LOGIN: Nautin maailmasta Esterin kanssa. En edes ole meikkiä, helmi Ledecka

Joten se on todella totta. Ester Ledecká viettelee kymmeniä ja kymmeniä minuutteja sekoitusalueella. Liitosten pakattuina sali lehdistötilaisuuksien – ja kuulla suosionosoitukset.

Suosionosoituksia Tšekin tyttö, joka näytti jotain, miksi sanat eivät riitä. Ledecká käytti pöytään ja silti on silmälasit silmille. Johon siirtyy heti ensimmäiseen kysymykseen.

“Minulla ei ollut aavistustakaan, että se voisi tapahtua, että liian menee seremonia ja Otan lehdistötilaisuudessa. Joten, kuten muutkin tytöt, en tehnyt mitään meikkiä tai ripsiväriä. Minä vain valmistautumaton “polttaa Ledecká Englanti.

aplodit vuorottelee naurua. Tämä on valmis näyttely.Ester nautit maailmaa.

Vaikka maaliintulon jälkeen, kun ero sadasosaa toisen yhtäkkiä tullut olympiavoittaja, hajosi mullistuksia. Hänen laajan ryhmänsä jäsenet saivat onnittelut. He nauroivat. Ikään tuijottaa kaukaisuuteen, joten oli vaikea omaksua valtaa hetkellä.

“Sinulla siis fiksu tytär,” Thomas halauksia Bank, toinen suksi valmentaja, muusikko Janek Ledecky. Se ei tuskin voi olla ylpeä hänen henkensä, hän antaa haastatteluja ulkomaisille tiedotusvälineille.

“Kiitos, kiitos paljon jälleen kärsivällisyydestä sinulla ollut Esther”, hän sanoi sitten maanmiestensä. “Koko viikon koulutuksessa super-G: n ja ratsasti kanssa parhaan joko saman tai ne joskus otti suuren. Tiesimme, että se oli hyvässä kunnossa.Ondra ja Tomas eivät vain halunneet sanoa – ja he tekivät hyvin. Anteeksi nyt, enemmän ulottuvilla “, hän voittaa tunteet.

Ledecká uudelleen ja uudelleen toistaa, että tavoitteena epäillään ajanottaja virhe. “Mutta he kaikki huusivat, joten se oli outoa minulle”, hän sanoo. “Nykyään ei ollut mitään eroa. Kaikki on normaalia, kuten aina. Minulla on harjoitella, hän meni ilmaiseksi ratsastaa. Kun olen yläkerran kukkulalla, haluan aina saada nopeimman ratsastuksen, jota voin tehdä. Yritän aina yrittää voittaa. Mutta tällä kertaa tein sen. ”

Pienellä liioittelua: kuka on yllään mitään Bohemia, se yhtäkkiä heittää. Mikä tuo tyttö on?Valtuutettu sanat osuvat suurin sensaatio historian olympialaisten alppihiihdon.

viestintäjohtajana Tsekin Olympiakomitean Tibor Alföldi myös tuijottaa. “Minä itse annoin noin kaksikymmentä onnittelua, kun minä vain seison ja katselin”, hän sanoo. “Olen pyytänyt noin kahdeksan muuta televisiota. He pysäyttivät minut Eurosport, he haluavat Ester sen virtuaalistudion jossa hän kiillot Bode Miller. ”

Seuraavat luokat tulee olemaan Ledecká jopa vaikeampaa kuin kuin puolitoista minuuttia radalla. “Joo, mutta olen kouluttanut sinut”, hän vitsailee tšekkiläisten toimittajien kanssa. “Minulla on hyvä koulu, luulen! Olin vielä hermostunut, se on varmaa. ”

ja pilkka pitää täyskäsi kuvailee:” Aion olla sellainen töykeä, olet kaikki hyvin, mutta en halua mennä nyt lumilauta.En todellakaan osannut odottaa, että tässä nyt Istun kanssasi. ”

vastuut olympiavoittaja sitä vielä vasta alussa.

jatkuu päivänä hän tuli jotain todella erityistä.