Napoli ja Juventus voittavat kokoontuessaan Serie A -tapahtumaan Torinossa

Yhdessä vaiheessa näytti siltä, ​​että Juventus siirtyy tasolle Napoliin, kun Chelsea sai lainaa Juan Cuadradosta ja antoi heille 73-minuuttisen lyijyn, kun johtajat piirtävät 0-0 tässä vaiheessa Carpi-puolelta 10-miehiä kohti Raffaele Biancon irtisanominen 56. minuutilla toisen keltaisen kortin jälkeen.

Gonzalo Higuaín teki sitten rangaistuksen, kun Fabio Daprelà veti Kalidou Koulibalyin, joka osoittautui riittämättömäksi ottamaan kolme pistettä.

Se oli Higuaínin 24. sijalla niin monissa liigakilpailuissa tällä kaudella kuin Napoli kahdeksannella peräkkäisellä liigavoitolla – klubin ennätys.

“Se on ylpeyden lähde, joka on meille Juvan yläpuolella, ja olemme onnellisia voidakseen pelata tällaista taistelua “, Napoli-valmentaja Maurizio Sarri sanoi. “Jos vedämme vaikean pelin lopussa, OK, mutta en allekirjoittaisi sitä etukäteen.Haluan mennä sinne pelaamaan. Heidän tulee olla vahvempia kuin me, mutta meidän on saatava chutzpah mennä Torinolle ja pelata jalkapalloa. “

Ottelun jälkeen oli hieno hetki, kun Napoli fanit pitivät koulubalian kasvoista tuki kun joukkue puolustajasta loukkaantui rodullisesti Lazio fanit puolivälissä.

“Ladat olivat hienoja ja nyt meillä on viikko valmistautua ottelu Napoli,” Juventus valmentaja Massimiliano Allegri sanoi. “Mutta vielä jäljellä on vielä 13 ottelua, kausi on pitkä. Se on todella hieno taistelu, suora ristiriita, mutta se ei päätä otsikkoa. “Juventus nauttii myös klubin ennätyksestä, joka on nyt saavuttanut 14, kolme Serie A -pelissä jonka Internazionale.Cuadradon kaarevan avaajan jälkeen Paulo Dybala juoksi voiton, kun Álvaro Moratan hyvää työtä oli aiemmin lyöty.

Heidän hyvän muodonsa jatkoi Interia vastaan ​​ja huolimatta vastustajistaan ​​24 vuotta, he ottivat 3-1 lyönti, Filip Helander, Eros Pisano ja Artur Ionita vastaten Jeison Murillon avaajalle. Mauro Icardi kuitenkin vähensi alijäämää 61. minuutilla ennen kuin Ivan Perisic tasoitti ottelun 12 minuutin kuluttua.

Samaan aikaan romanit kaventivat eroa Mestarien liigan loppupisteeseen 2-1 voitolla Sampdoriaa vastaan, siirtää piste Interin ja kahden Fiorentinan alapuolelle.