Unibet startbonus

unibet startbonusUnibet er et nytt merke på markedet som forvaltes av Energy Casino. Unibet er en online bookmaker som drives av Probe Investments Limited, som i sin tur opererer under lisens utstedt av MGA (Malta Gaming Authority). Dette selskapet har også et sertifikat som tillater det å tilby spilltjenester i Storbritannia og styres av den britiske gamblingkommisjonen.

En dynamisk sportsplattform

Med Unibet startbonus bør vi forvente å se et bredt spekter av sportsdisipliner som fotball, basketball, volleyball, rugby, hesteveddeløp, friidrett, snooker, baseball, golf, volley, motorsport og mye mer. Hvis du er i sanntidsspill, så er denne plattformen virkelig for deg. Velg ditt felt av interesse fra denne omfattende listen og begynn å spille!

Kampanjekoder som en velkomstgave

Unibet tilbyr en kampanjekode til alle nye medlemmer som lager en konto. Bare skriv inn koden ved Unibet registrering, og du vil motta en bonus. Denne kampanjekoden vil legge til noen gratis penger på kontosaldoen, og kan til og med gi gratis innsatsalternativer. Dette er en mulighet til å ta del i og ta hensyn til fra begynnelsen, da de innbydende bonusene kan være veldig attraktive!

betalingsmetoder

Nettstedet vil ha flere nettbankalternativer og e-lommebøker som Ukash, Skrill, Neteller), en kontinuerlig støtte og en rekke bonuser og kampanjer. Det er dedikert til personer i alderen 18 +.

Kundeservice

Kundesupport vil være til tjeneste når som helst og hvor som helst du trenger det. Unibet vil være til din disposisjon på live chat, e-post eller telefon i tilfelle hvis du støter på problemer med kontoen din, spillbonusene osv. Nettstedet vil også ha en vanlige spørsmålsspørsmål som omhandler alle de vanlige problemene

Unibet går hånd i hånd med Leyton Orient FC og Aston Villa

Unibet starter i stor grad sin virksomhet ved å gå i samarbeid med Leyton Orient FC og Aston Villa og inngå en avtale med to engelske klubber med to år. Den elektroniske bookmakeren vil sponsere O’s skjorter i denne perioden. Dette viser at dette selskapet samhandler og er dedikert til samfunnets velvære.

Innovasjon banker på døren din!

Unibet forbereder også Unibet-versjonen på mobile enheter med Android og iOS-operativsystemer. Den vil bli utarbeidet av det samme teamet av Unibet-utviklere som allerede har erfaring med utviklingen av denne typen applikasjoner. Plattformen vil bli rask, raffinert i alle aspekter, og brukervennlig.

For å holde offentligheten godt informert, har Unibet (som Bet365 eller Unibet) opprettet en Twitter-side der du finner all informasjon om denne nettsiden.

Er du i humør for å tjene litt ekstra penger? Vel, muligheten er på vei for at du skal realisere drømmene dine.