New York City FC pääsee Meksikoon Necaxan kanssa “todella erityiseen” päivämäärään

Huolimatta siitä, että tämä on vain ystävällinen, tämän valaisimen merkitys ei saisi jäädä huomaamatta.Jalkapalloilun näkökulmasta se on loistava tilaisuus molemmille johtajille hyödyntää sitä, mitä muut harrastajat voivat tarjota tiimilleen, erityisesti niille, jotka ovat vaikuttaneet koulutuksesta, mutta eivät ole nähneet paljon liigan toimintaa. “Se on sekoitus pelaajia, jotka ovat pelanneet todella hyvin, enkä halua rikkoa tätä vauhtia, ja heidän täytyy pelata joka viikko,” sanoi Vieira viimeisen harjoittelunsa aikana ennen kuin he lähtivät Meksikoon. “Mutta haluamme myös antaa mahdollisuuden joillekin pelaajille, jotka ovat työskennelleet todella hyvin viime viikkoina, ja he ansaitsevat pelata joitakin pelejä.”

Hän mainitsi Diego Martinezin kaltaiset pelaajat. Mehdi Ballouchy ja Frederíco Bravo, jotka eivät ole nähneet paljon toimia viimeisissä otteluissa.

Mutta matka edustaa toista mahdollisuutta, jossa molemmat liigat voivat lujittaa siteitään oppimalla toisiltaan ja heidän kannattajiltaan.Vieira myöntää, ettei hän tiedä paljon Necaxasta tai MLS: n ja Liga MX: n välisestä suhteesta, mutta hän tietää, että tämä tulee ajan myötä, koska se on elintärkeä suhde, jonka perustavat pääasiassa meksikolainen ja latinalaisamerikkalainen fanbase molemmissa maissa.

< p> “Luulen, että kun katsot ryhmäämme, henkilökuntamme ja kuinka monta espanjalaista puhujaa meillä on, ja fanit, joita meillä on tässä maassa, menossa Meksikoon on todella tärkeä merkki ja suhteet, joita voimme olla keskenämme. Odotan todella sitä. ”

Hän on myös rehellinen omasta espanjalaisestaan ​​ja myöntää, että hänen on työskenneltävä sen parissa. ”Se on todella, todella, huono”, hän sanoi.

Täydellinen esimerkki tästä suhteesta on 23-vuotias NYC FC: n pelinrakentaja, Mikey Lopez.Meksikon-amerikkalaisen pelinrakentajan kohdalla, joka on Meksikossa ja pelaa Necaxaa vastaan ​​ammattilaispelaajana, on iloinen, henkilökohtainen saavutus. Dallasissa syntynyt Lopez on syvästi yhteydessä Meksikoon: hänen isänsä Miguel on Reynosasta, ja hänen äitinsä Martha on Monterreystä. Hän varttui Missionissa, Texasissa, viiden kilometrin päässä Hidalgon piirin rajalta, jossa hän tukenut Tigresä lapsena ennen kuin hänen huomionsa kääntyi kohti Euroopan liigoja ja MLS: ää.

“Se on todella erikoista, todella viileää että olemme maassa, joka on lähellä minua, perhettäni ja Meksikon juuria, ”sanoi Lopez aiemmin tällä viikolla.

Klubin Necaxan historia menee vieläkin pidemmälle kuin Meksiko. Niin paljon kuin NYC FC, on sen olemassaolo ulkomaiselle omistukselle.Los Electricistas (sähköasentajat) perustettiin vuonna 1923 englantilainen William H Frasser, sähkölaitoksen, Luz y Fuerza (Light and Power), insinööri ja omistaja Meksikossa. Joukkue kutsuttiin alun perin yrityksen jälkeen, mutta sen oli vaihdettava sitä, koska kansallinen liitto ei sallinut tiimien nimeämistä yksityisten yritysten nimissä. Lopulta Luz y Fuerzasta tuli Necaxa, jonka nimi nimettiin joen lähellä sijaitsevasta joesta. Facebook Twitter Pinterest William H Frasser (ylärivi, neljäs vasemmalta) Club Necaxalla vuonna 1936. Valokuva: Public Domain

Toinen englantilainen, joka on vaikuttanut omaan joukkueeseensa, on 19-vuotias Jack Harrison. Hyökkäävä pelaaja toivoi voivansa käyttää tätä ystävällistä ottelua saadakseen takaisin pisteytyslomakkeeseen, koska hän ei ole voittanut 17. heinäkuuta, kun NYC FC voitti Montrealin 3-1.Harrison ei kuitenkaan matkustaa joukkueensa kanssa, koska Vieira on päättänyt, että teini-ikäinen jää takaisin New Yorkiin ja levätä ensisijaisena prioriteettina on terve joukkue, koska he näyttävät ylläpitävän vauhtia pudotuspeleihin. >

”Haluamme varmistaa, ettemme menetä kilpailukykyämme ja pysyisimme varpaillamme”, hän kertoi Guardian US: lle keskiviikkona. ”Nämä kaksi viimeistä peliä ovat tärkeitä, koska haluamme olla korkeimmat siemenet, joten meidän on vain jatkettava kovaa työtä ja tehtävä se, mitä olemme tehneet. Tiedämme, että se on tärkeä aika klubin historiassa, joten haluamme tehdä pisteen.