MS alkaa alppihiihdossa, Zuzul myös alkaa

Bratislava. Val d’Iseren ranskalainen vuoristokylä tulee seuraavien 14 päivän alamäkeen keskelle. Hiihtokeskus Savoy Alpeilla korkeudessa 1850 metrin rajan lähellä Italian isännöi ensimmäistä MM Ranskan lunta 47 vuotta. Edellinen vuonna 1962 oli Chamonixissa. Alkaa kisoissa alppihiihto tieteenalojen slovakit ominaisuus Zuzulová, Babušiak Gantnerová Ohjelma ja kisoissa Val d’Isere on yksi keskuksista…

Val d’Isère on turisti- oppaita yksi parhaista ja halutuimmista hiihtokeskuksissa maailmassa.Vierailijoille se tarjoaa 300 km rinteitä laajemmalla alueella, kun taas Pissaillas ja Grande Motte jäätiköt voidaan hiihtää kesällä. “Espace Killy” tai Killyn tila, joka on yleinen nimi laskettelurinteille Val d’Isèressa ja lähellä Tignesia, on ylivoimaisesti maailman kaunein alppihiihdon kohtaus.

Nimetty Jean-Claude Killyn alkuperäiskansan mukaan kolmatta kultamitalalia 1868 ZOH: sta Grenoble. Hiihtokausi alkaa marraskuun lopulla ja päättyy toukokuun alussa. Val d’Isere toimii talviurheilukeskus suksien kartta vuodesta 1934 ja zjazdárske kilpailu isännöi sisällä talviolympialaiset vuonna 1992. pelattu 60 vuotta 20-luvulla järjestetään säännöllisesti MM kilpailuissa eikä pelkästään liikkuviin tieteenaloilla.Edellä Val d’Isere vastakkain kaksi jyrkät mäet Solaise ja Bellevarde, joka on arpia eri kilpailuissa kisoissa 2009. Solaise paras tervetullut zjazdárky, Bellevarde puolestaan ​​hiihtäjiä. Järjestäjät odottavat mestaruuden aikana noin 200 000 kävijää. Useimmat olisiko utelias mies alamäkeen – ja 25000 th perinteisen kuninkaallisen kuria nopeutta ja rohkeutta asialistalla lauantaina Helmikuu 7 Se voi olla mestaruus Vonn, jää suuri itävaltalainen pujottelun ja Albrecht

Jubilee 40. maailmanmestaruuskilpailuihin Alppilajeissa pitäisi ottaa käyttöön 350 hiihtäjää 60 maasta.Jotkut heistä todennäköisesti saavat myös täydellinen ohjelma, joka sisältää 11 perinteisten tieteenalojen: laskettelu, Super G, suurpujottelu, pujottelu, Superyhdistetyssä (kaikki miehet ja naiset) ja yhteisen joukkuekilpailu.

Maku useita arvokkaita metalleja teet pääasiassa johtajat turvaamistoimiasiassa taistelu iso kristalli maailmaa: Amerikkalainen Lindsey Vonn ja kroaattien Ivica Kostelic. Erityisesti voittaja viime vuoden MM-kisoissa Vonn, joka on suuri univerzálkou mutta sen kulta MS aikuisten kokoelman puuttuu ilmeisesti valmistelee suora hyökkäys mitalin. Luottaa multimedailovým voiton, mutta ehkä jos Nemky Maria Riesch, itävaltalaiset Kathrin Zettel vastaavasti.maannaistaan ​​Benjamin Raich, ranskalainen Jean-Baptiste Grange ja vakiintuneiden kaksinkertainen maailmanmestari Aksel Lund Svindal Nóra, joka puolustaa otsikot alamäkeen ja suurpujottelussa. Maailma on myös ihmetellä, miten hallita sesongin keskittyä amerikkalainen Bode Miller, joka on huomattavasti jäljessä Lankan tavalla, kun hän otti ison Globe koko voiton SP, mutta myös todistamassa Anja Pärson.

Se on aiemmin usein osoitti maailmanmestaruutta se istua ja aikoja, jolloin se ei ole kovin onnistunut maailmancupissa. Ranskassa hänellä on jotain puolustamaan. Lumenaurat kaksi vuotta sitten Aare hän voitti kolme kultamitalia (syöksylasku, super G, Super Combined) ja lisäsi pronssi (pujottelu).Itävaltalaiset haluavat vahvistaa pitkän aikavälin aseman zjazdárskej valtuudet nro 1.

