Marcus Trescothick osuu sataa vastaan ​​Pakistania kohtaan antamaan Somersetille vedon

Jopa Mohammad Amir ei pystynyt pysäyttämään Marcus Trescothickin tekemään Somersetin historiaa, kun isännät ripustivat jännittynyttä vetoa Pakistania vastaan ​​Tauntonissa. Middlesexin Steve Eskinazi osui 157 otteluun Yorkshiren päissä. Lue lisää

Trescothick (106), jonka Amir oli nähnyt vain kahdeksan edellisenä päivänä, oli päällikkö tällä kertaa auringonpaisteen korvannut murkki, ja siksi loistava vasemmistovahti oli vähemmän.

entinen Englannin avaaja hyödynsi 47. Somerset-luvulla tallennetun hahmon, joka siirtää hänet tasolle suuren Viv Richardsin kanssa ja vain kaksi harvoin Harold Gimblettin kaikkien aikakauslehtien ennätyksestä. Somerset saavutti 157: n rauhallisen vesistön kaksi teetä, mutta sen jälkeen, kun Trescothick oli kolmanneksi ulos, he olivat vaarassa syvälle viimeiseen tuntiin, kun Yasir Shah otti neljä 107: een.468: n teoreettisessa pyrkimyksessä lopulta hän lopulta putosi tavoittelijoille Jack Leach ja Tim Groenewald pitämään turisteja 258: llä kahdeksalle. Amir aikoo palata testikilpailuun ensi viikolla ensimmäistä kertaa. koska se kieltäytyi viiden vuoden ajaksi hänen osuutensa vuoden 2010 spot-fixing-kriisistä, ei ollut tässä vaiheessa keskipisteenä.Kuitenkin hän oli jo tehnyt runsaasti Somersetin ensimmäisen inningin romahtaa 128: een jättäen kukaan epäilemättä hän on yhä hänen taiteensa korkein eksponentti.

Kun Pakistan julisti toisen sisäjensä 236: kun Azhar Ali (101 ei ulos) täytti toisen vuosisadan ottelun, Trescothick menetti avajaispuolueensa Adam Hose viimeiselle aamupallolle.

Nuori avaaja ymmärsi väärin yhden Yasirista menemään lbw, kun hänet korvasi Amirin – joka toipui hienosti uudella pallolla ja sitten kahdella myöhemmällä loitsulla. Päivänsä merkittävin hetki tuli hänen toisen loitsun alussa, End of the River ensimmäistä kertaa ottelun aikana, kun Tim Rouse joutui erittäin nopeaan lyhytpalloon. Amirin välittömässä eleessä, jolla tarkistetaan lyöntihyväntekijöiden hyvinvointi herätti rauhoittavan vastauksen.Sitten viiden minuutin pysähtymisen jälkeen, jonka aikana toimitettiin uusi kypärä, Rouse osoitti pian, että hänen tyytymättömyytensä oli ehjänä myös, kun hän peitti Amirin kovaa tulostaulun rajalle.

20- vanha jatkoi vaikutusta 98: n ajetussa kumppanuudessa kasvavan viranomaisen kanssa, joka päättyi vain, kun kuten Hose ennen häntä, hän ei onnistunut käsittelemään Yasirin vaihtelujakelua ja myös mennyt lbw eteenpäin.

Trescothick saavutti 61. ensiluokkaisia ​​satoja pian tee, vain 105 palloa ja osuma 18 neljän ja kuusi.Hän näytti hieman turhautuneelta itselleen ja sitten hiihtäen laajaa kiinni Rahat Aliin takaa.

Kun Pakistanin muu vasen-armer oli myös Peter Tregon leikkaamassa, he yhtäkkiä löysivät voiton – kaikki Enemmän kuin kun Sohail Khan palasi Alex Barrow lbw pad ennen bat. Amir pudotti Josh Davey tyhjästä puolivälissä pois viallinen yritys hyökätä Yasir, vain James Hildreth esittää Amir kanssa myöhästyneestä wicketista, kun hän leikkasi leveä, kaksi lyhyttä 50: stä.Sen jälkeen kun Davey oli menossa takaisin entistä enemmän Yasir-petokseen, sen jälkeen, kun kahdeksas wicket pääsi eroon kahdeksasta ylityksestä, Dominic Bessistä tuli jalkakylän kolmas lbw-uhri – jättäen yhdeksännen kulkevan parin pysäyttää viimeiset 16 palloa.

Azhar ja Shafiq olivat alkaneet päivät karkottaen 96 käyntiin tunnin taistelussa.

Pakistanin lopettamisen jälkeen Pakistan lopetti välittömästi juoksupyynnön, kun se oli päässyt toiselle puolelle. seisomaan 138: ssä täsmälleen 30: ssä, koska kaksi wicketistä oli laskenut 98 edellisenä iltana.

He olivat asettaneet Amirille kohtauksen loistaen taas, mutta Trescothick ja Yasir olivat erilaiset käsikirjoitukset.