Pilsen täyttäisi Kolmekymmentä tuhatta vuotta kestävän stadionin, Cupia ei saada maanantaina

“Kuppi ja mitalit siirtyvät kolmaskymmenes kierros”, sanoi Tomáš Bárta johtaja kisoissa Palloliitto Tšekissä.

Ja joten nyt Viktoria Plzen juhlia suunnitteilla. Ei siro halki kaupungin tai juchání fanit torilla…Ilman Cup ja mitalit eivät pidä turhaa.

“Lisäksi ei ole mitään päätti niin täysin keskittyä peliin ja aio mitään juhla”, hän painotti Pilsnerin lehdistösihteeri Pavel Pillár. “Mahdolliset juhlia ja kunnioitamme päätöstä FARC olivat menossa asti kolmaskymmenes pyöreä.”

Silti spontaani osapuoli stadionilla myönteisessä tapauksessa voidaan odottaa.Fanit olisivat tässä tapauksessa odotan klo temput kapteeni Pavel Horváth olipa kentällä anna nilkan vamman. Seurat kuten otteeseen myös yleensä jättää tuottaa erityistä MM T-paitoja ja lippiksiä.

Plzen voi voittaa otsikko ilman pyrkimys perjantaina. Silloin Sparta menettää Slováckoa 28. kierroksen kierroksella.

Maanantaina kaikki voi mennä yksin. Jihlavan voitto = kolmas Pilsenin nimi klubihistoriassa. Ja myös kolmas titteli vuodesta 2011 seuran, että muutama vuosi sitten lavíroval ensimmäisen ja toisen liigan.

Nyt kuitenkin yksi Tšekin johtajia.Osoituksena kiinnostus ottelut Pilsen, joka on ainoa kilpailu voi ylpeillä keskimääräinen osallistumisprosentti yli kymmenen tuhatta faneja.

Štruncovy hedelmätarhoissa Stadium kapasiteetti on yksitoistatuhatta katsojaa. Maanantaina seuran sopisi loppuunmyyty kolme kertaa suurempi areenalla.

“Kiinnostus on valtava, varmasti enemmän kuin muut vaihtoehdot. Haluamme varmasti täyttää stadionilla kolmekymmentätuhannen ihmisen, “sanoi Pillar, tiedottaja. “Lähes samaa etua me rekisteröidä myös jäähyväiset vastaamaan meidän kapteeni Pavel Horváth, joka pidetään tiistaina, Kesäkuu 2. Ennakkomyynnissä tässä ottelussa alkaa sunnuntaina. ”

Keskiviikkoaamuna tuli myyntiin viime lippuja Jihlava jotka epäonnistuivat verkossa ennen varauksen.Ostajat odottivat kassakoneiden edessä viidestä aamulla neljä tuntia ennen myyntiä. Sata ja neljäkymmentä lippua katosi minuuteissa.

iä ja voittoja.