Melko keskinkertainen johtopäätös samanarvoiseen turnaukseen

He tekivät sen Hänelle. Portugali, oletettu yhden miehen joukkue ryöstettiin parhaimmasta pelaajastaan ​​polvinivelen takia, löysikin vielä keinon tehdä Kreikka ja kääntää väistyneiden suolainen surun kyyneleet herkullisiin onnettomuuteen. Hän ei ole kenties ollut kentällä, mutta hän oli edelleen ratkaiseva tekijä, koska Cédric Soares kuvasi “uskomattoman” puoli-puheen. “Tämä oli kovaa, koska olemme menettäneet tärkeimmän miehen ja olimme kiinnittäneet kaikki toiveemme [Hänen]”, sanoi ikuinen wind-up kauppias Pepe, joka epätavallisen vietti enemmän aikaa puolustaen kuin kiertää ympäri craven yrittää saada pelaajat lähetetään . “Kun [Hän] sanoi, että [Hän] ei voinut jatkaa, kerroin kollegoilleni, että meidän oli voitettava se [Hän]; että aiomme taistella, taistelemaan Hänen puolestaan. “Ja he taistelivat.Mikä on enemmän kuin mitä voitaisiin sanoa Ranskalle. Portugali, itsensä nimetyt ruma ankat ja joukkue, joka voitti vain kerran 90 minuutin aikana Euro 2016: ssa, ovat luultavasti harhainen joukkue voittaa suuren turnauksen, mutta kuten Fernando Santos sanoi aiemmin turnauksessa: “Olisin mieluummin ruma Euro 2016: ssa kuin kotona kaunista.” Ja siellä oli todella jotain ihailtavaa tavalla, jolla heidän epätavallinen voitto syntyi: Hänen intohimoisen valmennuksensa laukauksesta purskeiden välillä itku epätodennäköiselle maalintekijälle ja heidän yksiselitteisen uskollisuutensa pilata Les Bleurghsin puolue järjestämällä. Cristiano Ronaldon surun kyyneleet ilahduttavat Portugalin suurimmassa yössä | David Hytner Lue lisää

“Lisää verta, hikeä ja kyyneleitä”, Pepe lisäsi, oletettavasti epävarma siitä, että veren ja hikeen yhdistelmä ylittänyt kyyneleet illalla, kun myös kävi selväksi, erikoisvoima vertaiskuvasta tulevaisuuteen – “[Hän] kertoi minulle, että voisin saavuttaa voittavan tavoite”, sanoi ottelu voittaja Éder [anna nämä sanat lävistää minuutti – Fiver Ed] – ja varmistaa, että leikat ovat yhtä houkuttelevia kuin teurastus kuin he ovat valossa.

Ah kyllä, lopullisen tosi tarinan.Silver Y -vuotojen rotu, joka syöksyi Stade de Francen ja niiden jälkeisen taistelun linnuilla, osoittautui tervetulleeksi häiritsemäksi siitä, mikä oli täysin keskinkertainen johtopäätös samanarvoiseen turnaukseen. “Siellä on hyvin älykäs juttu”, kommentoi Butterfly Conservation analyytikko. Ja ajattelimme, että se oli yksinkertainen tapa, että joku unohtaa sammuttaa valot. Lopulta koirat nousivat kohti stadionin yläkansiota ja poltettiin asianmukaisesti, kun juhlavuoden pyrotekniikka lähti kokopäiväisesti, mutta ei ennen kuin heidät houkuttelivat kaikkien suurimman valon: hänen hehkuvan ihonsa. PÄIVÄKORVAUS

“Istuin alas varashälyttimen kanssa ja mitä hänen oli sanottava puhalsi meidät pois.Paikka tietenkin myös osui “- rehellinen Adebayo Akinfenwa otettuaan talteensa Sands Industrial Estate: iin ja grand-paljastamisen Wycomben kanssa. Uudistettu katselu

” No, Dave Crowther sai minut hyvältä un ‘(perjantain Fiver-kirjeet), ja olen häpeällistä sanoa kopioin tekstin ja laatinut sen Google-kääntäjälle, joka kertoi minulle, että se löysi englannin valinnan kieleksi. Ajattelin, että se oli kymri ja ilmoitti Googlelle, että se oli kymri, ennen kuin Googles kertoi minulle jälleen kerran, että kielellä havaittiin olevan englanti. Sitten huomasin, että minulla oli kaikki takaisin eteen. “- Darryl Goodge (ja muut).

“Kun olin viettänyt jonkin aikaa yrittäessäni purkaa Dave’in takapään kirjeen, voin totuudenmukaisesti sanoa, ettei se ole sen arvoista.Aivan kuten Englannin katseluun, tiedät, että se tulee olemaan paha, mutta pidät silti katsomassa “- Peter Calpa-Fleming.” Dave-kirjeen perusteella voidaan päätellä, että olemme saavuttaneet käännekohdan ja että maailmankaikkeus on aloittanut sopimuksen. Meidän kaikkien pitäisi pystyä rauhassa rauhassa varmana ja varmana tietona, että Englanti nostaa Jules Rimet -palkinnon toista kertaa vain 50 vuoden kuluttua. Henkilökohtaisessa huomassa odotan innokkaasti 2062, kun irrota Head of my World Cup Willie “- Rob Barker.”

