Reitmayer on saavuttanut elämänikäisen menestyksen taitoluistalla

Helsinki. Slovakki taitoluistelija Ivana Reitmayerová saavutetaan lauantain finaalissa EM Helsingissä lopullisessa askelmalle 11, otsikko Hartwall Areena pääsi kotiin Suomen edustaja Laura Lepistövá. Hän liukui hopean asentoon puolustava mestari Carolina Kostner Italia, pronssi menee myös “maa tuhansien järvien”, kiitos Susanna Pöykiövej. Elämä menestys slovakit

Kosice native debyyttinsä EM saavutti ennen elämän menestystä, kun kokonaistuotanto 130,20 pistettä luotu henkilökohtainen paras, kun taas 82,20 pistettä ja esiteltiin parhaita vapaamatkustajana ura Yanni Nostalgia .Zverenky kouluttaja ja äiti Iveta Reitmayerová oli perjantaina miellyttävä tunne lyhytohjelman siinä teho vastaa 48 pistettä parani henkilökohtainen paras ja eliitin dvadsaťštvorkou välitti erinomaisesta kuudenneksi. Lopulta yhdestoista paras vapaa ajo siirtyi samaan lopulliseen asemaan.

Vain 16-vuotias Slovakian edustaja esitteli lopullisessa tyylikäs kyydin kotiinsa kahdesti esiintynyt äkillisiä passage, mutta kolmannessa hyppy empi, mutta onneksi kuulu jäällä suuhun. Parannetut yhdistelmät triple salchowa ja tuplaa, vastaavasti. kaksinkertaisesta akselista kaksoisrungolla hän nosti pistemääränsä.Lopuksi jo Racer SKP Bratislavassa, joka vastaa muotoa mestaruuden Ostrava, lievennetty voimat zabojovala mutta irtosi ja hän myös kaksinkertainen Rittberger kaksinkertainen läppä. Reitmayer on toistaiseksi esittänyt itsensä huippuluokan tapahtumaan vain, kun hän voitti 26. sijan viime vuoden Göteborgin MM-kisoissa.

“Vaikka emme mitä eilen, olemme tyytyväisiä, 11. sijalla on erinomainen tulos. Ivana lahjakkuus, on edessään tulevaisuus ja se on hänen hieno kokemus. Ensimmäistä kertaa elämässäni meni tässä ilmapiirissä ja monien kokeneiden harcovníčkami “, hän totesi presidentti Slovakian TASR Taitoluisteluliitto (kautta) ja Jaroslav Burian sanoi: se ei ollut helppoa tänään, halli oli melko kuuma ja vaikea hengittää.Kolmannessa hypätä melkein putosi hänen elin valmisteltu ja että käynnisti kolminkertainen Axel ja aseta se sijoittui lopussa kaksinkertaisen Rittberger. Toistan kuitenkin, että se on hieno tulos. Harmi, että ei päättynyt edes yksi askel korkeampi, 10. sijalla olisi tulevaa osallistumista kahteen meidän kilpailijoiden mestaruuden. Minulle se olisi 10 sijasta, kuten mitalin. “Tulokset Naiset:

1. Laura Lepistövá (FIN.) 167,32 pistettä 2. Carolina Kostner (Tal.) 165,42 3. Susanna Pöykiövá (FIN.) 156,31 4. Alena Leonovova (Rus.) 143,99 5. kiire Korpiová (FIN.) 139,01 6. Katarina Gerboldtová (Rus.) 137,05…11 Ivana REITMAYER (SR) 130.20