Vain korvikkeita koulutettiin ennen Sveitsiä. Haavoittunut Klepis tuntuu paremmalta

Puolen tunnin harjoittelun jälkeen jääkiekko-pelaajat panivat kiekot piireihin ja ampuivat maalissa. Tavoitteena oli lyödä baari. Mutta enemmän pelaajia maaleja, “břevínka” hallitsevat valmentaja Spacek ja lopulta piti kerätä kiekkoa Pardubice suositeltavaa.

“Te haluavat maaleja”, sanoi Spacek kysyttäessä sen tarkkuudesta. “Mutta jos Lukas hyppäsi otteluun ja maalasi, haluaisin. Menisin kerätä kiekkoa hänelle. ”

Hän neuvoi yhdessä Bek Kempným ​​ja kolmas maalivahti Kovar odottavat kirjoittaa ylös Tsekin roster World Cup kotiin. On todennäköistä, että seppä osuu.

Toinen pelaaja täyttää toisen paikan.Kuitenkin valmentajat odottavat edelleen hyökkääjää Klepisin terveyttä, joka saattaa olla jokeri neljännesfinaaleille.

“Jos emme halua häntä, lähetämme hänet kotiin kauan sitten. Haluamme ehdottomasti, että hän on kunnossa. Mutta tiedät miten se on – kaksintaistelu ja kaikki voi olla erilainen. Sitten hän otti meidät paikalle inventaarista. Hänen mukaansa hän tuntee enemmän “, selitti Špaček. Hänen mukaansa lääkäri ja fysioterapeutti Pavel Kolář avustaa Trinity-soitinta. “Kuuba tuntee vahvuutensa, tämä on myönteinen asia.” Kempny jää tiimiin, jos yksi seitsemästä puolustajasta loukkaantuu Sveitsiä vastaan.Mutta tšekit eivät todellakaan aio säästää, vaikka viimeinen peli “Praha” ryhmä tekisi mitään eroa lopputulokset kummankin joukkueen.

“Lähestymme sitä kenraaliharjoitus puolivälieriin. Sveitsiläiset ovat vahvoja, “sanoi Spacek, joka huomasi, että hänen vastustajansa harjoitellaan valtapeleihin. “Meidän on myös keskityttävä niihin. Siinä vaiheessa päättää tulitikut ja voimamme pelata ei ole yhtä hyvä kuin alussa. ”

Jo maanantaina, valmentaja Vladimir Ruzicka vahvasti varoitti pelaajia virheitä puolustukseen. Nyt enemmän puolustava kahden viime päivää ennen ratkaiseva kaksintaistelu Tsekin joukkueen on parannettava.

“Itse puolustus vyöhyke kenkä puristaa meille.Uskon kuitenkin parantavan taisteluamme “, sanoi Špaček.

Lounaan jälkeen tšekit istuvat alas katsomaan televisiota ja, jos hänellä olisi iltapäivän ottelu Slovakia Team USA määräävät kotijoukkue puolivälierässä kilpailija.

Kuka haluaisi Spacek? Toimitus vuodelta 2004 amerikkalaisia ​​vastaan? “Olisi mielenkiintoinen ottelu, mutta toinen ryhmä on tasapainossa ja tilanne sotkeutunut. Minä annan sen mennä. “