Sachin Tendulkar ja Brian Lara tavoittelivat bushfire-ottelua

Ricky Ponting ja Shane Warne toivovat saavansa Sachin Tendulkarin, Brian Laran ja MS Dhonin liittymään tähtitaivaisiin joukkueisiinsa seuraavan kuukauden bushfire-helpotteluottelussa.

Kaksi australialaista kauraa tulevat eläkkeelle. päälliköiden päälliköksi Cricket Australian Bushfire Cricket Bash -pelissä, jota pelataan verhonkorottajana Big Bash League -finaaliin 8. helmikuuta. Ottelut ovat osa kriketin kolminkertaista otsikkoa samana päivänä, Australian kanssa Isäntä Intiassa naisten Twenty20-kansainvälisessä kansainvälisessä Melbournessa.Shane Warnen nopea vihreä noutaa miljoonan dollarin huutokaupasta Australian bushfire-apua varten. Lue lisää

Australian valmentaja Justin Langer ja muut entiset maajoukkueen tähdet Adam Gilchrist, Brett Lee, Shane Watson , Alex Blackwell ja Michael Clarke ovat jo vahvistettuja aloittajia Bushfire Cricket Bashille.Steve Waughilla ja entisillä australialaisten naisten ässä Mel Jonesilla ei ole roolia pelissä.

“Toivottavasti myös muutama (lisää) iso nimi osallistuu toimintaan”, Warne sanoi sunnuntaina. ”Kaikista tyypeistä, olivatpa ne sitten musiikkia, elokuvia, TV: tä tai urheilua eri koodeilla. Yritämme koota eklektisen ryhmän, monipuolisen ryhmän, jonka kanssa ihmiset tunnistavat. “

Ponting toivoo, että hänen entisen joukkuetoverinsa laaja isohenkilöiden yhteysluettelo tulee hyödylliseksi, Warne vitsailee” suurin osa niistä pikavalinnalla ”. Kansainväliset krikettilegendat Lara, Tendulkar ja Dhoni ovat toivelistalla.

“Voimme vain yrittää”, Ponting sanoi. ”Voimme vain tavoittaa heidät ja nähdä, haluavatko he auttaa. Australiassa on ollut aika traaginen aika.Kaikilla niillä kavereilla, jotka ovat olleet täällä ja matkustaneet eri maiden kanssa, on ollut hienoja aikoja Australiassa, olipa kyse sitten täällä pelaamisesta tai matkoista.Toisinaan voi olla ihmeellistä, mitä ihmiset tekevät yrittääkseen auttaa muita vaikeina aikoina. ”Kriketti Australia (@CricketAus) SUURET UUTISET: Ricky Ponting ja Shane Warne kapteenivat tähtiä johtavat joukkueet Bushfire Relief-ottelussa, joka pelataan helmikuussa. 8! Kriketin antamispäivä viettää vapaaehtoisia, palomiehiä ja pelastuspalveluita ja kerää varoja @RedCrossAU: lle. ???? #AustraliaFires pic.twitter.com/Fi3Mf30yCLJanary 12, 2020

Paikka päätetään vasta, kun BBL-finaalin isäntä vahvistetaan, mutta MCG ja SCG ovat edelläkävijöitä, kun otetaan huomioon Melbourne Stars ja Sydney Sixers. kahdessa parhaassa paikassa kahdeksan pelin jälkeen.

On kulunut 15 vuotta siitä, kun Ponting ja Warne pelasivat vuoden 2005 Boxing Day -hyödyllisyysotteluun MCG: ssä, jossa World XI otti Aasian XI. “Olen todella innoissani, jos se on täällä, koska vielä yksi peli MCG: llä olisi kiva”, Ponting sanoi. “Jos voisimme jäljitellä jotain sellaista (tsunamikilpailu) tälle pelille, se olisi mahtavaa.”

Kaikki voitot ja varat, jotka kerättiin päivän kolmen pelin aikana, suuntautuvat Australian Punaisen Ristin katastrofiapuun. ja perintärahasto.Pääjohtajat ovat rahoittaneet CA: n työntekijöitä, mukaan lukien osavaltioiden ja alueiden yhdistykset, jotta he voisivat tehdä vapaaehtoistyön enintään kolme päivää tukensa palautumispyrkimyksiin bushfire-paloja kärsineillä alueilla.

“Olemme jo nähneet krikettiyhteisön reagoivan massiivisesti kerätä varoja yhteisöille, joista tulipalot kärsivät kansallisella, osavaltion ja yhteisön tasolla ”, CA: n toimitusjohtaja Kevin Roberts sanoi. “Australian kriketti tunnustaa tulipalojen merkittävän vaikutuksen yhteisön urheilumahdollisuuksiin ympäri maata.”