Sandown waterlogging leaves Aika Testi Eclipse Stakes epäonnistuu

Erittäin epätavalliset sademäärät ovat jättäneet Sandownin veteen vain yhdeksän päivää ennen Eclipse Stakesia, juhannuksen korostusta Lontoon radalla. Tämä on huono uutinen suosikkihankkeen tukijoille, Time Test, jonka mielestä on nopea pinta, mutta yhteydet lykkäävät päätöstä siitä, kestääkö hän aikaisin. Time Test taistelee länsimaalaiselta voittaakseen Brigadier Gerard Stakesin Lue lisää

“Meillä oli eilen 45 millimetriä”, kertoi eilen Andrew Cooper, Sandownin arvostettu virkailija. “Tietojemme mukaan saamme satoa noin joka viides vuosi, mutta meillä on nyt ollut kaksi kertaa viikossa.

” Lyhyellä aikavälillä vaikutus on melko huono kun selkänoja kääntyy suoraan kuudesta kaarevasta napaketjusta lampaan alueelle.Olemme rinteessä, joten se on kurssin alaosa ja se on sateen yhdistelmä. Vesi vähitellen löytää sen alimman pisteen ja jotkut viemärit eivät pysty selviytymään siitä, mitä on tapahtunut.

” Vedät vettä joillakin paikoilla. Jos antaisimme menevän kuvauksen, se olisi “raskasta, vettä vailla”. Löydät vähän pehmeitä malleja, mutta se on varmasti irrotettavissa ja todennäköisesti pysyy ennallaan seuraavien 48 tunnin aikana. “

Vaikka tilanne on parantunut tällä vuodenaikaan ja lämpötila on alhainen 20-luku , Cooper sanoi, että lähipäivien ennuste tuskin oli ihanteellinen kuivausolosuhteita, joten Eclipseä voi ajaa kentällä ja leikkaamalla siihen.Lisää suihkut odotetaan alueella tänä iltana tänä iltana.

“Yhdeksän päivää on valtava aika säällä ja maalla”, Cooper lisäsi. “Mutta meillä on ollut neljä tuumaa sateessa viikossa, joten pysymme asioiden pehmeämmän puolen hetkeksi. Ja tietenkin, kun sinulla on ollut niin paljon, se kestää vain vähän enemmän sateita ylhäältä, missä olit aikaisemmin. “

Jotkut yritykset ovat vastanneet työntämällä Time Testia 7-2: een Eclipse, vaikka hän on edelleen suosikki ja on silti yhtä lyhyt kuin 7-4 muiden vedonlyöntien kanssa.Hänen kouluttajansa, Roger Charlton, vaati, että hänen osallistumisestaan ​​ei tehdä päätöstä niin varhaisessa vaiheessa.

“On liian aikaista”, Charlton sanoi. “Kukaan ei tiedä, millainen maa tulee olemaan kuin yhdeksän päivän kuluttua, enkä halua syventyä spekulaatioihin.”

Charlton, joka on Beiltonhaminassa Wiltshiressä, on sanonut, että Time Testi on parhaimmillaan hyvällä tai vakavalla menestyksellä. Hevonen oli vaikuttava voittaja Tercentenary Stakesissa Royal Ascotissa viime vuonna nopealla pinnalla ja saavutti uransa korkeimman arvosanan samalla tavalla, kun hänet nähtiin viimein, voittaen pronssi Gerardin Sandownissa toukokuussa.

Canlock Chase, joka oli Eclipse’n 16-1 -alus, menettää kilpailun riippumatta säästä.Hänen omistajansa tiedottaja sanoi, että hevonen ei ole vieläkään palannut takaiskutaistelusta, joka pysäytti hänet Royal Ascotista ja olisi poissa “jonkin aikaa”.

Silvestre De Sousan otsikkokokemus kesti torstaina kun hänelle annettiin 18 päivän kielto totting-up-sääntöjen mukaisesti, kun hän oli tehnyt viisi piiskauhoa viimeisten kolmen kuukauden aikana. Kuuden päivän kiellon lykkäämistä elokuun loppuun asti, laukaiseva, jos hän loukkaa jälleen.

Hallitseva mestari De Sousa johtaa Ryan Moorea neljällä voitolla tämän vuoden kilpailussa, ja jotkut yritykset ovat lyöneet hänen mahdollisuuksiaan noin 1-3 kertaa. Kuitenkin hän on nyt saatavilla 4-6, kun Moore on 3-1.

De Sousan kiellon säännöt hänet pois Eclipse Stakes klo Sandown ensi viikolla ja koko heinäkuun kokouksessa hänen paikallisella radalla, Newmarket.Kuitenkin voi olla menetetty mahdollisuus voittaa voittajia suhteellisen pienissä kokouksissa, jotka aiheuttavat hänelle eniten kärsimystä.