Ison-Britannian naisten jääkiekkojoukkue voitti Espanjan edistymään semifinaaleihin

Suurten sukeltajien oli täytyttävä vihreällä altaalla; purjelautailijoita kehotettiin pitämään suunsa suljettuna likaisessa Guanabara Bayssä. Jokainen oli ainakin typerästi huolissaan Zikasta. Listalle vihamielisten olympiavoittajien luetteloon voimme nyt lisätä: putoavan tuhkan.

Vähän ennen Britannian hyvät jääkiekkomaiset joukkueet nousivat kentälle kuolemaan Espanjassa 3-1 maanantai-iltana, valtava metsäpalo alkoi raivoa Deodorossa sijaitsevan olympiakomennuksen yläpuolella sijaitsevalla rinteellä, joka ei ole miehen maa, joka on puolivalmisteista favelaa ja kumpuavia jokia 40 km länteen Rioa. Taivas pimeni, kun savu täytti ilman.Vahva tuuli pudotti tuhkaa tuolle alueelle ja toi takaisin islantilaisen tulivuoren muistoja kaikkiin konsonantteihin, jotka romuttivat kevään 2010.

Tunti ennen bully-off, järjestäjät lähettivät vapaaehtoisille kentällä nostamaan tuhkaa, kuten Crystal Maze -finaalin erityisen sisyphean-painos. Heidät olivat aina häviäjiä, ja ennen pitkää veneen vesitykkejä käytettiin pesemään piki, kun mielettömän innostunut mies minttu vihreä pääpanta teki loistavan yrittää saada aluksi haaleaa joukkuetta. Rio Olympics 2016: nyrkkeily, jääkiekko ja Espanja vs. Argentiina koripallo – live! Lue lisää

Cannon-työn tuloksena oli jokseenkin väsynyt piki, joka toi mieleen vuosittain 10 vastaavan kirjeenvaihtajaasi, jota on koskaan pelattu Morecambe-suolla.Kun naiset olivat lämmenneet, jokainen valoisa keltainen pallot tuotti huomattavan määrän suihketta, ehkä epämiellyttävää, mikä oli hieman nippy olympialaisten ilta Brasilian talvella.

Jos Britannian naiset olisivat tyytymättömiä noin puolen välähdyksen savun sisäänhengityksen mahdollisuudesta, he eivät osoittaneet sitä, kun he juoksivat iloisesti pöydälle suorittamaan Jumalan pelastaman kuningatar. Hockey tytöt ovat sellaisia: aina halukkaita tekemään parhaan tilanteen huonoista tilanteista. Britteilla oli pieni, mutta laulu ääni, eräät ritarit pukeutuneina, muut rumpuilla, jotka uljasivat espanjalaisen kontingentin nautiskellen. Britti naiset osoittivat aikomuksensa ensimmäisellä minuutilla voittamalla rangaistuskulma.Espanjalainen puolustus viittasi viisaasti Hannibal Lecterin naamiin suojatakseen Hannah Macleodin voimaa, joka lyö pallon Crista Culleniin. Cullen, kovaa, joka nukkuu teltassa aina, kun hän palaa kotimaahansa Keniaan, pujotti pallon suoraan maalilla, mutta Espanjalainen maalivahti María López de Eguilaz pelasti sen. Vaikka López de Eguilazilla on ollut kunnia edustaa maata yli 130 kertaa kansainvälisessä kilpailussa, López de Eguilaz sanoo olevansa unelmansa voittaa arpajaiset, jotta hän voi tulla kirjailija sen sijaan, että 11 vihainen naista löi kasvoillaan kallioita.

Koska ensimmäisten neljän 15 minuutin neljännesvuoden aika rynntyi, 25-vuotias Georgie Twigg saavutti ensimmäisen turnausvoitteensa.Twigg oli osana Team GB: n pronssia voittanutta joukkuetta Lontoossa 2012 ja hän on laittanut uransa urallaan kun hän jatkaa kansainvälistä uransa.

Kapteeni Helen Richardson-Walsh seurasi häntä pian toisen maalin kanssa . Hän ja hänen joukkuetoverinsa Kate Richardson-Walsh ovat ensimmäinen naimisissa oleva pari pelaa jääkiekkoa yhdessä Team GB naiset, jotka ovat rakastuneet kentällä ja sidottu solmu kolme vuotta sitten. Molemmat kilpailevat neljännimmillä olympiakisoillaan. Kolmas tavoite seurasi 24-vuotias Giselle Ansley, innostunut leipuri, jossa oli hieman yli kolme minuuttia jäljellä toisella neljänneksellä.

Se kesti viimeisen vuosineljänneksen kahdeksas minuutti ennen kuin Espanja sai tavoite Maddie “Mad Dog” Hinchin, GB: n peloton maalivahti.Joukkueen maalintekijä oli Georgina Oliva.

Shona McCallin ja Ansley saivat molemmat vihreät kortit, jääkiekko vastineen lähetettiin tuhmaan askeltiin, mutta espanjalaiset eivät hyödyntäneet automaattisia kahden minuutin keskeytyksiä. Espanja voitti kolme seuraamuskaarta nopeasti peräkkäin, mutta jäljellä on vähemmän kuin neljä minuuttia.

Kun valmistautuvat Uuden-Seelannin puolivälierää vastaan ​​keskiviikkona, brittiläinen joukkue toivoo parantavansa Lontoon vuoden 2012 suorituskykyä, kun 3-1 voitti kyseisen maan turvaamaan heidät pronssimitalle ja lopettanut 20-vuotisen olympiamitalin kuivuuden naisten joukkueelle. Lontoon performanssi vastasi Ison-Britannian parhaasta olympialaisesta, sillä he myös ottivat pronssia Barcelonan 1992-kisoissa.Yhteensä kahdeksan prinsessan voittajajoukkueesta Lontoossa 2012 on palannut Rioon.

Kilpailu on muuttunut hieman neljän vuoden aikana, ja pelit nyt jakautuvat neljään 15 minuutin neljännekseen kahden sijasta 35 minuutin puolikkaat. Vuosina 1988-1996 Iso-Britannia teki semifinaaliin kolmessa peräkkäisessä olympiakisoissa, mutta ei onnistunut ylläpitämään tätä ennätystä 2000-kisoissa Sydneyssä, jossa he sijoittui kahdeksanneksi yhdellä poolivoitolla. Heikommat tapasivat, kun he jättivät Ateenan vuoden 2004 kisojen pätevyyden. Tämä vika laukaisi hallinnollisen muutoksen ja uudelleenjäristyksen, joka lopulta johti kuudenteen paikkaan Pekingissä 2008-kisoissa.