Saimme sen, minkä ansaitsemme, sanoo Bostonin maalivahti

Bostonissa. Jääkiekon pelaajat Boston Bruins ja slovakialainen kapteeni Zdenor Chárom eivät taistelleet ensimmäistä kertaa kahdeksan vuoden aikana Overseas NHL: n play-off-pelissä.

Heikko muoto pohjan pohjalta ja Ottawan senaattoreiden hieno viimeistely tarkoitti varhaista loppua. Viimeisen ottelun pelattiin Bruins Tampa Bayn jäällä erillisten hyökkäysten jälkeen.

Heillä ei kuitenkaan ollut tilannetta heidän käsiinsä. Philadelphian Ottawan voiton jälkeen heidän täytyi odottaa Pittsburghin epäröintiä. Penguins tuli hevosen NHL Buffalo -joukkueen jäähän. Brandon Sutterin kahden tauon jälkeen he voittivat 2: 0.

Tulos saatiin Bostonissa myös ottelun aikana. Ja he leikkasivat synkän mielialalla.

“Se on viimeinen asia, jonka luulet.En koskaan sanoisi olisimme tällaisessa tilanteessa. Vaikea käsitellä se voi selviytyä “hän kertoi Boston Globe keskus Patrice Bergeron. Tislit ne kyyneleet silmiini

pukuhuoneessa tuli sen jälkeen viimeinen taistelu surua. Monet pelaajat Tislit kyyneliin.” On vaikea tässä He etsivät sanoja jonkin aikaa. Vain tämän ohjaamon pelaajat tietävät, mitä tunteita on. Olemme kaikki hyvin pettyneitä “sanoi Slovakian puolustaja Zdeno Chára.

maalivahti Tuukka Rask säästynyt kritiikkiä.” Lopussa joka päivä saat mitä ansaitset. Tämä on juuri sitä, mitä me ansaitsemme. “

Rask sanoo valmentaja tekee gameplan ja pelaajien täytyy suorittaa sen. Players underachieved.” #Bruins – DJ Bean (@DJ_Bean) 12 huhtikuu 2015

Bostonin tiedotusvälineet etsivät jo syyllisyyttä epäonnistumiseen.Vastuullisuus vastaa pääjohtaja Peter Chiarelli ja valmentaja Claude Julien. Ja se voi olla paikka heille.

Mutta Boston Globe muistuttaa, että harkitut päätökset eivät aina mene hyvin. Tämä vahvistetaan esimerkkinä Pittsburghissa – viime vuonna hänet erotettiin pääjohtaja Raya Sheran kanssa valmentajalle Danom Bylsm. Ja nyt hän on mennyt pelaamaan.

Chiarelli ja Julien ovat tehneet yhteistyötä viimeisten kahdeksan vuoden aikana. Juuri kun epäonnistunut 2006/2007 kausi, kun Bruins ei päässyt tuhoisalle vaiheelle, Chiarelli ampui valmentaja Dave Lewis. Ja hän teki Julienin. Hänellä on vuoden sopimus

Se oli hyvä liikkua. Kokenut valmentaja toi joukkueensa seitsemän kertaa play-off.Siitä vuonna 2011 Stanley Cupiin.

Nyt hänellä on hieman jakautunut tuoli – hänen mahdollisen karkotuksensa olisi lähtenyt ulos klubista. Julienilla on sopimus ensi vuoden loppuun mennessä. Ja mikään muu klubi ei maksa Bostonia.

Boston Globen mukaan hän on yksi parhaista NHL-valmentajista. Boston menetti myös tukikohdan viimeisessä ottelussa.

Päätöksen tärkeä sana on Cam Neelyn toimitusjohtaja. Koska pelaaja oli impulsiivinen, hän toimi nopeasti ja voimakkaasti. Hän pystyi vaihtamaan jään yli yhdellä kierroksella.

Mutta hän tietää, ettei hänellä ole välittömiä tehtäviä. On mielenkiintoista nähdä, miten se reagoi joukkueenvikoihin.Hän näkee sen epäonnistuneena

Boston Globen mukaan GM: n avustaja GM Don Sweeney siirtyy yleisen johtajan virkaan – hän on entinen Neelyn Bostonin jerseyin joukkuetoveri.

Mutta Neely ei päätä yksin. Lopullinen tuomio vastaa Charlie Jacobsista.

“Se on kauhea, kamala tunne.” #NHLBruinsin kausi oli pettymys loppua lauantai-iltana. Niiden reaktio: http://t.co/axKRbkcPUF – Boston Bruins (@NHLBruins) 12.Huhtikuu 2015

Boston Globe arvostelee pääjohtaja Chiarelli – siitä, juuri ennen kauden vaihtuneet avain puolustaja Johnny Boychuk, löytyi korvaa Jaroma Iginlu Rask oli kaapata paljon otteluita.

Tähän lisätään pitkän aikavälin vahinkoa keskeisiä toimijoita, hyväntekeväisyysjärjestöjä ja Tsekin eteenpäin Davida Krejčího, jotka ovat kaikkein vedonnut Julien.

“Mielestäni on vika. Se on epäonnistunut koko joukkue. En kuitenkaan usko, että se on nyt kaikki muuttui. Ei onnistunut, mutta ei liiketoimintaa aina kaikki ei suju”, hän kertoi Boston Globe Chiarelli.

“Meidän on palattava ja tehtävä työmme, ja tämä on valtava pettymys.”