Slalom: Zuzula mål for neste sesong – en liten verden

PIEŠŤANY 28. mars (SITA) – Det beste slovakiske skisenteret Veronika Zuzulová var det symbolske punktet for den mest vellykkede sesongen i karrieren på fredag ​​i Spa Piešťany.

Det tredje beste slalom i VM-finalen i 2007/2008 var et komplett ni-løpsprogram, som alle endte i en elite tiende. Fire ganger hun likte visningen av vinnerne, tre ganger var det fra sølvbaren, en av bronse. “Jeg har ingenting å si, jeg har en veldig god sesong, jeg tror jeg har gjort det beste, og vi har allerede lagt grunnlaget for de store resultatene som er under forberedelse, noe som var veldig vanskelig.Alle podiumplasseringer er litt eksepsjonelle for meg. Det er vanskelig å si hvilken jeg setter pris på mest. Den mest ettertraktede var det i VM-finalen i Bormio, hvor jeg var bak vinneren av syv hundrevis av sekundet. Jeg var veldig fornøyd med min første sølvposisjon i Špindlerův Mlýn. Det var så hyggelig som da jeg først tok tredje plass for fire år siden, “rekapulerte hun den 23 år gamle Bratislavčanka sesongen.” Begynnelsen var også pinlig fordi Veronica var syk. Symptomer på astma har utmattet henne, og hun måtte lære å leve med medisiner og samtidig gi henne maksimal ytelse. Gradvis gjorde hun det og på slutten av sesongen var det veldig bra.Det brøt seg ned etter første løp i det nye året i Spindleruv Mlyn, og så gikk det.


Konklusjonen var det jeg alltid hadde forestilt meg. Kvelden etter finalen i VM i Bormio var fantastisk for meg. Der opplevde jeg det jeg drømte om – Veronika var på scenen blant de beste racerne i verden. Det var utrolig kraftig og emosjonelle, “kommenterte avsluttet sesongen far og trener i en person Timotej Zuzula.

Resultatene av hans døtre og Zverenky er odds og spill live ekstremt vennlighet. Veronika har imidlertid allerede nok erfaring og selvtillit.” Et annet mål som resultat lille verden jeg ikke engang kan gi. Etter denne sesongen kan jeg ikke gå videre. Det ville ikke vært riktig. I hver sesong har jeg vært oppe og kjører høyt så langt. Jeg har alltid stått opp og oppe.Nå er det din tur til å lede i den totale vurderingen slalom, “sunn selvsikkert ser på fremtiden slovakiske zjazdárska enhet.” Jeg tror Veronika fortsatt ikke sagt det siste ordet. Min drøm gjenstår å kjempe for en liten krystall slalom kloden. Jeg utelukker imidlertid ikke at i den kommende sesongen vil vi prøve å ri et godt slalom. Selvfølgelig, vi alle lengter etter den store medaljen av VM eller OL, men vi får se om vi noen gang møtes. Disse klimatiske hendelser er bare om medaljer, er en fjerdeplass ikke så verdifull som i VM, “sa far Timothy.

Veronika vil nå ha noen dager til deg selv.Ski teoretisk i begynnelsen av sommeren opplæring, som et hjem med sin far planlagt 1. mai til å bli igjen. “Nå kommer tiden for venner, folk hvem jeg er i vinter rett og slett ikke har tid. Gjerne vi ta hensyn til skole, studerer offentlig administrasjon ved Trenčín University. Vi tar den måneden vil ikke ha trening. Jeg bekjenner imidlertid at i påsken jeg var med en venn å gå på ski. Mer eller mindre har han å gjøre tvunget. været ikke trene, men jeg har hatt fra denne store glede. Når en person på ski som turist, så du skjønner hva en fantastisk sport, “konkluderte Veronika Zuzulová.