“Re: NME reviews (Fiver letters passim). Aihe, jonka olen melko perehtynyt, et voi puhua heistä mainitsemalla tätä kauneutta: Poet, Fool tai Bum on Lee Hazlewoodin 1973 albumi.

“Niin lähellä” – Martin Jones.

“Niin lähellä”, Charles Shaar Murray vastasi kysymykseen, jota otsikko esitteli yhden sanan “bum”

“Jos Fiverin ranskalainen serkku olisi katsellut Armageddonia ja oppinut siitä (perjantain Fiver), he lähtisivät Pariisista niin nopeasti kuin he voisivat mennä lopulliseen paikkaan, koska meteori laskee Pariisiin elokuvasta (ja sittemmin sittemmin paljastettiin USA: ssa! USA!) “- Paul Dixon.

“Sinulla on kaksi muuta suosikki serkut?Olivatko he jopa tunnustaneet sinut, on kysymys “- Nigel Assam.

Liity AC Jimbon ja yhteistyön Euro 2016 Football Dailyin viimeiseen jännittävään erään. JOIN GUARDIAN SOULMATES

jos luet tätä tee-ajoissa olevaa jalkapallo-sähköpostia, olet melkein varmasti yksin. Mutta älä pelkää – jos haluat löytää kumppanuutta tai rakkautta, kirjaudu tänne katsomaan eräänlaisen oppivan, ystävällisen ja ystävällisen kansan profiileja, jotka eivät koskaan tavoita unelmoiasi lähtemästä kanssasi. Ja älä unohda, se ei ole hylkääminen, joka tappaa sinut, se on toivoa. BITS AND ROBS

Big Samin PowerPoint-esitys kaikkien PowerPoint-esitysten lopettamiseksi näkyy lopulta päivän valossa, kun hän haastattelee Englannissa työ, olettaen, että FA on vedetty 2000-luvulle. Vai niin.Facebook Twitter Pinterest Sam Allardyce, Englannin johtaja? Kuva: Ian Horrocks / Sunderlandin AFC Getty Imagesin kautta

Arsène Wenger puolestaan ​​on käyttänyt hyvälaatuista ilmoitusta FA: lle sopivaksi. “Voinko hallita Englantiin? Miksi ei? En koskaan päättäisikään siitä, mutta olen onnellinen ja keskittynyt jalkapalloon “, hän vastasi.Mainitut FA-puvut eivät ole saaneet viestiä.

Jos FA: n olisi pitänyt todeta, että Englannin nykyinen ahdinko oli aivan nurkan takana, he olisivat voineet lähestyä Carlo Ancelottiä, mutta Italian on nyt aloitettu työssä Bayern Münchenissä. “Rehellisesti, en tunne painetta, koska olen tottunut siihen ja rakastan todella työtäni.” Hän hurrasi.

Graziano Pellè on Papiss Cissén vakava haavoittuvuus sen jälkeen,

Verovelvolliset FC ovat kaventaneet 2,5 miljoonaa puntaa Besiktas-laitahyökkääjä Gokhan Torea varten.

Ja Hugo Lloris on esittänyt vastustamattoman tuomion Euro 2016: lla niin, että vain ranskalaiset maalivahdit voivat. “Tämä turnaus oli outoa alusta loppuun asti”, hän piti väsyneenä. ETTÄ LISÄÄ?

Big Paperin pieni arkkipiiski Ranskassa on nostanut korot ja alamäet Euro 2016: jossa harja Quentin Tarantinolla, Barney Ronayn Tour de Francella ja paljon flaming Will Grigg.Facebook Twitter Pinterest Lots of highs. Yksi matala. Komposiitti: Owen Humphreys / PA; Chris Brunskill Ltd / Getty Images; Charles Platiau / Reuters; Paul Ellis / AFP / Getty Images; Yves Herman / Reuters

Big Paperin turnauksen joukkue on koottu. Moussa Sissokon esitykset Ranskassa ovat saattaneet olla isku Newcastlen fanien edessä, mutta vielä tärkeämpää ovat olleet tarpeeksi Big Paperin viiden pelaajan paikka, joka ei ollut Häpeä Euro 2016: ssa.

Kuolema. Verot. Hän pudotessaan suuressa finaalissa.

“Paul Pogba oli valtava pettymys, ei vähiten itselleen. Hän kulki kätevästi, mutta näytti vähän kadonnut. “- Barney Ronay ei vedä lyöntejä arvioidessaan Ranskan puutteita.

Ja hyviä uutisia jalkapalloseuraa.False No9s ovat historiaa, True No9s ovat palanneet!

Voi, ja jos se on sinun juttusi…voit seurata Big Website Big Social FaceSpace. JA ASENNA TOO! SACRÉ BLEU