Myös Val d’Iseressä, mutta tahdon syistä vammoista tai sairauksista puuttuu jotkut tähdet nykyisestä zjazdárskeho proficirkusu. Itävallan miehet raportoivat kahden naisen puuttumisesta teknisiltä aloilta. Entinen pujottelu Queen Marlies Schild valitettavaa murtuma jalka vielä valmisteluvaiheessa on antanut stop-merkin koko kauden, uuden vuoden jälkeen sen jälkeen polvivamma Zagrebissa lisäsi súputnička Nicole Hosp.

Erityisen surullinen tapaus on hallitseva maailmanmestari superkombinácii Sveitsin Daniel Albrecht, joka kaaduttua koulutuksen Kitzbuehel taistelevat elämästään Innsbruck sairaalassa.Jää kokeneen Slalom Racers: itävaltalainen Rainer Schönfelder ja kaksinkertainen maailmanmestari tässä lajissa FIN Kalle Palander.

Osa täydellistä uutisia ja uudempia ideoita jo testattu tarjouksia 2 päivästä helmikuuta, 14 päivän ohjelma MM alppihiihdon tieteenaloilla. Mestaruus tuo uutisia

Ensimmäinen muutos verrattuna edelliseen 2007 mestaruuskilpailuun on pituus. Ranskan Val d’Isere kestää kaksi vuorokautta lyhyempi verrattuna enää pitkät perinteet, kilpailukykyinen ohjelma ei käynnisty lauantaina, mutta tiistaina.

alppihiihdon maailmanmestaruuskilpailuja alkaa maanantaina, 2 helmikuussa ja huipentuu 15. 2. 2009

Ylenpalttinen resort Savoy Alpeilla sijaitsee korkeudella 1800 metriä merenpinnan yläpuolella, kylä laskee 1700 asukasta.Suurin suosio pyörii olympialaisten ja maailmanmestarin Jean Claude Killyn ympärillä. Val d’Isere oli vuonna 1992 talviolympialaisten kansi, jossa oli Albertvillen keskusta. Nykyisen MM järjestäjät raportoitu ennätys kiinnostusta 68 osallistujamaissa mestaruuden kaksi vuotta sitten Aare oli 62. Kuten Ranskan kuitenkin pelkäsi pienempi edun yleisö, joten valitsi ainutlaatuinen vapaa pääsy, ja toivon, että jokainen kilpailu tulee kunnollinen taustaa “suunnitellun “Keskimäärin 20 000 fania päivässä. Kaikkia seurataan 30 televisioasemaa ja lähes 2000 akkreditoidun median edustajaa.

Toisin Aare ei mene mitään yöllä kilpailu, mutta ensimmäistä kertaa historiassa tapahtuu pujottelussa pätevyys miehiä.Pääkilpailuissa osallistuminen on automaattisesti 50 reitittimen huippupelaajaa, ja lisäksi 25 ylimääräistä taistelua. Tällainen romaani toi edellisen mestaruuden valtavassa slalomissa. Aiemmin koska Top tapahtumat Alppien kurinalaisuutta najtechnickejšej kilpaili yli sata kilpailijoiden ja järjestäjien ei ollut tarpeeksi aikaa valmis polkuja.

Aare sellaiseen vaiheeseen ne eivät vielä ole liittyneet pujottelu, jossa ne ajavat vähemmän, mutta kaksi vuotta tilanne on muuttunut ja pätevyys on pyörivä molemmissa lajeissa. Toisen kerran historiassa uusi mekko esittelee kilpailun hajanaisuuden monipuolisuudesta.Klassinen yhdistelmä on lopullisesti (paitsi SP kilpailu Kitzbühel) korvasi Superyhdistetyssä, se tarkoittaa, että kongressi ei mene kahta, mutta vain yksi pujottelu kierroksella.

