Meg Lanning: “En näe itseäni maailman parhaaksi pelaajaksi”

Naisten peli ei ole niin vaikeaa. Maapallon hienoimmat ovat Australian kapteeni Meg Lanning. Kukaan ei kiistä hänen määräävää asemaansa. Paitsi ehkä itse. ”En näe itseäni maailman parhaana pelaajana”, hän kertoo Guardian Australialle ennen Australian avauskilpailua kesällä Canberrassa perjantaina. ”Minulla ei ole täydellistä peliä millään tavalla; Näin voin pitää motivaatiota. ”

Huolimatta nöyrästä tunteesta 24-vuotiaana Lanningin ensisijaisuus voidaan helposti osoittaa hänen rakkuloidensa voimalla tai leikattujen kuvien tarkkuudella. Empiirinen tapaus kuitenkin edesauttaa sitä. Valitsemalla ilmeisen statuksen muodosta, jota Southern Stars pelaa viidellä kalustolla etelän afrikkalaisia ​​vastaan, Lanningillä on kahdeksan päivän kansainvälistä vuosisataa vain 49 sisävuorossa.Se on yksi takana ennätyksellisimmistä, äskettäin eläkkeelle jäänyt Englannin suuri Charlotte Edwards, mutta tulossa hieman yli neljänneksellä otteluista. Hashim Amla harjoittaa parempaa inning-to-sadan lakonopeutta kaikille rajoitetuille pelaajille. Pisteet 50 ja sitä korkeammalla, Lanning saa nostaa lepakonsa joka kolmas kerta ryppyyn, joka on hieman yli Sachin Tendulkarin. Lyhyimmässä muodossa numeeriset todisteet ovat vähäisempiä, mutta hänellä on edelleen korkein pistemäärä, joka on tehty T20-naisten kansainvälisissä (126), ja se on ollut ICC: n vuoden pelaajana sekä valkoisen pallon luokissa. Wisden arvioi samoin vuonna 2015, kun Lanning oli johtava nainen maailman kriketissä.Joten, kunnioittaen aiheemme suurinta kunnioitusta, tuomaristo on muuten.

Silloin kun kuvaat Lanningia tänä kesänä tänä kesänä Victoria, hän löi 190 vastaan ​​Tasmaniaa vastaan ​​- korkein pistemäärä koskaan kansallista kilpailua. Tosiaan, se oli hänen oma ennätys, jota parannettiin. Kaksi viikkoa myöhemmin hän rakensi uuden klubin kriketin parhaiten Victoriaan, lyömättömään 241. Yhteenvetona, hän siirtyy tähän kahdenväliseen sarjaan erityisen punaisella kuumalla lomakkeella.

Mutta Lanning on ymmärtänyt tervetulleeksi, että huolimatta omasta mestaruudestaan ​​naisten krikettien poikkeuksellinen kasvu on haaste hänen puolelleen.Kun menestys oli aikoinaan Australian, Englannin ja joskus Uuden-Seelannin yksinoikeus, West Indies pudotti Lanningin maksut maaliskuussa World T20 -finaalissa järkyttäen kolminkertaisia ​​peräkkäisiä mestareita.

Kun joukko pelaajia on taistellut kansainvälisellä näyttämöllä, Etelä-Afrikan ei pitäisi olla kaukana tavaramerkistä maassa, eikä varmasti ole hukkua. Kuitenkin menettää nopeimman keilailijan naisten kriketissä, Shabnil Ismailissa, kurinpidollisen tuomion johdosta – ja ”pitäjä Trisha Chetty samoista indiscretionsista – matkailijat eivät ole täysin vahvoja.

