Jos Buttler aloittaa bangilla, kun Englannin moottori T20 voittaa Sri Lankan yli

Jos Buttler jatkaa normaalia palvelua uudessa roolissaan, Englannissa hän sai uuden voiton Sri Lankan viimeisimmässä ottelussa kiertueella. He tarvitsivat vain 141 voiton, mutta pinnalla, joka ei sallinut jatkuvaa, vapaasti virtaavaa strokeplayia, he tarvitsivat Buttlerin, avajaisen lyöntipelaaja, olla hänen häikäilemättömästi kliininen.

Buttler teki lyömätön 73 ja Englanti saavuttivat tavoitteensa 15 palloa. Hänen oli laskettu innings kuusikymmentä, kun Englanti näytti olevan pätkivä. Hän haluaa huomauttaa, että hän on valmis tuoreisiin rooleihin tarjolla. “Hyppäsin tilaisuuteen”, hän sanoi avaamisesta. “Haluan lyödä niin kauan kuin voin.” Fran Wilson palasi auttamaan Englantia naisia ​​turvaamaan T20-sarjan yli Pakistanin Lue lisää

Buttlerin sisävuoro sisälsi yhden suuren osan onneasta.Viidenneksi Angelo Mathewsin keilailu jäi kiinni toisiinsa. Häntä ei annettu ulos tuomarilta Rob Bailey. Vanha “Snicko” ajatteli toisin, mutta näissä otteluissa ei ole turvautumista kolmanteen tuomariin. Sri Lankan mielestä ei ole mitään loogista syytä. Kukaan ei ole sitä, joka häiritsee kansainvälisessä T20: ssä, kun se on odottanut viivytystä oikeudenmukaisuuden etsimisessä. Tämän jälkeen Sri Lankan pahimmat haitat kentällä olivat itsemääräämisoikeammat. Mathews pudotti näennäisesti yksinkertaisen saaliin Eoin Morganille, vaikka aurinko oli syvällä, eikä hän olisi voinut nähdä palloa. Joten Morgan voisi seurata Buttleria aina kotona 114-vuotisessa yhteistyössä.

Englannin inningin alussa oli kaksi outoa irtisanomista.Jason Roy astui jalkaansa Mathewsin eteen, kun ankka yritti ylivoimaisen lakahduksen ensimmäisenä. Sitten James Vince taitavasti jumiutui samasta keilaajasta, kun hän näytti ajattelevan, ettei Dinesh Chandimal olisi pitänyt kerätä palloa. Tämä näytti ainoalta uskottavalta syyksi, miksi Vince jättää rypyt.

Tämän jälkeen Englannin kapteeni ja varapresidentti ohjasivat joukkueensa asiantuntevasti ottelussa, joka viihdytti väkijoukkoa tuskailematta niitä. Jälleen kerran kilpailu oli liian yksipuolinen, jotta se olisi vakuuttava. Mutta ainakin se oli rauhallinen ilta.

Aurinko loisti kirkkaasti alussa, mikä tarkoitti sitä, että ilotulitus ei tehnyt. Seisot olivat täynnä housuvuorittuja iloisia ja uuden näköinen Englanti huusi.Henkilöstön liikevaihto oli ollut melko vähäistä ja Tymal Mills liittyi Liam Dawsoniin kansainvälisessä debyyttissä, mutta joukkue läpäisi samasta luottamuksesta, jota he ovat voittaneet 50-voittopeleissä.

Mills “nousi toisella kädellä ja hänen ensimmäinen pallo oli ajoitettu 92mph, lupaava alku. Liam Plunkett myös juuttui hänen politiikkansa lyödä wicket kovaa kuin hänen ensimmäinen ja tärkein vaihtoehto. Kusal Perera yritti vetää häntä, mutta pallo pelkästään ballooned Millsille lyhyellä hienolla osuudella lyönnistä. Jopa modernilla lepakoilla ei ole makea paikka, joka ylhäältä.

Vain kalliita Powerplayin aikana oli kuudes Chris Jordanin kuljettama. Selvästi hän valitsi joukon hitaampia palloja huolimatta siitä, että Sri Lankalaiset eivät olleet laittaneet lepakkavaahtoa vakuuttavasti, kun Englannin keilaajat olivat täydessä vauhdissa.Tämän seurauksena oli äkillinen ja tarpeeton kouristus 20: n kulun takana, yksinäinen pudotus Englannin ponnisteluissa kentällä. Jordanin muut kolme ylimääräistä kuluja ovat vain yhdeksän ajaa.

Sri Lankan kiihtyvyys ei kestänyt. Dawsonissa Danushka Gunathilakan ylle pudistettiin ja pallo pääsi Jordaniin pitkäksi aikaa. Tämä ampui siitä, että tämä ei ollut ylellinen lyöntivuoro. Sitten paikallinen vasemmisto-armer poisti Sri Lankan kaksi vaarallisinta lastausta. Kusal Mendis esitti selkeän paluuloukun ja Mathews kohosi maataloudellisesti ja jäi väliin. Helppo peli, tämä kansainvälinen kriketti.

Fielding pidetään usein hyvänä jonkin tiimin mielialan barometrina. Tällöin Englanti oli selvästi korkealla, ja siellä seurasi kaksi upeaa menestystä.Dasun Shanaka, ei slouch, ajatteli, että hän havaitsi toisen suorituksen ensimmäisestä toimituksestaan. Hän oli väärässä. Royn hevonen kannen reunasta suurennettiin Buttlerin käsineisiin ja hän oli poissa. Sitten Ramith Rambukwella aliarvioi Vince-käsivarten, joka ymmärtää Ageas Bowlin topografian paremmin kuin useimmat.

Mills, Englannin ensimmäinen 24-pallo erikoislääkäri, täydentää hänen loitsuaan. Varsinainen Vince heiluttaa kannen kohta räjähtää kantoja keilaajan lopussa ja pahamaineinen batsman olisi myös pitänyt lenkillä aina kaukana paviljonki. kanssa veteraani. Se, että hän voi kuluttaa yli 90mph, antaa hitaammille palloille ylimääräisen tehon. Hän ei ottanut vaunua, mutta vain neljäkymmentä juosta kääntyi neljään yläkulmaan ja hän katsoi kotia ulos.Mutta hänen on kummallinen rooli kansainväliselle krikettimelle, sillä tänä kesänä on vain yksi T20-ottelu Englannista Pakistania vastaan. Se on 7. syyskuuta Manchesterissa. Olisi järkevää pakata anorakki sille.