Jalkapalloilun huhut: Leicester Cityn Riyad Mahrez Barcelonaan?

Tuloksena on, että Barcelona on nyt erittäin kiinnostunut ottamaan Algerian Camp Nou -tapahtumaan, missä oletettavasti tiki-taka-shamaani vie hänet askeleensa eteen ennen kuin hänet kehotetaan ottamaan flickometritesti ja tutkimaan Lionel Messi yöammalla ennen kuin heille annetaan paikka penkillä. Mahrez on kuvattu Barçan alkuun äskettäin, yksi maailmanlaajuisista noin 30 miljoonasta, joten odotat tämän tapahtuman varmasti. Mannerheiminti lähikuvassa 23 miljoonaa euroa Ilkay Gündogan kokouksen edustajana Lue lisää

Yksi Premier League -tapahtuma, joka ei tee George Orwellia ja menossa Katalonialle taistelemaan syystä, on John Stones. Samat taistelijat eivät näytä häiritsevän Evertonin keskustapuolen outoa taipumusta yrittää laulaa Messi omassa laatikossaan vähintään kolme tai neljä kertaa jokaisessa pelissä.Ei, se ei ole ongelma, luultavasti siksi, että Barcelonan on harvoin puolustettava. Se, mikä häiritsee heitä, on hänen asennonsa, joka tuntuu hieman outoa, koska he eivät olisi voineet saada hänet tuntemaan häntä kaikkea hyvin, elleivät he istuttaneet Merseysidessä tekevää ystävää. Ah. Tämän seurauksena he sanovat pelkääkseen, että hän ei sopeudu Espanjan peliin, joten he etsivät muualle keskusta-takaisin.Niin paljon kuin Mill haluaa sanoa, että Robert Huth on saattanut näiden Barca-partiolaisten silmänsä, jotkut asiat ovat jopa liikaa venytystä tämän mahtavaa kaatopaikalle.

Slaven Bilicilla on myös silmällä Jack Grealishia, joka West Ham toivoo pelastavansa Villa Parkin hylkyä tarjoamalla hänelle samanlaisen värillisen paidan ja pelin lupauksen joka kerta silloin, kun klubi on Älä juokse kuin kaupungin ulkopuolella yökerho. Newcastle on kiinnostunut Lyonin puolustajasta Samuel Umtitistä – todennäköisesti paljon enemmän kiinnostuneita hänestä kuin hän on heissä.

Ja lopuksi Jürgen Klopp lopettaa näyttelijänsä mielestä Simon Mignolet on kunnollinen pitäjä ja yrittää varastaa Kölnin maalivahdin Timo Hornin Liverpoolille, No1, jolla on jo nimi, maalivahti ei.