ellenőrizte, hogy a jobbkezes még mindig teszt-ambíciókat tartott-e.

A Hampshire James Vince-t valószínűleg nem tartják meg az első nyáron, amikor csak 212 futást ért el 11 inningben, és most Angliát úgy értelmezik, hogy vitatják meg, hogy a Bell pragmatikus válogatásnak számít-e a karácsony előtti karácsonyi menetrend szerint res hét teszt két hónap alatt, vagy egy retrográd lépés egy fejlesztő csapat számára. Bell, aki még Unibet mindig központilag szerződéses, nem tett egy kényszeres esetet a visszatérés szempontjából a számok ebben a szezonban , miután mindössze száz 16 első osztályú inninget ért el, de 7,727 tesztpályával és 22 évszázaddal az angol menedzsment részlegei egyre inkább meggyőződtek arról, hogy felvétele segíteni fog egy öltözőteremben a szubkontinentális élményben.

A Dél-Afrika tegnapi túra előtti Bell döntése előtt álló központ, valamint a 21 tesztes inning nélküli, század nélküli futás döntő volt abban a meggyőződésben, hogy 11 év után a nemzetközi futópadon éhségét elvesztette.A visszahívás kulcsa – tehát a nyáron a denevérrel végzett erőteljes befejezése – meg fogja győzni a Baylisset és a tesztkapitányt, az Alastair Cook-ot, hogy visszatért. Különösen a Bayliss szeretne kovácsolni egy fiatalabb játékosokkal, de mivel az a nehézkes kihívás, hogy megpróbálja utánozni a 2012-es csapatot, aki 27 éve először indult el Indiában, az ausztrália mégis meggyőzhette a Bell esetét, a 38 éves off-spinner Batty, amikor a választók találkoznak a szeptember második hetében.Stuart Broad jelek Hobart Hurricanes és Unibet célok Anglia T20 visszahívás Bővebben

amikor Bell, aki az idei év elején átvette a Warwickshire kapitányságát, új lehetőségeket mér a pályafutásának ősszel, tárgyalásokat folytatva az ausztráliai Big Bash League-ben a Perth Scorchers 20-20-os krikettjére. kerül sor.

Perthnek van egy túl eas szabadon marad a csapatukban, miután beleegyezett abba, hogy újból aláírja az angliai és yorkshire-i többszörös David Willeyt a hétvégén, miután lenyűgöző első szezonját Ausztráliában tegnap töltötte be.Ez a megállapodás Justin Langer, a Scorchers vezetőedzője elismerte, hogy a csapat külpolitikára vonatkozó politikáját hajlotta meg, hiszen az egész világbajnokság csak a szezon első felében lesz elérhető az angol karácsonyi egynapos nemzetközi sorozat után India.

A Bellnak Angliába kellett emlékeztetnie, hogy december 23-án valószínűleg nem hagyja ki Perth megnyitóját, ami csak két nappal az ötödik Indián ellen indított Chennai-i teszt után ér véget. a kampány.A Warwickshire-nek az idei T20-as robbanójával, a 489 futamot és öt félszázadot 14 győzelemre visszatekintve a Big Bash League egy lehetséges ugródeszkát jelent a Bell számára, hogy a téleket rövid formájú szakemberként töltse el. Support the Guardian </p >

Ha élvezte a Guardian lefedettségét az olimpián, kérjük, segítsen az újságírás finanszírozásában. A többi médiahoz hasonlóan hihetetlenül nehéz üzleti környezetben is dolgozunk. Soha több ember ne olvassa el munkánkat. Soha kevesebb ember fizetett érte. A mélyreható, átgondolt, jól jelentett újságírás megteremtése nehéz és drága. Ha ezt használja, ha tetszik, miért nem fizet? Ez csak igazságos. Adjon egyszeri vagy ismétlődő hozzájárulást az Őrzőhöz.