kolmas painos kilpailun joukkueet ei mene lopussa mestaruuden, mutta 11. helmikuuta, ennen täydellistä pyörivä ohjelma. Joukkueen kilpailuissa oli odottamattoman myönteinen palautetta. Jo vuoden 2005 ensi-iltansa aikana he ovat tuoneet optimistisia näkemyksiä esimerkiksi hiihtotaktiikoista ja lisääntyneistä jännitteistä. On myös mielenkiintoisia faktoja siitä, kuinka vertailla miesten ja naisten välisiä ajanjaksoja samaan aikaan, vaikkakin normaaleja lyhennettyjä kappaleita vastaan. Nopein ratsastus super-G: ssä suoritti N. Fanchini ja oli 3,45 tuumaa hitaampi kuin nopein mies, amerikkalainen Rahlves.Slalomissa ero oli vain 2,38 sekuntia Nemec Neureutherin ja Sveitsin Nefin välillä. Se on saavuttanut 31 pistemäärän nopeammin kuin Saksan joukkueen mestari, ja totta, Andreas Ertl on jo ollut viimeisen puolen tunnin näyttelyssä kultamitalisti. Mausteinen ja hieman liian tarkasti tunnettu ennen koko kilpailun korostaen joukkue spolupríslušnosť sisar Martina, “Voin tylsistää kun olen hitaampi kuin siskoni.”

Itävaltalaiset, joilla oli joukkuekilpailussa frflali, onnistui hänen vuonna Aare ja viime hetken ohitetaan mitali peiliin kotimaassaan. Alpine Grand Prix on juuri voittanut kaksi kultamitalia, ruotsalaiset antavat Anje Pärsonille vielä yhden.Erilaisia ​​mitaleja pienempi arvo lopulta Plesae alppi valtaa, mutta ei ennen syrjään kilpailun peili jalometallien on osoittautunut kaunein kasvot järjestävän ruotsalaiset…Se tuli liian suuri häpeä, koska kilpailun periaate, joka on pääasiassa jälkipuoliskolla perustuu hyvään taktiikka ollenkaan ei ymmärtänyt amerikkalaisia. Ilman turhautunut Bode Miller, joka on tekosyy kipeä polvi, ajoi muut “jenkit” kaikki sarjan sieluna, ilman aavistuksen strategiaa, kuten samoexhibične. Tämä, joka koostui huonosti soitetuista solisteista, päättyi häpeällisesti viimeisenä. Jo super-G Richardson, Stieglerová Ligety ja hullu ajo epäasianmukaisesti ja vain tuntematon Jitloff tilalla lipun kanssa neljänneksi hänen ratsastus.Sekä Stieglerin slalomissa että Ligetyssä he putosivat jälleen, ja heidän myöhemmän suihkuttivat enemmän hämmennystä kuin hymyilevät.

Tänä vuonna joukkueen taistelu tulisi nähdä myös Slovakiassa, mutta se ei tapahdu. “Se on yksinkertainen syy – ei, missä ja milloin junan nopeus tieteenaloilla. Tämä tarkoittaa, että se on sopimatonta riski vamman, valmentajat päättivät, että he eivät pystytä tai yhdistelmän. Varmasti tähän ennakoitavissa, koska ensimmäistä kertaa historiassa olemme täytti että voisimme rakentaa tätä. jopa miehillä se voisi olla, että pystyimme vakuuttamaan yksi nuorista ratsastajat mennä pois korko ja kuria joukkuekilpailussa, mutta valitettavasti tytöille ei ollut mahdollista.Kriteeri oli, että kahden viimeisen kauden yksi kuljettaja ja yksi kilpailija saada vähintään yksi piste joko Euroopan Cupin tai MM. Odotamme vain sitä, kunnes se tapaa miehen, kevät Babušiak se täytti viime vuonna parlamentin ja tällä kaudella sijoitettiin pistettä SP. Sääli, koska joukkue kilpailu ei ole vain viihdettä, mutta tietenkin antaa siellä ja mitalit “, sanoi TASR Richard Magdolen johtaja Alppien osan Slovakian hiihtoliiton ja ryhmänjohtaja MM-kisoissa.

The World:

14.00 slalom

(+2 ajoitettu käytäntö alamäkeen miehet)

(+ 3 ajastettu käytännössä naisten alamäkeen)

(+3.koulutus lasketteluun miehille – Superyhdistetyssä)

14:00 pujottelu / Babušiak /

/ Veronika Zuzulová John Greaves, Nina Penzešová /

(+ pätevyys suurpujottelu miehet – Babušiak, Simon Štancel, Adam zampa)

/ Zuzulová, Jana Gantnerová, Škvarková, Penzešová /

(+ pätevyys pujottelussa miehille – Babušiak, viritys, zampa /

15:30 päättäjäisiin

Slovakia edelleen odottaa jalometalli World Cup alppihiihdon tieteenaloilla.

