Tiger Woods ilmoittaa palaavan kilpailukykyiseen golfkouluun loukkaantumisen jälkeen

Tiger Woods on ilmoittanut, että kilpailu palaa lokakuun puolivälissä, ja 14 -kertainen voittaja suunnittelee ulkonäköä myös European Tour -turnauksessa Turkish Airlines Open -tapahtumassa marraskuun alussa. Lopuksi, ja niin sanotun draaman elementin kanssa, joka liittyy hänen jokaiseen liikkeeseensä, Tiger on palannut.

Woods ei ole pelannut turnaus golfia viime vuoden elokuusta lähtien, minkä jälkeen hänelle tehtiin kaksi selkälippuaa. Hänellä oli saman alueen toiminta maaliskuussa 2014. Sen jälkeen, kun hän vetäytyi urheilun etulinjalta, oli paljon spekulaatiota siitä, tuleeko Woods, nyt 40, koskaan uudelleen. Rory McIlroy: ” Olen kuntosalilla liikaa “Lue lisää

Mies itse hylkäsi tällaiset huhut yllätyksenä keskiviikkona.Ja vielä ajoitus ei ole sattumaa; Woods on Yhdysvaltojen Ryder Cup -joukkueen varapäällikkö myöhemmin tänä kuussa, jonka aikana hän muuten joutuisi epäilemättä kysymyksiin tulevaisuudestaan.

Woods joutuu Safeway Openiin Silverado Resortissa Napa, Kalifornia, 13. lokakuuta, joka toimii 2016-17 PGA Tour -kauden avauspäivänä. Hän aikoo matkustaa Turkkiin 3. marraskuuta, ennen kuin hän tekee kolmannen kerran kuukausina sunnuntai-maailmanhaasteessa joulukuussa. “Kuntoutukseni on siinä vaiheessa, että olen mukava suunnitelmien tekemiseen, mutta Minulla on vielä tehtävää “, sanoi Woods. “Voinko pelata riippuu jatkuvasta edistyksestä ja toipumisesta. Toivoni on, että peli on valmis menemään.Se voisi olla hauska kaatuminen.

“Se oli vaikeaa puuttuvia turnauksia, jotka ovat minulle tärkeitä, mutta tällä kertaa olin fiksu elpymisestani eikä kiirannut sitä. Oli hienoa viettää aikaa lapseni Samin ja Charlien kanssa sekä työskentelemässä monissa hankkeissa, kuten golfkentän suunnittelussa, säätiön tulevassa 20-vuotispäivänä ja kirjan 1997 Mastersista.

” kilpailevia. Haluan kiittää kaikkia faneja heidän ystävällisyydestään ja huolta. Olen ollut ammattilainen noin 20 vuotta ja heidän tuensa ei ole koskaan hukkua. “Johnny Miller, kaksi kertaa tärkeä mestari ja nyt arvostettu analyytikko NBC-televisiosta, oli ensimmäisiä, jotka reagoivat uutiset. Miller sanoi: “Silverado on täydellinen kurssi Tigerille; suoraviivaista, eräänlaista kurssia kuten Torrey Pines. Kaikki vetävät häntä.Se on melko hämmästyttävää saada hänet takaisin tästä lomautuksesta. “

Notah Begay, joka on myös televisio-asiantuntija ja Woodsin läheinen ystävä, sanoi pari työskennellyt pari viikkoa sitten. Begay lisäsi: “Hän on muuttanut koulutustaan ​​ja tekee paljon ydintutkimusta vahvistaakseen selkänsä lihaksia.

” Hän on ollut hyvin älykäs siitä. Muina aikoina hän saattoi tulla liian aikaisin [vahinkoa]. Odotukset ovat maltillisempia, mutta en usko, että Tiger päätyisi koskaan vain kilpailemaan. Tiger on voittanut. “

Jason Day, maailma No1 ja toinen Woods-liittolainen, aloittivat varhain toiveita. “Vaikka odotamme suuria asioita, en odota liian paljon Tigeriltä”, Day sanoi. “On vaikea palata ja olla yhtä terävä heti.”