Walter Mazzarri odottaa Stefano Okakaa Watfordin rallin jälkeen Evertonin pidättämiseksi

Ronald Koeman on tehnyt maineensa Premier League -pelissä karkeana, pragmaattisena johtajana, mutta hänen Everton-puolensa tehtiin katsomaan naiiveja Watfordilta, koska ne maksimoivat mahdollisuuksiaan ottaa kaikki kolme pistettä. antaa Burnleylle voittaa Lue lisää

Hollantilainen, joka oli pelattu kentällä, ei kyennyt peittämään itsensä kunniassa ottelun jälkeen. Oikeasti raivoissaan hänen tiimilleen, joka antoi 1-0 lyönnistä 3-1-alijäämän, ennen kuin Romelu Lukaku toiseksi palautti uskottavuutensa, hän kuvasi tiiminsä “reaktiiviseksi, ei ennakoivaksi”. Mutta hän näki myös, että hän oli enemmän kuin kerran arvostellut vastustajansa pelityyliä.

Walter Mazzarri hymyili, kun hän kuuli, että hollantilainen oli kuvannut joukkueensa “suorana ja aggressiivisena”.Kyllä, hänen puolensa oli pisteytetty kahdesti asetetuista kappaleista, ja kyllä ​​se, joka johti niiden avaustavoitteeseen, oli alkanut pitkällä pallolla takaa. Mutta Mazzarri tiesi, mitä kentällä tapahtui, ja Watford oli ollut parempi kaikilla osastoilla.

”Jokaisella on mielipiteensä, onneksi meillä kaikilla on silmät nähdä”, italialainen sanoi tulkkiessaan. ”Luulen, että olet nähnyt kaikki, jotka pelasivat paremmin tänään, jotka pelasivat hyvää jalkapalloa. Jokaisella on mielipide, mutta en ole samaa mieltä hänen kanssaan. ”

Watfordin tähtitaiteilija oli Stefano Okaka. Hyökkääjä saapui Anderlechtilta kesällä julkistamattomasta maksusta, mutta hänen kausi on vahingoittunut.Tämä oli vasta hänen toinen kausi, hänen ensimmäinen tuli viime viikolla, mutta hän näytti mitään ruosteelta, kun hän pyysi Watfordin ekvalisaattoria pisteytämään 36. minuutilla.

Kun Sebastian Prödl antoi Watfordille johtajan Okaka tuotti yhden oman hetken neljä minuuttia myöhemmin. Hän menetti merkkinsä vastaamaan José Holebasin nurkkaan lähellä olevaan postiin ja liukumaan pallon ohi Maarten Stekelenburgin. Italialainen vetäytyi myöhään pysyvään ovaatioon.

“Olen tuntenut hänet, koska hän oli hyvin nuori ja pelaa romaneja, hän on suuri lahjakkuus,” sanoi Mazzari, joka antoi hyökkääjälle karhun halauksen avaamisen jälkeen. ”Meillä oli mahdollisuus allekirjoittaa hänet kesällä ja otimme sen.Hän sopii erinomaisesti Premier Leagueille, koska hän ei vain auta itseään, vaan auttaa joukkuekavereitaan pelaamaan hyvin ja pisteet. ”

Jos Everton olisi ollut ilman omaa kahden maalintekijänsä hyökkääjää, kukaan arvaa . Lukaku avasi pisteytyksen, kun hän pääsi viileästi Gareth Barryn upeaan pitkään palloon, ironisesti Evertonin parhaaseen peliin. Belgian sulkenut sen varmalla otsakkeella Aaron Lennonin sijasta. Aikojen välissä hän oli kuitenkin suuresti maroonoitu, odottamassa toivottavasti risteilyjä, jotka harvoin tulivat. Fraizer Campbellin myöhäinen tasoittaja pelastaa Crystal Palace: n Hullin sankarien jälkeen Lue lisää

Kun kritisoitiin Ross Barkleyn tuottavuuden puutetta viikon aikana, Koeman jälleen lähtenyt Englannista kansainväliselle penkille.Hänen sijaisensa James McCarthy näytti täysin merellä nimellisessä No10-roolissa. Gerard Deulofeu yritti kovasti oikealla puolella, kun taas Kevin Mirallas oli nimettömänä vasemmalla. Ja nämä ovat pelaajia, jotka ilmeisesti tekevät Evertonista enemmän jalkapallon puolella kuin heidän vastustajansa. liian heikko ”, Koeman sanoi. ”Meillä on liian paljon tehtävää, kun tällaiset joukkueet pelaavat suoraan ja aggressiivisesti.

” Meillä on erilaisia ​​pelaajia, erilaisia ​​ominaisuuksia, mutta tässä suhteessa meidän on parannettava ja parannettava. Et voi muuttaa sitä kahden viikon kuluttua. Tarvitset tammikuun, tarvitset kesän muuttaaksesi mitä tarvitset joukkueena.Tarvitsemme paremman tasapainon. ”

Evertonilla oli myöhäinen rangaistuspyyntö, kun Miguel Britos hoiti varajäsenen Enner Valencian estääkseen häntä hyppimästä ristiin, mutta Watford istui nyt pöydän yläosassa Mazzarrin kanssa saada ensimmäisen kokemuksensa Premier League Christmas -kaudesta. ”Italiassa meillä ei ole pelejä niin lähellä joulua, mutta en ole huolissani siitä”, Mazzarri sanoi. ”Kaikki, mitä olen huolissani, on se, että joukkueeni ei ole täysin kunnossa. Jos meillä olisi täydellinen joukkue, olisin hyvin onnellinen. ”