mitalin peili historiaa mestaruutta joka ei mainita taulukossa FIS käsittää sijoittamalla kärkikymmenikköön on oikeassa 25. sijaan väärin Lucia Interhradskalla, joka sijalla 7. sijaan Morioka 1993 on kymmenes paikka Crans Montanasta 1987.Historia slovakit liian ei halua

slovakit ovat yksi paikka liittovaltion Tšekkoslovakiassa, jossa vaikutti viisi tulosta yhdistettynä – Dagmar Kuzmanova oli viides (1978 Ga-Pa) ja kuudennen (1976 Innsbruck – olympialaiset), Marian Bires kahdeksas ( 1989 Vail), Ľudmila Milanová deviata (1987 Crans Montana) sekä Interstate Crans Montana. Kahdestoista pakettiin “FBI” olisi Jana Gantnerová että tyttönimi Šoltýsová sai 10 paikkaa alamäkeen talviolympialaisiin 1980. Mutta vaikka peli oli viimeinen kerta historiassa MM-kisoja FIS tähän luokkaan rekisteröity vain mitalistit Olympic viranomaismääryksistä puuttuvat.

Erillisessä aikakaudella Slovakian laskettelu koristeltu vain kahdessa paikassa kärkikymmenikköön ja molemmat kilpailevat Alpine monipuolisuutta rajaavat uuden aikakauden.Ensimmäisessä MM siipien Slovakian otti Morioka Medzihradská ja väliaikaisen portaalla 25 pidennetyssä historiallisen peili hoidon Veronika Zuzulová viimeisen piikin. Vuonna 1997, vuonna Aare vyjazdila yhdeksännessä portaalla uudessa superkombinácii että se on vain yksi kierros pujottelu.

Vanhassa muodossa huippu slalomin mahdollisuudet ovat vieläkin korkeammat. Tämä pujottelun järkytti maailmaa Sarka Záhrobská ja historiaa ei pyydä tai ei tapahtunut onnea tuoretta vammoja superfavoritky Marlies Schild. Lisäksi, kun tšekkiläinen hiihtäjä järkytti kaksi vuotta aikaisemmin Bormion pronssia. Nämä kaksi metallia siirsivät läntiset naapurit 16: een.eikä mitali kuvaa.

Muuten peili kaunein kasvot näyttää alppi valtuuksia, sisarukset ja Kosteličovcom zjazdárskemu syrjäytyneitä Girardellimu. Luxemburgin sen synteettinen hius voitti 11 mitalia niin staattiset ilman zjazdárskej asento mairitteleva 12. portaalla. Marc Girardelli oli kolminkertainen mestari yhdessä, mutta arvokkain valloitti kultaa pujottelussa rinteillä kotimaansa kanssa, jossa ammatillinen vieraannuttaa.

Itävaltalaiset, kuitenkin niin en kadu liiallisen kapeuden suhteen poikkeuksellinen lahjakkuus, jos totuus ei lasketa ennätys 5 maapalloa maailmancupissa. Maailman Cup suvereeni valtakauden määrän mitaleita ja aivan selvästi myös kultaa. Myöskään rajaton teoria 11 otsikot Sveitsin Val d’Isere valtaistuimelta nezosadí.Myös Kroatia ei ollut heti ravista hänen 10. kantaa, vaikka ilmiömäinen Janica Kostelic ei ole lisännyt kuudesosa kultaa. Päinvastoin, hän rohkaisee Ivan rakastettua veljeä lisäämään toisen maailmanmestaruuden urhoon. Vaikka Kostelic pujottelussa tänä talvena SP ei voittanut, mutta kulkee etualalla ja johtava kilpailija sarjassa viihtyy superkombinácii. Medal Peili:

Kulta Hopea Pronssi Yhdessä

1. Itävalta 79 85 82 246

2. Sveitsi 57 61 54 172

3. Ranska 37 45 30 112

4. Saksa 31 31 38 100

5. Italia 19 18 19 56

6. Norja 18 17 12 47

7. Ruotsi 17 6 ​​13 36

8. USA 16 21 27 64

9. Kanada 11 5 5 21

10. Kroatia 6 0 0 6

11. Lichtenšt. 5 8 7 20

12. UK 4 4 3 11

.Luxemburg 4 4 3 11

14. Jugoslavia 1 3 5 9

15. Suomi 1 2 0 3

16. Espanja 1 0 1 2

. Australia 1 0 1 2

. CR 1 0 1 2

19. Japani 0 1 1 2

. Puola 0 1 1 2

21. Neuvostoliitto 0 0 2 2

. Slovenia 0 0 2 2 Suurin Slovakian toivo tietysti Zuzulová

Veronika Zuzulová on selvä kuumaa lyijyä Slovakian zjazdárskej pyöräretki Val d’Iseressä. MM alkaa, vaikka vain kaksi tapahtumaa, mutta pujottelussa on korkeat tavoitteet huolimatta merkittävästä regressiotulokset viime vuoteen verrattuna.

