38 éves korában Crouch úgy döntött, hogy megszünteti az aktív karrierjét

Az utolsó elkötelezettség Peter Crouch. Egy tapasztalt angol támadó januárban ünnepelte 38. születésnapját, és néhány héttel ezelőtt Burnley-ban volt. Most nem keres új munkáltatót, mert úgy döntött, hogy a körömcsizmákat …

„Ha 17 éves koromban elmondanám, hogy a világbajnokságon játsszam, eljutok a Bajnokok Ligája döntőjébe, megnyerem az FA-kupa és lőni több unibet fogadási bónuszok az interneten mint száz gólt a Premier League-ben, mindent megtennék az álmomért, a csodálatos játékért. mindent adott nekem, nagyon köszönöm mindazoknak, akik segítettek nekem abban, hogy elérjem ezt a szintet, és tartsam olyan hosszú ideig, ”írta Crouch a szociális hálózatokról.

A Tottenham, a Queens Park Rangers, a Portsmouth, az Aston Villa, a Norwich, a Southampton, a Liverpool vagy a Stoke pályafutása során a csatár januárban az utolsó nagy kihívást vette, és Burnley felé indult, ahol a legutóbbi hat versenyét elnyerte. Premier League.

A Crouch 468 játékot játszott és 108 gólt szerzett az angol legmagasabb versenyen, a 2005/2006-os szezon végén az FA-kupa döntőjében diadalmaskodott a Liverpoolnal, unibet fogadási bónuszt és egy évvel később az AC Milan ellen játszott.

42 párbajot játszott, és 22 gólt szerzett Crouchban, 22 pontot ért el a 2006-os és 2010-es világbajnokságon.