Jürgen Kloppin Liverpoolin mellakku Manchester Cityssä

Ehkä Liverpoolille maksettava suurin kohteliaisuus on se, että heillä on sellainen jännittävä jalkapallo, jonka Manchester Cityn Abu Dhabin omistajat haluavat nähdä omalta joukkueeltansa. Jürgen Kloppin puolelta olisi pitänyt tehdä tämä entistäkin kattavampi reitti, joka tarjoaa suurta rohkaisua hänen valmennukseensa taustalla kulissien takana ja nykyaikaista kaupunkia ei ole koskaan voitettu niin voimakkaasti heidän 12 vuoteen täällä. Manuel Pellegrini: “Minä Olen enemmän kuin vihainen, se oli täydellinen katastrofi “Lue lisää

Liverpool oli kolmessa edellä 33 minuutin kuluttua ja, kuten Manuel Pellegrini hyväksyi jälkikäteen, voinut olettaa, että monet uudestaan ​​ennen Sergio Agüeron tavoitetta palaessaan loukkaantumisesta, tarjosi kaupungin lyhyesti toivon välähdyksen ennen puoliaikaista aikaa.Erityisesti Philippe Coutinho oli ilahduttavaa, pisteytti yhden ja osallistui merkittävästi kahteen muuhun. Roberto Firminolla oli paras ottelu klubille, ja se oli melkein yllätys, että Liverpool pelasi vain toista maalia toisella puoliskolla. Martin Skrtelin 81. minuutin ammuttu.

James Milner, yksi monista erinomaiset esiintyjät, ovat vaalivat hänen paluutaan entiseen klubiinsa ja heittäytyivät häikäilemättömään muutokseen, ja Emre Can soitti suurella erottelulla. Raheem Sterling, jyrkässä ristiriidassa, oli vaikea peli vanhoilta joukkuetovereiltaan, ja huipentui häneen täysin puuttuva pallo maaliaan kohtaan hänen armonsa.Yaya Touré ja Jesús Navas joutuivat puoliksi, ja vaikka Joe Hart oli osittain syyllinen kolmansiin tavoitteisiin, hänen joukkuetoverinsa pitäisi olla kiitollinen siitä, että hänen maalivahtinsa estää kärsimystä vielä pahempaa.

Kukaan joukkue ei voi puolustaa tätä huonosti ja odottaa päästäkseen pois siitä ja City oli niin epätoivoinen, että Pellegrinin lehdistötilaisuus oli harvinaista, kun hän itse tarjosi aitoja ajatuksiaan. Hän oli “enemmän kuin vihainen”, kuvaili sitä “täydelliseksi katastrofiksi” ja sanoi, että hän ei ollut “koskaan nähnyt tätä ryhmää pelaamaan tänä iltana”. Tämä oli kuitenkin kaupungin toinen 4-1 lyönti viimeisten kuuden liigan peleissään, kun seurasi Tottenham Hotspurissa 26. syyskuuta pelattua peliä ja se lopetti heidän raskaimmat kotitappioaan, kun 5-1 räpytteli Arsenalia vastaan ​​Maine Roadissa helmikuussa 2003.Se oli enemmän kuin sattumaa, jotkut saattavat tuntea, että Spurs-peli oli viimeinen kerta Martín Demichelis aloitti puolustuksessa. Sävy asetettiin kahdeksan minuutin kuluttua, kun Eliaquim Mangala ei pystynyt järjestämään jalkojaan ja melkein hidas liike, ohjasi Firminon ristin omaan verkkoon. Vincent Kompany saattaa olla satunnaisesti onnettomuus, mutta hän on edelleen paras järjestäjä City on puolustautunut ja kapteeni puuttuu toistuvista loukkaantumisongelmistaan, joten Pellegrini on ollut hämmästyttävää nähdäkseen, kuinka heikossa joukkueessa hän oli. Mangala on yksi maailman suurimmista puolustajista, mutta hänen raakapotentiaalinsa vuoksi hänellä on yhä taipumus olla vaaraksi hänen oma joukkueensa.Demichelis oli aivan yhtä huono ja Bacary Sagna osuu avauspäämääriin, keräämällä pallon Hartista ja menettämättä sitä Coutinholle, on pitänyt kaupungin kannattajien mäntyä päivinä, kun sopiva, luotettava Pablo Zabaleta toi tasaisen varmuuden oikealle puolelle paikalla.

