UD Las Palmas – Granada CF

Qatar Japan Asian Cup SoccerEstadio Gran Canaria tulee 17. kierroksella Granada ettei taistellut kotitekoinen Las Palmas. Kumpikaan koko laiminlyö pre-season hoitosuunnitelmia ja niin me taistelemme alemmasta kerroksessa taulukon La Liga.

Las Palmas on viimeinen joukkue pöydälle ja viimeinen puola on etumatka vain kaksi pistettä. Granada sitä, mutta se varmasti ei ole paljon Bet365 parempi, koska se on seitsemäntoista ja on hyvä vain yhdessä pisteessä hänen kilpailijansa. Molemmat joukkueet yhdessä sisällä Espanjan eliitti kilpailu vielä neutkaly edes kerran, ja se on ollut hyvin pitkä aika, koska niiden viime yhteentörmäyksen Segunda Division.

Vuonna 2010 hän syntyi piirtää, sitten voitti seuraavaan otteluun Granada. Hänen kilpailijansa hän selviytyy ilman ongelmia, kun se kukisti 5: 2. Molemmat joukkueet menettänyt molemmat viimeisen ulkonäköä. Viime kierroksella Las Palmasin tarpeeksi Espanyol kun hän hävisi hänelle koska yksi lunastettu maalia Felipe Caicedo, joka päätti voittaa Espanyol.

Granada testattu edellisellä kierroksella Celta Vigo, mutta se ei toiminut hänen liian hyvin. Hän sai kaksi maalia, kun ne ensimmäinen osuma Fabián Orellana ja hänen jälkeensä hieman ennen lähtöämme kaappi iago aspas. On hyvin mahdollista, että näemme enemmän maaleja. Kolmen viime matkoja Granada oli aina laskenut vähintään kaksi maalia, vaikkakin Granada tarkoitettu joitakin kohtia.

Kotimaan Las Palmas on hieman vaikea rooli säveltäminen perus yksitoista, koska valmentaja Quiquemu Setien täytä useita olennaisia ​​pelaajia. Pelin Bet365 ulkopuolella ovat herra Angel, Pedro Bigas, Antolin Alcaraz tai Aythami että maksaa kortilla. Asiakkaat tekevät hieman paremmin, koska he eivät voi luottaa vain menestys. Voi suorittaa yhdeksänkymmentä minuuttia, niin luultavasti ei edes Rene Krhin.

Las Palmas on voittanut kaksi viimeistä Bet365 kilpailukykyinen ottelut kotikentällään. Toisaalta, koti onnistui pitämään puhtaana vain kerran viiden viime peleissä liigassa. Granada menettivät jälleen viimeksi kolme kilpailukykyistä ottelunsa kuin vain yksi. Miten ristiriita niiden välillä?