Mitä he ovat menettäneet henkilöstöstään, he joutuvat toipumaan kannustimella.Kun ICC: n uusi maailmanluokitusjärjestelmä takaa neljän parhaan joukkueen automaattiselle laiturille ensi vuoden ODI: n maailmanmestaruuskisalle Englannissa, jos kuudennella sijalla sijoittuneet turistit voivat hukkua isännät, he todennäköisesti tulevat suoraan sisään. Canberra Sydneyn Coffs Harbouriin – on, että heidän vastustajansa on aliarvostettu paikan päällä pöydällä. ”Olemme nähneet joukon heitä viime vuonna WBBL: ssä. Heillä on joitakin todella vaarallisia pelaajia. ”

Lanning on omalta osaltaan samaa mieltä siitä, että se kaksinkertaistuu matkalle Englantiin. Jo miehittää kyselypaikkaa maailmancupin kylvöissä, he ovat tulleet pois Sri Lankan kattavasta tuhoutumisesta talven aikana.Mutta turnauksen takaisinkytkentä vaatii jossain vaiheessa voittamaan uudistetun Englannin asun, ja Uuden-Seelannin joukkue, joka on täynnä lahjakkaita veteraaneja, on epätoivoinen palkinnon saamiseksi. Puhumattakaan Länsi-Intiasta, joka ratsastaa korkealla omien menestystensä jälkeen, ja Intia, joka flummoi Australiaa T20-sarjassa kotona viime kesänä. ”On tärkeää, että saamme 50-kertaisen pelisuunnitelmamme todella alaspäin”, toteaa Lanning, jonka tehtävänä on edetä heinäkuusta toiseen.

Suurempi tietoisuus merentakaisista uhkista selittyy naisten krikettimaailmassa pienempi, kun se kasvaa. Viime vuoden aikana WBBL: n lisäksi Englannissa on syntynyt vastaava kotimainen kilpailu – kuusi tiimiä T20 ”super liiga”.Kaksi turnausta ovat luoneet sen, mikä on lähes ammattimainen piiri, joka esittelee eliitin naisia ​​koko krikettimaailmassa. Samoin kuin miehet, se tarkoittaa parasta pelata parasta paljon enemmän kuin koskaan aikaisemmin.

Kotona WBBL: n jalanjälki kasvaa ensimmäisen vuosisadan jälkikiertoon, eikä Kanadan kymmenen päärautatieasemaa, joka sijoittaa 12 live-pelin lähetykseen, mukaan lukien neljä kiinnitettä 10. – 11. avajaisviikonloppu. ”Ei ole epäilystäkään siitä, että WBBL tulee olemaan todella jännittävää”, Lanning sanoo, ja kun hän on kadonnut avajais-Yhdistyneen kuningaskunnan, hän näkee olonsa loukkaantumisen takia. ”Nyt on yhä enemmän ympäri vuoden. Haluamme pelata enemmän krikettiä, joten on hienoa, että on enemmän mahdollisuuksia pelata.Se on hieno asia naisten kriketissä, se on todella eteenpäin. ”

Se on myös nopeasti palkkaerissä. Lanning kunnes julkisesti julisti itsensä “puoliammattilainen”, toisin kuin hänen Englannin kilpailijat, jotka ovat vuodesta 2014 ollut täysipäiväisiä sopimuksia. Mutta nyt, kun Cricket Australia tänä vuonna laajenee maksupohjaa, Southern Stars pelaajat voivat nyt ansaita jopa 65 000 dollaria vuodessa, lisämaksuja WBBL: stä ja markkinointibonuksista.Tulos: “Luulen, että olen ammattimainen”, Lanning sanoo ja lisää, että vaikka hän ei usko, että se on vielä kaikkien kollegoidensa tapauksessa, se ei ole kaukana. ”Olemme nyt erittäin hyvällä paikalla.”

Australian miehet keskellä, mikä on potentiaalia olla pahin kesä nykyisessä muistissaan, tämä luo uuden mahdollisuuden Lanningin puolelle vaalia uutta kiintymystä ja huomiota ja silmämunia. Ja hän tietää sen. ”Australia rakastaa joukkueita, jotka voittavat”, Lanning sanoo. He varmasti tekevät. Ja se auttaa, kun ne johtavat parhaiten.