Rafael Nadal kohtaa Novak Djokovicin, kun Espanja ja Serbia perustivat ATP Cupin finaalin

Ehkä sen tarkoitus oli lopettaa tällä tavalla: Rafael Nadal ja hänen vanha kilpailijansa Novak Djokovic uhmasivat kapinallisia ja ikäryhmiä, ja kiiruhtivat yhdessä 55. kertaa päättääkseen uuden joukkueturnauksen voittajan, joka yritti edelleen vetää housunsa päälle. .

Jokaisella, joka on ehkä sanonut jotain aikakauden lopusta, on korvatulpat kytkettynä jo jonkin aikaa. Sunnuntain ATP-cupin finaalit Sydneyn olympiapuistossa lupaavat olla rinnallisin päätelmä uudelle 24-maiden turnaukselle, jonka tutut kasvot leikkivät. Se, että Nadal ja Djokovic ovat siellä Espanjassa ja Serbiassa, tekevät siitä erityisen. ATP Cupin menestys tulee Bet365 hintaan pelaajille, jotka eivät osallistu. Lue lisää

Kaksi maailman parasta pelaajaa eivät ole tavanneet tässä uusi turnaus, joka alkoi 10 päivää sitten ja on saanut vauhtia matalan julkisen tunnustuksen pohjalta.Mutta nyt Nadalin, maailman nro 1, ja heti hänen takanaan olevan Djokovicin on valettava itsensä, kun Espanja pelaa Serbiaa Ken Rosewall Arenan pakatussa talossa.

Kun Nadal lyö energistä australialaista Alex de Minauria, 4-6, 7-5, 6-1, toisen välierän lopullinen kaksinpelissä, se oli kova isku nuorelle australialaiselle, mutta hän otti sen hyvin. “Tiedän, että minulla on tämä taso”, hän sanoi kampanjan lopussa, jossa hän tuli takaisin sarjasta ja tauosta kahdesti ja tallensi kahdeksan ottelupistettä Iso-Britanniaa vastaan. ”Näytän sen. Minun on aika päästä useammin siihen ajattelutapaan, jossa uskon voivani viedä sen kenelle tahansa.

“Tuossa ottelussa minä näin. Pelasin peliäni ja tein sen Bet365 omalla tavalla. Ei ollut väliä mitä tapahtui.Aioin sitoutua pelisuunnitelmaani, jatkaa laukaustani ja tukea itseäni.

”Se on rehellisesti pintatila, jonka minun on oltava. Sitä minun täytyy tuoda pöydän useammin. Mutta on hyvä tietää, että minulla on tuo lisävaruste, kun minun on oltava hieman aggressiivisempi, jotta voin tuoda sen ulos. ”

Nick Kyrgios oli kuitenkin epätoivoinen Roberto Bautista Agutin voittamisen jälkeen. hänelle 6-1, 6-4. “Rehellisesti sanoen, en ollut tuntenut niin hetkeksi, että sain lyödä niin”, hän sanoi. ”Minulla ei ollut yhtään parhainta palvelevaa yötä. Luulin, että hän pelasi todella, todella hyvin. ”

Aikaisemmin Serbian Dusan Lajovic pelasi joitain valoteknisiä tennisiä nähdäkseen Venäjän Karen Khachanovin, joka haastoi juoksemaan ja virtaamaan. Mutta kaikki Bet365 olivat tietoisia siitä, mikä räikeä ottelu olisi.Tässä turnauksessa ei ole ollut pulaa jännityksestä, ja Djokovic-Medvedev oli arvokkaasti paikkansa Kyrgios-Tsitsipasin, De Minaur-Evansin sekä Ison-Britannian ja Australian tuplareunusten ja muutamien muiden rinnalla. Facebook Twitter Pinterest Novak Djokovic “jännittävän, uuvuttavan, iloisen ja kauhistuttavan” voitonsa jälkeen Daniil Medvedevista. Kuva: Dan Himbrechts / AAP

Kuitenkin ajatus siitä, että nämä eliittipelaajat ovat vaarassa läpikäyä niin lähellä Australian Openin alkua 20. tammikuuta sitoumuksellaan, on väärinkäsitys, mikä tekee heistä erityisen.Heillä on pyydyksiä, mutta jos tappiouhat uhraavat, he löytävät toisen, joka ei aina ole saatavissa pienemmille pelaajille.

Ilman taikuuskomponenttia Djokovic ei olisi voinut selviytyä uransa intensiivisimmästä Nadalin tutkimuksesta, Roger Federer. , Andy Murray ja kuka tahansa muu, joka venytti häntä finaaliin. Lauantaina hän oli lähellä kiehuvaa.

Avausottelussa Lajovic voitti Khachanov 7-5, 7-6 (1), syöttäen 10000 väkijoukon tuottaman vimman äänekkäällä serbialaisella komponentilla. Dule, koska maailman nro 34 tunnetaan, löysi 26 voittajaa ja 16 vääjäämätöntä virhettä tunnissa ja 49 minuutissa. Hän on voittanut neljä viidestä ottelustaan ​​turnauksessa.Kirjaudu The Recap -sivustolle, joka on viikoittainen sähköpostisi toimittajien valinnoista.

Se oli esitys, joka asetti päivän mielialan.Daniil Medvedev oli pelaaja, jonka epäiltiin räjäyttävän kärjensä toisessa, tärkeimmässä tiessä, mutta hän piti hermonsa. Lopputulos vei lopulta epätavallisessa pelissä, joka sai taistelun päätökseen kahden tunnin ja 47 minuutin kuluttua, sahanvaihdosta, jossa Djokovic tallensi kolme taitepistettä ja tarvitsi kaksi ottelupistettä määrätietoisen vihollisensa 6 puristamiseksi. -1, 5-7, 6-4, ja estä maailman nro 5 suorittamasta voittoaan-temppu häntä vastaan.

“Jännittävä, uuvuttava, riemukas, pelottava kerralla”, Djokovic sanoi . ”Yhdessä vaiheessa molemmat kieltäytyimme jättämättä ohi perustasosta. Kokouksia oli paljon ja se oli erittäin uuvuttava. Erittäin fyysinen taistelu, mutta myös henkinen taistelu.Se oli ehdottomasti yksi mielenkiintoisimmista otteluista, joita olen pelannut häntä – tai mitä tahansa muuta huippua pelaajaa – vastaan ​​viime vuosina. ” tappaa, varma merkki, että hän tuntee rasitusta. Mutta hänen on nostettava itsensä vielä kerran sunnuntain finaaliin.