VIDEO: Pelta katsoi ulos uudesta toimistosta, jalkapallolla olisi uusi istuin

“Tähän mennessä olemme olleet rekonstruoiduissa tiloissa, mutta olemme vuokraamassa. Nämä alueet nykyään myöskään ole tarpeitamme “, selitti Pelt, miksi FARC uuden pääkonttorin rakennettiin.

johtaja Tšekin jalkapalloa haastattelussa hoitaville Future Office josta on henkeäsalpaavat näkymät kaupunkiin.

Pelta liikkuu tiiminsä kanssa kesäkuussa. Avajaiset on suunniteltu lauantaina 27.6.Ei ole sattumaa – tuolloin on Tšekissä toteutetaan EM 21 vuoteen, joten Prahaan saapuu johtajuutta Euroopan jalkapalloliiton UEFA johtaman Michel Platini.

rakennuskustannukset on 137 miljoonaa kruunua ja FARC hänet kokonaan ”

” Jos meillä ei olisi rahoitusta, epäröimme projektin kanssa “, Pelta sanoi. “On parempi varmistaa resurssit, jotta meillä ei olisi velkoja. Sanon aina, että rahat, jotka koskevat edustuksen tulisi olla mestaruus melko Käytän jatkui todellista jalkapallo. ”

Uusi nelikerroksinen kartano (joista yksi metro), joka liikkuu ja markkinointiyhtiö STES, seisoo nurkassa Athletic ja Diskařská, joten eteläpuoli sulkee Friendship-stadionin.Rakennus on nyt puolitoista vuotta.

Toimistot sijaitsevat kahdessa yläkerrassa. Pohjakerroksessa on Hall of Fame, ravintola ja lehdistökeskus.

Maanalainen on tekninen tausta ja neljä jalkapallokenttää. Nyt lasketaan sekä jälleenrakentamisen viereisen Friendship Stadium, joten hän olisi voitava hyötyä nuorten joukkue.

“olemista tarjouksen jotka suorittivat jälleenrakentamiseen stadionin. Tulee tributo, uusi kurpitsa, lämmitetty nurmikko ja uusi valaistus. Haluaisimme alkaa syksyllä ja vuonna 2016 loppuun rakentaminen “hän selitti Pelt.

Hän jatkoi:” Ystävyys Stadium käyttää ja yleisurheilu. Ja tietenkin me tarvitsemme. Ehkä seminaareihin, koulutustilaisuuksiin, edustuskokouksiin…Meillä on taustalla akustinen koulutus. ”

Ensimmäisessä vaiheessa uusi FAČR-rakennus, sitten stadionin kunnostaminen ystävyys. Palloliitto lopulta tulee olemaan edustaja tiloja, jotka muistuttavat konseptin esimerkiksi päämaja FIFA ja UEFA (toimistorakennus vieressä koulutuksen aloilla). Mutta se ei tarvitse päätyä vallata Strahovin…

Tsekin jalkapallostadion ja alue Rosickeho Eugene, joka on Ystävyyden stadion kadun toisella puolella. Tällä hetkellä se kuitenkin käyttää vain vähäistä käyttöä.Tulevaisuudessa siellä voi olla kansallispyssö.

“Olemme viimeinen Keski-Euroopan maa, jolla ei ole tällaista stadionia. Jopa Slovakiassa päätöksiä on jo tehty hallitustasolla, Pelta sanoi. “Kun kaikki on sidottu, kuten Friendship Stadium, haluaisin aloittaa keskustelun valtion kanssa. Mutta on ennenaikaista puhua mitään, kun emme tue, eikä ole ketään korkeimmalla tasolla hallitus ei toimi. ”

Hän lisäsi:” Strahovin olisi kiva paikka, mutta rajansa kuljetuspalveluja. Jos stadion pysyy ja jos ollenkaan, se riippuu kuljetusalan ammattilaisista ja muista asiantuntijoista.Jos näin olisi, sen on täytettävä kaikki parametrit, jotta emme tee jotain puolikielistä ja älä kadu sitä myöhemmin. ”

Toistaiseksi se on kuitenkin vain näkemys, eikä sitä tapahdu lähiaikoina. Uuden päämajan rakentaminen ja ystävyyskadun pienen stadionien jälleenrakentaminen ovat merkittävä edistysaskel FAČR: n yleiselle esitykselle.

“Strahovin herätys oli tällainen unelma. Olen erittäin iloinen siitä, että se on lopullisessa muodossa ja termi on tulossa, kun siirrämme rakennuksen ja avaamme sen. Jalkapallo on maailmanlaajuinen ilmiö, ja mielestäni istuin määrittelee jokaisen liiton luottokelpoisuuden “, Pelta sanoi katsomassa uutta toimistoaan viimeisen kerran.