Rose ja Whitlock jatkavat Team GB: n mitalepöytätaistelua Kiinan kanssa

Iso-Britannian olympialaiset löysivät epäilemättä kaksintaistelukilpailun suurimmalle Whitlockille, kun heidät onnistuivat menestyksekkäästi menestyksekkäästi kaksitoista kultaa varten.

Team GB: n virkamiehet vahvistivat, että he olivat hyvin jotka olivat parhaita ulkomaalaisia ​​pelejä, oli yhtäkkiä olympiakisojen kokoinen medalien lumivaljaus ja sen jälkeen urheilussa niin monipuolinen kuin golf, pyöräily, tennis, purjehdus ja purjelautailu.

Vaikka Britannialla on todennäköisesti etumatkaa Kiinaan sulkemisottoseremon kautta, se vain korosti sitä, missä määrin olympialaisten urheiluun, kuten pyöräilyyn, soutuiluun ja purjehdukseen liittyvä huippuosaamisen kulttuuri on voittanut tavan alkoi levitä muihin tieteenaloihin. Kolmen mitalin jälkeen – kulta Mo Farahille, hopea Jessica Ennis-Hillille ja pronssi Greg Rutherfordille – Super Saturday II: n päähenkilöille oli glut British mitalit sunnuntaina.

Ylin laskutus meni Whitlockille, maanläheinen voimistelija Hemel Hempsteadista, josta tuli ensimmäinen brittiläinen urheilija, joka voitti kaksi kultamitalia yhdellä päivällä 44 vuotta lattialle ja pommelille.Edellisessä hän liittyi kahdella itkevällä brasilialaisella palkintopallilla, jälkimmäisessä hänen kyynelehtyä joukkuetoveri Louis Smith, joka voitti hopeaa. Pari oli viime viikolla jo ottanut pronssimitseja tiimikilpailuun.

Whitlockin kultaparit olivat ensimmäinen Britanniassa koskaan voittanut voimistelu, urheilu, jossa kotimainen menestys oli aiemmin vaikea tulla ennen rahoituksen injektio ja tietämys, joka on vienyt GB: n joukkuetta 36. sijaan Atlantaista kaksi vuosikymmentä sitten kolmanneksi Lontoossa.

Golfer Justin Rose, joka on hyödyntänyt olympiakokemuksensa huipulla hänen Team GB: n joukkuetoverinsa ennen tapahtumansa aloittamista, on ollut intohimoinen kannattaja urheilun paikassa Pelitissa kritisoimalla muiden huippupelaajien vetämistä.Joten oli sopivaa, että hän ryntäsi puttin voittamaan ensimmäisen kultamitalin 112 vuotta, lävistämällä ilmaa ja pitämällä kiinni Team GB -paidansa.

“Olen ollut niin mukana. Olen ollut niin kovaa. Olen juuri niin päättänyt, että edustan Team GB parhaalla mahdollisella tavalla, ja se oli vain maaginen viikko, se todellisuudessa oli “, Rose sanoi. Velodromessa mitalit jatkoi sateen, kun Sir Chris Hoyn sprinting kruunu perillinen Jason Kenny alkoi sulkea entisen kilpailijansa mitaliin, kun hän voitti viidennen kulunsa yksittäisessä sprintissä.Mies, jonka hän voitti hopeaan, Callum Skinner, on seuraavana British Cycling -tuotantolinjalta.

Toinen mitali sai taatusti Andy Murrayille, joka tuoreena voittaessaan Wimbledonin toisen kerran taisteli myöhään yö Juan Martin Del Potron kanssa yrittäessään tulla ensimmäinen mies säilyttää olympiakisojen nimen.

Boxing ring, Joshua Buatsi on taattu ainakin pronssi miesten kevyt raskaan divisioonan jälkeen voittaa Algerian Abdelhafid Benchabla.

Jatkossa lisävoittoja, joissa Nick Dempsey voitti hopeaa purjelautailussa ja Giles Scott takasi kultaa suomalaisessa purjehdusluokassa, virkamiehet ovat täysin vakuuttuneita siitä, että he ostavat esipelien tavoitteensa. p>

Jo Team GB oli toimittanut enemmän ensi viikon mitalia kuin neljä vuotta sitten, osittain uima-tiimin uudelleensyntymisen ansiosta yhtä vahvaa voimaa yhdellä kulta ja viisi silvia.Lontoossa Team GB valmisti 65 mitalia, joista 29 oli kultaa ja sijoittui kolmanneksi mitalialustalla. Facebook Twitter Pinterest Justin Rose voitti Olympic golfkulta Team GB: lle

Team GB: n Chef de Mission Mark Englannissa, joka sanoi, että 366-vahvuisen joukkueen dynaaminen joukkue oli voimakkain, jonka hän oli tiennyt alusta lähtien Salt Lake Cityssä vuonna 2002, kunnioittivat joitain suurempia nimiä tämän hengen edistämiseksi.Lippuajuri Murray oli siirtynyt kylästä 12 tuntia ennen kuin hän oli kadottanut niin paljon palasi, sanoi Englanti, kun Rose oli viettänyt viisi päivää siellä.

“Meillä on nämä viisi kertaa Olympiaan – Bradley Wiggins ja Katherine Grainger – joka on tullut kaikkein sisustetuimpia olympialaisia ​​miehiä ja naisia, jotka omistavat koko elämänsä omalle urheilulleen, tämä uusi sukupolvi, joka on jännittävää kaikille kotona ja uusia urheilulajeja, jotka ovat tulossa, kuten sukellus ja trampoliini ” hän sanoi.

“He ovat tehneet niin, että urheilijat olisivat varmasti ennustaneet – mutta ulkopuoliset eivät ehkä ole odottaneet. Joukkueessa on siis massiivinen, massiivinen vauhti kylään.On suuri luottamus siihen, mitä voisi tapahtua seuraavan viikon aikana. “

Mutta hän vaati, että kilpailu ei tule olemaan ensi viikolla. Atlantasta lähtien vuonna 1996, kun Britannia voitti yksinäisen kultamitalin, satoja miljoonia kiloja arpajaisia ​​ja valtiovarainhankintaa on sijoitettu eliittiurheiluun. Nykyisen neljän vuoden aikana rahoittaja UK Sport sijoittaa £ 350m olympia- ja paralympiakilpailuun.

“Tämä ei tapahdu sattumalta. Tämä on menestys suunnittelulla.Se on tulosta 18 vuoden johdonmukaisesta, johdonmukaisesta ja kohdennetusta kansallisesta setelipörssiinvestoinnista “, totesi UK Sport -esitysjohtajana toimiva Simon Timson, joka osoitti suuren määrän neljäsosaa päättyneitä lisävaateita vahvuudesta.

“Olemme edelleen vakuuttuneita siitä, että olemme edellä käyrä saavuttaaksemme tavoitteemme ennätyksellisimmistä peleistä. Se olisi ehdottoman historiallinen saavutus, ja odotamme innolla toista viikkoa kilpailusta, joka yrittää tarjota sitä. “Katherine Grainger tulee Ison-Britannian menestynein nais Olympian Lue lisää