Kaikkien Venäjän voitto houkutteli maalivahti. Ovechkin: En voi odottaa loppuottelua

Ovechkin tuli Tomáš Plekanec mestaruudesta, kunnes viime hetkellä. Rus pudotuksen jälkeen Washington ei odottanut tulos puolivälierissä ja saapui pääkaupunkiin jo ennen Venäjän retkikunnan siirtymässä Kravař.

ottelun lauantain kansallinen sankari, jonka numero 8 ammunta vahvisti jälleen sen ainutlaatuisuus. Paras hyökkääjä NHL sijoitettiin tavoite ja lopulta vielä selflessly kulkea raid kahden tyhjän maalin Malkin.

“Aluksi en ollut tunne kovin hyvin, niin sen jälkeen kaksikymmentä minuuttia sain siihen”, sanoi Ovechkin lyhyesti haastattelu toimittajien kanssa. “Sitten piti parempaa liikkuvuutta ja tulos tuli.Työ oli onnistunut. ”

Ovechkin väitetään nukkunut hyvin, mutta lauantai-iltana oli Washington supertähti entistäkin tärkeämpää. Sunnuntai-iltana Kanadalle tulee iso finaali. Venäjä, vastaan ​​Sidney Crosby aluksella vain Ovechkin, kaksi törmäävät todennäköisesti paras jääkiekko pelaajat tänään.

“Ottelu Kanadan on mielenkiintoista pelaajaa ja katsojaa. En voi odottaa häntä. Mitä muuta sanoa? Lopullinen on lopullinen “, sanoi 29-vuotias venäläinen ampuja.

Ennen menemättä pukuhuoneessa onnistui silti Ovechkin kiittää maalivahti Sergei Bobrovského välieriin sai maalin 35 laukausta, teki ylimääräistä apua Mozjakinova voittomaalin vuonna 48. minuutti. “Serjoza on yksi maailman parhaimmista maalivaöistä. Jos hän tekee, on mahdotonta maalata maalia.Tiedän tämän NHL: stä itse. “Bobrovsky kiitti ja onnitteli Venäjän toimittajia.

Venäläinen maalivahti kiitti ja päästi irti: “Sinä itse näit sen vaikeana pelissä. Mutta taistelimme joukkueena yksi toisensa jälkeen. Luulen, että olemme voittaneet. Se on Venäjän voitto. ”

Hän odottaa myös Kanadan vastaista lopullista ratkaisua. “Tiedän, että pojat pelaavat siellä. He ovat suuria NHL-tähtiä. Meidän on valmistauduttava. Se on tärkein ottelu elämässämme “, sanoi maalivahti Bobrovskij Columbus.

maailmancupin finaalissa jääkiekko suurvaltana utkávají kolmannen kerran sitten käyttöönoton pudotuspeleissä. Vuonna 2008 ja 2009 venäläiset voittivat. Kanadalaiset ylensivät hopea Neuvostoliittoa 50-luvulla.vuoden mestaruuden Prahassa vuonna 1959 päättämä yksi tavoite.

Kanada odottaa maailman kullasta vuodesta 2007, Venäjä päinvastoin pyrkii viidesosa voiton viimeisten kahdeksan vuoden aikana.

Tsekin faneja, joten ne taas nauttia…