Tulokset ovat yksi asia, olosuhteet ovat toinen. Zuzula oli häirittänyt ongelmia koko talven ajan. Jo ensimmäisessä SP: n ensimmäisessä slalomissa, Levissä, hän näytti suuren muodon ollessaan 5.sen sijaan, että parin tunnin kuluttua ranteen rikkoutuessa aamupäivän aikana ja tuskallisen “päästä” sivulle.

Heti uuden vuoden jälkeen esiteltiin Zagrebissa kahdessa pienikokoisin ja suorituskyky toisella kierroksella oli selvästi teknisesti vaikuttavin ajo kiirehtivät voittoon. Seitsemäs tavoite päättyi valitettavasti, ja tämä nousu osui myös seuraaviin Mariborin kilpailuihin ja perjantain päällikköön Garmisch-Partenkirchenissä. Maailmancup voi kääriä tämän kauden eikä ole mitään menettää World Cupissa. Samalla jo ratkaista ongelmia ylähengitysteiden (esim vaivannut häntä Maribor) ja Val d’Iseressä seuraa ensimmäisellä kierroksella pujottelu rakentaa valmentajan. “Hiihtoon vaikuttavat monet tekijät, ja ehkä yksi heistä tuntee myös radan rakentamisen”, hän myöntää varovaisesti TASR: lle.Hänen Zverenky on tarkempi:

“Se tulee olemaan isä ensimmäisen kierroksen MM-kisoissa, se olisi todennäköisesti olemaan tyytyväinen kaikille. Ainakin meillä on nyt juna. Kuten on rakentajalle, menemme luultavasti kouluttaa pujottelu parametrien mitä hän seisoo siellä. ” Isä Timothy Zuzula uskoo lisäksi, että tie erityiseen slalomiin mahdollisesti menestymiseen voisi johtaa myös hienolla tuloksella valtavaan slalomiin, joka on kaksi päivää aikaisemmin.

Toisin kuin edellinen mestaruus, Zuzulova ei aloita supercombinaatiossa, jossa hän voitti 9. sijan edellisissä Aarhus-maailmanmestaruuskisoissa. Hän ei kuitenkaan poistu pelkästään Alppien monipuolisesta kilpailusta, pohjimmiltaan koko edustaja poikkeuksena.Jaroslav Babušiak on ainoa, joka edustaa aikaisempia ehdokkaita, joissa vaatimattomat tavoitteet keskittyivät yhdistelmään. Babušiak mennä kilpailuissa paitsi erityinen kongressi, Simon Štancel pujottelu ja suurpujottelu sekä molemmat pyörivät kurinalaisuutta Adam zampa. Naisilla se Gantnerová Jana yrittää pujottelussa ja John Greaves Nina Penzešová täysin vään- ohjelmaan.

“Miehille on selvästi ehdoton joka on saada tärkein kilpailu kahdessa pujottelussa. Kaksi vuotta sitten suurpujottelussa onnistui kaikissa kolmessa. Kun jo nyt sinne se on myös arpajaiset kun ymmärrämme, että kaksi vuotta sitten Ivan Heimschild pääsi slalomissa 20. Tämä olisi suuri menestys.Jana Gantnerová jonka tulokset säännöllisesti Euroopan cupin ja oli kuudenneksi nuorten MM-kisoissa viime vuonna, joten supistetun järjestyksen mielessä, että se voisi olla suotuisissa olosuhteissa vuonna 15. paikassa pujottelussa. Kevään Babusiak, pisteyttämällä maailmancupissa superkombiinissa, asetti palkin korkealle. Uskon, että vahvistamalla tämä sijoittaminen Val d’Isere tuli olosuhteiden sattumaksi, se olisi myös hieno. Veronika Zuzulová…- Me kaikki tiedämme, että hän on laatikossa saadakseen mitali. Mutta se voi olla hieno ratsastus, ja se tekee sen vain kahdeksanneksi sijaksi, mutta se olisi sen paras paikka World Cupissa. Toivotan hänelle vihdoin näyttää maailmalle, että se on vain tuloksiin tämä heijastuu kaudella “, hän kertoi TASR pääsuunnittelijana Richard Magdolen.