Kolmastoista Messin epäonnistuminen rangaistuksena. Ja meillä on toivoa, valmentaja sanoo

Lionel Messi, joka on yksi maailman parhaista jalkapalloilijoista, ei tehnyt rangaistuspotkua tiistaina Mestarien liigan semifinaalissa. Barcelona on voittanut vain 2: 1 Machester Cityssä…

“Ei ole väliä, että Leo ei antanut rangaistusta. Hän pelaa niin hyvin ja antaa monta maalia “, sanoi seuran puheenjohtaja Josep Maria Bartomeu.

Messi likainen ja otti pallon. Huolimaton ampui vasemmalla maalivahdin, semi-korkea ja sijoitettu aamuna Joe Hart aloitettu. Messi yrittäessään oikaista kömmähdys, mutta ei onnistunut edes dorážku pään ja pallon seuraavaksi.

“Kuka pelkää mennä rangaistus, hän ei voi heittää pois.Joten on selvää, että pelaajia, joilla on tarpeeksi rohkeutta, ovat myös ne, jotka eivät anna rangaistusta toisinaan. Kunnes saamme mahdollisuuden seuraavalla kerralla rangaistus, Messi on edelleen luottaa “, sanoi valmentaja Luis Enrique.

Messi Barcelona pelannut 57 seuraamukset, joista ne eivät käänny kolmetoista. Anna seistä yhdeksän maalivahdin kahdesti jäi portti ja kahdesti osui kehyksiin ja post.

Useimmat maalivahdit, jotka ovat onnistuneet häntä vastaan, hyppäsi vasemmassa kädessään sekä tiistaina Hart. Toisaalta, he sukelsivat Diego López kun hän oli Villarreal ja riesga Huelvan.

Messi kuluvan kilpailussa vuonna, kun rangaistus epäonnistui kolmannen kerran. Syyskuussa Levante ei maalannut maalia, mutta voitti vielä 5-0.Tammikuussa Kuninkaantien Cup puolivälierissä haavan alkoi maalivahti Oblak Atletico Madrid, mutta dorážky Messi oli saivat voiton varmistanut 1: 0.

kolme rangaistuspotkujen antoi vuonna 2011/2012, vastaan ​​Valencia, Sevilla ja liigan osittain vastaan ​​Chelsea, joka hänen joukkue vakaa menettelyjä.

Barcelona johti uusinnan 2: 1, ja häntä vastaan ​​kymmenen. Jos Messi ei mennyt baariin, mutta Chelsea ylitti Chelsea, se tuskin nousisi 1: 3. Lopulta se päätyi 2: 2, koska koti epätoivoisesti yritti saada kolmannen maalin ja avasi täydellisen puolustuksen. 2: 1-voitto ei riitä loppuotteluun, koska ensimmäinen Lontoon kaksintaistelu menetti 0: 1.Chelsea lopulta voitti Mestarien liigan.

Voit toistaa poistamista toista Englanti joukkue?

Manuel Pellegrini, valmentaja Manchester City, kun Messi jätti kiinni toivoa. Hän uskoi, että menestyvä Joe Map joutui tekemään todellisen mahdollisuuden joukkueen edistykseen. Pikemminkin teoreettinen. Kaupunki on voitettava Barcelonassa ja pisteet vähintään kaksi maalia. Onko se todella totta?

Barcelona kahden maaleja Luise Suáreze johti 2: 0 syntymän molemmat tavoitteet olivat Messi. Tauon jälkeen Sergio Agüero putosi. Pyrkimyksiä kompensoida häirinnyt Gael Clichy tarpeettomia leikkauksia keskellä kurssin sai toisen varoituksensa ja hänet erotettiin. Toinen tyhmä virhe Pablo Zabaleta suoritetaan asetukset, Messi oli vaarallisen asennossa, voisivat vaarantaa portille, mutta meni kouruun ja aiheutti rangaistuksen.”Se oli erittäin tärkeä askel”, Pellegrini sanoi. “Jos se on kolme, meidän on oltava niin kovia.”

Nyt sinulla ei ole vaikeuksia, valmentaja? “Kun menettät kupit kotona, se ei ole paras tulos. Mutta meillä on vastalause ennen kuin menemme Barcelonaan voittoon. Kun teemme tavanomaisia ​​tulosteitamme tai toimimme samalla tavalla kuin toisella puoliskolla, meillä on mahdollisuus. “