Unibet Romania

Unibet RomaniaFederația franceză de fotbal va sprijini pe Gianni Infantino în alegerile prezidențiale de la Fifa de luna viitoare, a anunțat președintele său, Noel Le Graët. Infantino, secretarul general al Uefa, este unul dintre cei cinci candidați care au reușit să ocupe Sepp Blatter în calitate de șef al fotbalului mondial, când alegerile se desfășoară la 26 februarie. El are sprijinul unanim al comitetului executiv al Uefa – cu un Unibet membru, vicepreședintele Asociației de Fotbal, David Gill, care îl descrie drept ” candidatul stand-out “. Și federația franceză a optat să sprijine elvețianul față de jurnalul francez Jérôme Champagne, care a petrecut 11 ani lucrătoare la Fifa, inclusiv o vrajă ca secretar general adjunct.

O declarație a lui Le Graët despre fff.fr a citit: “În acord cu comitetul executiv (11 din 12 membri în favoarea), federația franceză de fotbal a decis să sprijine Unibet candidatura lui Gianni Infantino la alegerile pentru președinția Fifa.

“Gianni are al l calitățile necesare pentru a reuși.El are experiența, talentul, etica muncii și convingerile sale, pe care le-a demonstrat ca secretar general al Uefa alături de Michel Platini. El a stabilit un program ambițios care este bun pentru fotbal și pentru noi federațiile, concentrându-se asupra unei restaurări necesare a imaginii Fifa, dar și asupra valorilor economice și Unibet educaționale ale sportului nostru în întreaga lume. “Gianni dorește să mențină democrația și egalitatea între 209 de federații.Acesta este un alt accent major al angajamentelor sale și planul său pentru viitorul Fifa și fotbalul, la care este de asemenea comis fotbalul francez “. Președintele Asiei de fotbal Sheikh Salman Bin Ebrahim al-Khalifa din Bahrain, Prince Ali Bin al-Hussein din Iordania și politicianul și afaceristul sud-african Tokyo Sexwale sunt ceilalți candidați la președinția Fifa. Președintele Uefa, Platini, sa retras din cursa după ce a fost interzis de opțiunea de fotbal Unibet Romania pentru opt ani după o anchetă privind o plată de 1,3 milioane de lire sterline primită de la Fifa în 2011. Platini a făcut apel împotriva interdicției sale, în timp ce un recurs separat de comisia de etică a Fifa încearcă să-l majoreze.Ziarul sportiv francez L’Equipe a anunțat vineri că apelul lui Platini, precum și recursul comisiei de etică vor fi audiați la sediul Fifa din Zurich la 15 februarie. Recursul lui Blatter va fi audiat a doua zi. Sapp Blatter va avea apel împotriva interdicției de opt ani pe 16 februarie.