Kanadalaisten vapauttaminen tulee Bohemiaan. Varo Jagrille, varoittaa Seguinia

Kanadalaiset ovat ottaneet 58 maalia kahdeksassa maailmanmestaruusottelussa, torstaina he pääsivät valkovenäjän turnauksesta 9-0 voitolla. Jos sen jälkeen puolivälierissä menivät illalliselle Zizkovin tv-torni, vain tunnelma ravintolassa muistutti heille, että lauantaina pelaavat vastaan ​​huomattavasti raskaampia vastustaja, joka ajaa eteenpäin koko maassa.

“Kun laittaa Jagr tavoite, se tuntui hallissa kuin rock-puolueella “, sanoi hyökkääjä Matt Duchene. “On hienoa pelata semifinaali ennen tällaista yleisöä. Hallissa on valtava huppu. ”

Toinen kanadalainen tähti, teaser Tyler Seguin, odottaa semifinaaliympäristöä. “Olin päivällisellä, ja koko huone yhtäkkiä alkoi laulaa Jasran nimeä. Joten minäkin laulasin ja laulasin videon. Jáááromír Jááágr!Mutta se osoittaa, kuinka ihmiset täällä rakastavat jääkiekkoa “, hän kertoi nuoren hyökkääjä jälkeen perjantain käytäntö.

Kanada nepilovala on liikaa pelin asetuksia, käyttää konetta on korvannut lähes ilmaista viihdykettä. Sidney Crosby yritti laukausta ilman valmistelua, viisi pelaajaa keskiympyrä kaaria läpäissyt kiekko ilmaan, joita ei kuulu jäällä – aivan kuten silloin jääkiekkoilijoiden lämpenee ennen pelin pallo. Ja muut pelataan toisella puolella on yksi tavoite.

Kuitenkin Tšekin vastustaja on hyvä lukea ulkomaiset suosikki. “Emme varmasti imee. Pelaimme heidän kanssaan ryhmässä, tiedämme, että heillä on hyvä joukkue.Se tulee olemaan vaikeaa, ajaa suuri yleisö, pelaa kotona heidän areenalla “sanoi Seguin, joka varoitti varsinkin vastaan ​​veteraani Jaromir Jagr, jonka tuttu yhteinen toiminta Bostonissa ja ihailtavaa tehonnäyttöosat Prahassa.

“Big ass”, hän hymyili kysymykseen siitä, mikä oli hyökkääjän numeron 68 tukijalka. “Hän voi käyttää sitä hyvin. Hän on vahva kaveri ja tšekit pelaavat paljon häntä ja Jakub Voráčekia, erityisesti vallanäytöksissä. Meidän täytyy aina olla tietoisia, missä hän on, ja ojensi hänelle. ”

Kuitenkin kanadalaiset uskovat niiden vahvuus, joka onnistui voittamaan ydinryhmä menettämättä yhden pisteen henkeäsalpaava pisteet 49:14. </P >

“Olen luottavainen olympiajoukkueeseen. Meillä on kyky mennä rauhassa jokaisessa ottelussa.Vaikka menetämme uskomme omin voimin emmekä voi kääntyä ympäri “sanoi eteenpäin Matt Duchene, joka oli kultainen Triumph Sotshissa 2014.

” Meillä on paljon tyyppejä, jotka voivat maaleja jokaisessa mainokseen joku muu voi ottaa sen. Ja puolustus on myös tuottavaa, se auttaa meitä paljon “, Crosby sanoi. “Mielestäni olemme parantaneet alusta, olen tyytyväinen suorituskykyömme.”