NEC Nijmegen – SC Heerenveen

22Jalkapalloilijoiden Nijmegen kokenut kunnon tuloa alokas kauden jälkeen viisi ottelua he ovat pelanneet seitsemän pistettä ansiokkaasti, heidän joukossaan, kymmenes puola. Vain yksi paikka ja yksi piste vähemmän on kilpailukykyinen Heerenveen, joka on kuppi tavoitteita ja tätä tasapainoa ja varmasti ole tyytyväinen. Lisäksi vieraat voivat vain voittaa ensimmäisen ottelun tulokas De Graafschap 1: 0, koska ne merkkijono neljä ottelua ilman voittoa.

Heerenveen jälkeen piirtää 1: 1 Utrecht onnistui pitämään saman lopputuloksen kahden seuraavan ottelut, hän ryösti pistettä mestaruuden PSV ja ajaa yli Zwolle. Hänen ensimmäinen tappio kärsinyt viime aikoihin asti ullakko Groningenin, mikä ei riittänyt valita kotiin aivan selvästi 1: 3rd Kaksi kilpailijat yhdessä viime kilpaili kaudella 2013/2014 ja oli yllättävän onnistunut Nijmegen, joka jälkeen kotivoitto 2: 1 sidottu maaperään vastustaja 2: toinen

Nyt perjantaina předehrávce odotetaan olevan hyvin tasapainoinen kaksintaistelu. NEC pystyi voittamaan ensimmäisellä kierroksella 1.: 0 Excelsior, mutta sitten kärsi tappion 0: 3 Heraclesin ja 0: 2 Ajax. Maku voi korjata ongelman 4. kierros maaperän Tilburgin, jossa hän voitti 1: 0 ja viimeinen tylsää ottelussa hylkyä Rodou jälkeen pisteen jälkeen goalless tulos. Kotimaan valmentaja Ernest Faber joutuu tulemaan toimeen ilman kaksi pelaajaa.

Koska hiljattain loukkaantunut jalka puuttuu Appiah, ongelma ei ratkea ranne Smits. “Yritämme osoittaa vastuussa suorituskyvyn ja ottelu Rodou valitettavasti tämä oli laadun kustannuksella. Kuitenkin jokainen piste voi olla merkitystä ja meidän ensisijainen tavoite on säilyttäminen. Vuonna taistella Heerenveen odottaa loukkaavaa kaksintaistelu, toisaalta, erittäin tasapainoinen ja päätöksiä voi vain tärkeä hetki “, sanoi Faber hyvin innoissaan.

Virkaveljensä Dwight Lodeweges jää Huser (loukkaantunut nivelsiteet hänen nilkka), Namliho (vaikeus vatsalihakset) ja te Vredeho (loukkaantunut nilkka). “Me törmäsi kova piirtää, mutta olen varma, että se tekosyitä voimme. Haluamme taistella tiensä Euroopan kilpailun ja nämä tärkeät ottelut meidän on hallittava paremmin. Enemmän voimme odottaa Nijmegen ja emme ota mitään, mutta kolme pistettä”, hän sanoi hieman kriittisesti sedmapadesátiletý strategi Heerenveen.