Miten päästä Pilseniin? Meidän täytyy hyökätä, tietää Ostravan valmentaja Frnek

“Menestyksen ja epäonnistumisen linja on ohutta”, sanoi Ostrava-valmentaja Petr Frnek. Hän muistutti kaksi mahdollisuutta vastaan ​​Sparta (1: 1) ja valtava mahdollisuus viimeisen minuutin ottelun Liberec (3: 3).

“Jos käytimme sitä voisi olla kaksi eri tuloksia.” Frňka mielestä se ei olisi reilua lannistaa pelaajia, jotka eivät ole voittaneet keväällä. “Tiedän, että he tekivät kaikkensa voittoon. Jos vastaan ​​Plzen toimittamaan suorituskykyä vastaan ​​Sparta ja Liberec, joten olen tyytyväinen ja onnellinen. ”

Valmentaja muistutti myös, että ensimmäisten kuuden jousen kierrosta on Baník vastakkain vain neljä joukkuetta taistelevat Euroopan Cupit – Teplice , Sparta, Mladá Boleslav.

“Ja nyt Pilsen, joka on otsikko.Joten tehdä trauman ja ryppyjä ei ole paikallaan. ”

Silti viimeisen kerran Mladá Boleslav (0: 1) teki Ostrava surkea suoritus. “Kaverit itse tietävät, että tämä peli ei”, kertoo Frňka.

Mutta Baník leikkihuone on epäonnistunut Brno (0: 0) ja Teplice (0: 1). Joukkueen suorituskyky on täynnä vaihteluita. Miksi? “Minulla on mielipide, mutta mieluummin puhun pelaajista kuin tiedotusvälineistä”, sanoi valmentaja. Silti hän lisäsi, että suurin ongelma on päähän. “Kun menemme ulos, se on hieman erilainen. Mutta me puhumme siitä koko ajan. Minulle ei ole eroa, pelaammeko kotona vai leikkipaikalla.Säännöt eivät muutu, ei ole mitään syytä pelata eri tavalla. ”

Joten miten onnistua Pilsen nyt?

” Emme voi olla passiivinen ja odottaa mitä vastustaja keksii “, sanoi Peter Frňka. “Meidän täytyy olla aktiivinen, loukkaavaa tylppä voima Pilsen.”

Valioliiga jatkuu kahden viikon tauko. “Ensimmäisellä viikolla halusimme harjoitella kovaa, mutta paljon pelaajia oli ottelun jälkeen Mlada Boleslav joissakin kipuja, joten käytimme tauon parantua.Viikko sitten meillä oli ongelma koota yhdentoista alustavan ottelua Gliwicessa (2: 4). ”

Esimerkiksi Milan Baros muutaman päivän kuluttua Boleslav eivät kouluttaa ollenkaan. “Mutta tällä viikolla se tulee olemaan täynnä, sen pitäisi olla täysin terve”, lisäsi valmentaja