Rein kriketin isojen lepakoiden kokoon ja anna parhaan olla paras

Solheim, amerikkalainen mutta norjalainen syntymästään, oli aeronautinen insinööri, joka 1960-luvun alussa otti golfia ja että innokkaasti insinöörit ajattelivat päättäneensä parantavan ajan putterin suunnittelua. Sieltä hänen ajatuksensa muuttuivat yleensä golfklubin muotoiluun, ja Solheim, joka tämän vuosikymmenen loppupuolella kehitti kehäpainotusta ja valssi tuotantotekniikkaa, eikä taonta. Karsten Manufacturing perustettiin, ja PING-golfmailoja tuli maailmankuulu. Useita vuosikymmeniä ei ollut tuskin ammattimaista golfaajaa, joka ei näyttänyt sisältävän yhden tai kaksi rautaa.

Perinteisen painotuksen periaate tuttu ontelo-taustasuunnitelma oli levittää makeita paikalla klubeista, mikä tekee niistä enemmän “anteeksiantavaa”.Toisin sanoen, kun kerran, kun palloa hylkäsi klubin, golfaaja, joka osui palloa pois keskustasta oli vaarassa menettää täytteet, Solheimin klubit antoivat anteeksi: siellä olisi silti jonkin verran arvoa jopa väärässä osuma shot.Inside Twenty20: on cricketing vallankumouksen etulinja Mike Selvey Lue lisää

Takaisin päivinä, jolloin Open-mestaruuskilpailussa ei ollut Test-krikettia, osallistuin tämän sanomalehden tapahtumaan ja meidän golf-kirjeenvaihtaja Dai Davies kutsuisi minut pöytään Golf Kirjailijoiden illallinen tiistai-iltana ennen turnausta. Useaan otteeseen istuin Solheimin vieressä ja aina samaan keskusteluun. Olin väittänyt, että hänen klubinsa rangaistiin huippuosaamista. Jos vaatimaton pallohyökkääjä saattaisi silti saada samat tulokset kuin parhaimmillaan, väitin, että se on taitojen devalvoituminen.Hänen vastauksensa oli aina sama (epäilen, että hän oli ollut samassa keskustelussa tuhat kertaa): “Jokainen pelaaja ansaitsee olla paras mahdollinen.”

Nämä keskustelut saivat mieleen, kun ICC kriketti komitea ilmoitti aikovansa suositella lainsäädäntöä, jonka mukaan nykyisen batin vaikutus, jota se tunnustetaan laajalti, vaikuttaa suhteettomasti siihen, miten krikettiä pelataan. Koska tämä harrastushevos on ollut tässä seurakunnassa kuljettu kahdeksan tai yhdeksän vuoden ajan, se on erittäin tervetullut. Facebook Twitter Pinterest Kissoja, jota Chris Gayle käyttää tämän vuoden Big Bash -liigan aikana.Kuva: Mike Selvey Guardianille

On todennäköistä, että tämä ICC: n näkemys välitetään MCC: n krikettikomitealle, krikettien lakien suojelijoille harkittavaksi ja mahdollisesti sisällytettäviksi, kun lakien uusin tarkistus päivitetään ensi vuonna. Koska paino ei ole ongelma, kuten monet näyttävät ajattelevan, muutokset todennäköisesti keskittyvät ulottuvuuteen (nykyinen rajoitus on suurimmalla leveydellä, 4,25 tuumaa ja korkeudella, 38 tuumaa, jotain muuttumaton vuodesta 1771, ja aineistosta, joka on puu), painopisteenä reunojen paksuuden rajoittamiseksi, jotka ovat nyt noin puolet leveydestä, ja mitä voimme kutsua selkärangan syvyydeksi.

ja todellakin lempeä puolustava työntää ylinopeutta rajalle) on empiirisesti ilmeinen.Jotkut argumentit siitä, miksi tämä voi olla, ovat myös täysin tyytyväisiä: halukkuus hyökätä; vaikutus Twenty20: n koko hallituksen läpi; parantuneet kunto- ja lujuustasot; ja pienemmät rajat, kaikki osuvat. Mutta pelaajat ovat aina voineet lyödä upeita kuusikymmentä: se on jo yli vuosisataa siitä lähtien, kun Albert Trott osui Monty Nobleyn Herran paviljonkiin, ja ennen toista maailmansotaa Somerset-tahtihenkki Arthur Wellard löi uransa yli 500 kuudesta.Viv Richards myös kerran osui omaan keilailuani, taaksepäin, takaisin takapenkiltä, ​​nykyisen Comptonin seisomaan ja Herran lohikäärmeeseen.

Bat-tekniikassa on aina ollut edistystä Thomas Whitein lava (niin leveä kuin wicket), joka sai ensimmäisen lainmuutoksen, kallistuvat olkapäät, kauha takaisin, Jumbo, Run Reaper, jossa reiät, joiden läpi jotkut kiroivat kun käytettiin, 1970-luvun ja 80-luvun , ja edelleen nykypäivään painumattomiin, kuivattuihin, kertakäyttöisiin trampoliinikilpioihin. Mielestäni kuitenkin on kaksi ensisijaista syytä, miksi tarpeeksi riittää. Ensimmäinen liittyy takaisin väitteeseeni ja Solheimin väitteeseen.Chris Gayle, kuusikymmentä krikettien kaikkein tuhoisimpi hittejä, on tehnyt kaiken mitä mestari käytti, samoin kuin parhaat golfin pelaajat tänään pelaisivat kauniisti vanhoilla klubeilla. Tämä on hänen luotonsa ja pelin etu. Mutta massiivinen laajentuminen lepakkoalueella leimaavaan makeuteen (tutkimus arvioi, että tämä on kasvanut kolmesta tuumasta pystysuunnassa kahdeksaan tuumaa kohti) tarkoittaa, että kohtuulliset ja jopa keskinkertaiset lepakot voivat lyödä kuusikymmentä laukausta, jotka saattaisivat muutoin nähdä irtisanomisen. Tämä on väärässä.

Toinen näkökohta koskee kaikkia lyöjä. Viime joulukuussa Gabban Big Bash -pelissä sain Gaylen iski kuudeksi seisomaan, 10 riviä takaisin, epätavallista vain siinä, että hän hehkui voimakkaasti midwicketin suuntaan ja pallo lensi ylitse ylimääräisen kannen ulkopuolelta reuna.Kun Yuvraj Singh tunnusti Stuart Broadin kuudeksi kuudeksi kuudeksi vuodeksi avajaisissa World T20: ssa vuonna 2007, hän myönsi, että viimeinen “oli pahasti osuma”. Mis-osumien pitäisi tuoda mukanaan palkkeja, jotka eivät palkitse.

Reunasta lepakoita ja Gayle, AB de Villiers, Brendon McCullum, Virat Kohli ja Joe Root . Jokainen ansaitsee olla paras mahdollinen, mutta ei, jos huippuosaaminen on keinotekoisesti luotu. Bowlerit ansaitsevat olevansa parasta mitä he voivat olla.