Ehkä jälkikäteen Pellegrini pahoittelee, ettei Nicolás Otamendi ole aloittamassa puolustustaan, ja oli myös hämmentävää, että hän jätti Fernandinhon puolustamaan Fernandoa. Kaupungin hallitus hylkäsi kaikki nämä kysymykset jälkikäteen, mutta Demichelis-Mangalan akselilla ei yksinkertaisesti ollut vastausta Kloppin joukkueen nopeaan ja ratkaisevaan vastahyökkäykseen.Heidän ainoa lieventämisensä oli puolustusvarmuuden puuttuminen keskikentältä ja Touré, joka käytännöllisesti katsoen vetäytyi yhdestä 50-50: sta Canin kanssa, ei ole koskaan ollut siviilimättömintä peliä kaupungin väreissä.

Ilman liioittelua, Liverpool voisi olla hankalaa ei jätä kenttää puoliajalla ja vähintään kaksi muuta maalia, jotka osoittavat ylivaltaansa. He olivat raivoissaan, rikkoutuivat nopeasti ja nopeasti havaitsivat, että joukkue, joka alkoi päivä liigan yläosassa, oli siellä ottelua varten. Firminoilla oli pari selkeää mahdollisuutta 3-0 ja Liverpool, siinä vaiheessa on pitänyt hämmästyttivät vastustajiensa anteliaisuus. Manuel Pellegrinin puolustusmestari epäonnistuu Manchester Cityssä | Paul Wilson Lue lisää

Coutinho, jota Firmino avusti ja uskoi, oli loistava terävä ja hälytys, kun taas kaupunki näytti pelatessaan suorapuku.Toinen tavoite saavutti ensimmäisen puoliskon puolivälissä, joka oli peräisin vääristä Demichelis-otsikosta, mutta esitti myös toisen osoitteen Mangalan ennakoinnin puutteesta. Liverpool hyökkäsi leveydeltään ja lävistykseen ja Firmino tarttui vapaaseen palloon, ylitti oikealta Coutinholle nipistääkseen ja pisti kahdeksan metriä. Agüeron tavoite oli loistava muistutus hänen viimeistelytaidoistaan, kuten hän kääntyi Lucas Leivaan ja käveli Simon Mignoletin ympärillä yli 20 metriä. Silti se lohdutti kotitiimiä. Pellegrinin Pellegrinin kaupungissa oli vaikea muistaa vielä 45 minuuttia, kun hänellä oli hyvät puoli tuntia, kun Liverpool uhkasi lähes jokaisen hyökkäyksen kanssa.

Kolmas tavoite edelsi Hart, joka teki vakuuttavan lohkon Coutinhon laukaus.Kun hyökkäys jatkui, Canin taakse oli kauniisti toimitettu, avaamalla koko kaupungin puolustus ja Coutinho luiskahtui hieman ohi oikealle ohittaa Hartin ja jättäytyi Firminoon avoimella maalilla. Siirtyminen ja liikkuminen oli hieno.

Coutinho joutui korvaamaan toisella puoliskolla ja Liverpool toivoo epätoivoisesti, että kouristukset tuntuivat vasemman jalan takapuolelta pikemminkin kuin nipistetyllä hamstringillä. Brasilialainen oli kärsinyt kaupunkia, mutta Klopp, aliarvioinut ja kommentoinut enemmän kaupungin tavoitea kuin neljä Liverpoolin huipentua, oli oikea jälkikäteen, kun hän huomautti, että se oli yhteinen ponnistus. Adam Lallana näyttää revitalisoituneena. Can oli upea ja Hart piti pudotuksen alaspäin ennen kuin pallo putosi Skrtelille nurkkaan ja hän hautasili hänet.Kaupunki oli huipentunut ja tämän todisteiden mukaan Kloppin vaikutus saattaa olla paljon nopeammin kuin useimmat ajattelevat todennäköisiksi.