Onko Nadal edelleen savi-kuningas? Se palaa 224 päivän kuluttua

Hänen pitäisi palata marraskuussa, sitten joulukuussa, tammikuussa ja lopulta helmikuussa. Rafael Nadal puuttuu tenniskoristelusta heinäkuusta lähtien Wimbledonilta.

Hän on palannut muutaman kerran, mutta polven ongelma on osoittautunut vakavaksi. Vaihtoehtoinen hoito on venytetty yli puoli vuotta.

“Lääkärit sanoivat, että polvet satuttavat Rafaa kuukauden loppuun mennessä, se on luonnollinen merkki. Mutta hänen asemansa on varmasti parantunut “, kertoi valmentaja Tony Nadal espanjalaisille tiedotusvälineille. Priority savi

On mielenkiintoista, että ensimmäinen ottelu Nadal valitsi pitkä matka Chileen, jossa hän päätti aloittaa pienempi turnaus Viña del Mar

Hän suositteli sitä läheisemmille ja paremmin rahoitetuille tapahtumille Zagrebissa ja Montpellierissa.Hänen lähestymistapaansa on looginen, kun hän haluaa kokeilla polvilleen suosikki savi, jonka hän valitsi ennen kovaa hallissa.

Tony setä kutsui Etelä-Amerikan turnauksen “ensimmäiseksi Ranskan avoimeksi”, mikä selvästi osoitti heidän suunnitelmansa. Korkea Malorcan kausittainen prioriteetti on Pariisin Grandslamin kahdeksas otsikko.

Open-aikakaudella hänellä on uskomaton ennätys, kun hän voitti 93 prosenttia savipeleistä. Joten sanotaan, että Etelä-Amerikassa, jossa hän haluaa aloittaa vielä kaksi pienempää turnausta, olisi yllätys, jos hän menetti jopa joukon vaikka pitkäkestoisesta epäonnistumisesta huolimatta.

“Minusta tuntuu hyvältä. Olen erittäin mukava Chilen olosuhteista.Kaikki täällä on hienoa, “Nadal kirjoitti sosiaalisessa verkostossaan paikallisen legendan Nicolas Massun kanssa. Ateenan olympiavoittaja seuraa häntä turnauksessa.

Etelä-Amerikassa savi kuningas aikoo pelata vielä kaksi turnausta Sao Paulossa ja Buenos Airesissa. Kaikki hänen saamansa pistemäärät laskevat hänelle viime vuodesta, ettei hän pelannut ATP-piireissä lähes kaksi kuukautta.

On mielenkiintoista nähdä, miten käsitellä pintojen kiertämistä, sillä maaliskuussa heidän olisi osallistuttava Masters-turnauksiin Miamissa ja Intian Wellsissä kovaa. Murray uskoo, että Nadal tulee takaisin täydessä vauhdissa

Espanjan 26-vuotiaana on kuitenkin ensisijainen tavoite, mistä hän puolustaa monia kohtia.Ennen Roland Garrosia viime vuonna hän voitti Masters-turnauksia Monte Carloon, Roomaan ja pienempään turnaukseen Barcelonassa. Pitkästä poissaolosta hän putosi toisesta paikasta viidenteen, kun maanmiehistö David Ferrer oli jo edellä.

“Pitkät haavat tarttuvat sinuun, mutta uskon, että Rafa pysyy keskellä muutama vuosi. Katsotaanpa, missä muodossa se alkaa Etelä-Amerikassa. On kuitenkin mahdollista voittaa pari turnausta välittömästi ja nopeasti palauttaa kaikkien kunnioittaminen savealla “, Andy Murray kertoi Daily Telegraphille.