Tšekit haastavat Suomeen neljännesfinaaleissa. Hän määräsi Donskin ryöstöä Venäjää vastaan

“Tiedämme kuinka suomalaiset pelaavat ja olimme valmiita siihen. Olimme odottamassa fyysisesti vaativaa ottelua. Mutta on niin vaikea nähdä, miten menetti hiljattain. Meidän täytyy katsoa videon ja katsoa virheistä, jotka teimme heille seuraavan kerran välttää “, hän sanoi ottelun jälkeen Venäjän tähti Jevgeni Malkin.

toisinto viime vuoden mestaruus finaaliin toi ansiosta ensimmäisen hyökkäyksen muodostumista suomalaisten ensimmäinen isompi riemukkaasti Venäjän tavoite. Alakynnessä kaksi muille kuin nezakončil tarkalleen Hartikainen ja poloodkrytou häkki jäänyt tai Ruut.Pisteet muuttunut tapahtuman jälkeen ja toisaalta, kun lopussa ensimmäisen jakson Mozjakin prostřelil ensimmäinen maalivahti Rinneho.

Jääkiekon pelaajat kummankin joukkueen pelataan vaikea kehon, mutta sitten maalin jälkeen ruotsalainen tuomari insensitively arvioida konfliktin Komarova olkapää Medvedevin laitonta. Ehkä heidän tuomionsa oli rooli vammoja ja Venäjän puolustaja Fina on virheellisesti jättänyt viisi minuuttia plus peli virheeseen. Kuitenkin puolustaa Mestarien pidetään pitkään valtapelistä ja kuoret Suomi Orchestrating pyhäkkö.

“Se oli tärkeä hetki ottelun. Ubráněné heikkeneminen kannusti meitä ja sitten aloimme komeilu peli ja luoda mahdollisuus “, sanoi Suomen hyökkääjä Aleksander Barkov, joka aikana keskellä Kolmas etu, kun vain yhdeksän sekunnin valtapelistä ja Norsemen ratkaistu.Seuraavaksi venäläinen puolustaja Jakovleva pysähtyi pyrkimyksessään murtamaan puolueettomat napa ja kilpajuoksu piti molemmat joukkueet viimeisen viiden minuutin aikana perussoiton aikana. Panarin sanoi pallolla Donskoi ja silloinkin voi valita minkä tahansa joukkueen.

laajennusosa keppiä oli rengasrikko Jokinen, mutta Bobrovskij Jakovlev, yhteistyössä venäläisten pelastettiin. Suomi kuitenkin nautti voitosta. Ryhmän lisäkohta ja toinen paikka pitivät Donsokon täydellisen silmukan, joka onnistui ainoana. Amends’m hänen maineensa ratsian jälkeen toisen kierroksen, kun hän pakeni kiekkoa.

“Joskus sekoittaa kiekkoa liikaa, joten tulin levyyn. Olin iloinen, että sain toisenkin mahdollisuuden ja se oli voittava tavoite “, Donskoi selitti.Yksi tärkeimmistä voittajista oli myös maalivahti Rinne, joka kattoi 33 kuvaa ja ampui kaikki viisi vastustajansa.