He halusivat kääntää tuloksen, mutta he jättivät suuren tappion

Bratislava. MŠK Žilina voitti kolmen viikon kuluttua FC DAC 1904 Dunajská Streda jälleen merkittävän kolmipisteen erolla.

Maaliskuun puolivälissä 3: 0 Slovnaft Cup Cup 2015/2016: ssa voittaa vastustajansa 4: 1 perjantaina Tšekin tasavallan korkeimman liigan 26. kierroksella 2015/2016.

Tulos tavoite viimeisen saapumisen jälkeen Mestarien liigan teki argentiinalainen keskikenttäpelaaja Iván Santiago Díaz.

Nikolas Špalek oli yhdeksäntoistavuotias ja Nermin Haskič,

Zitta-saaren joukkue korjasi vain viimeisen minuutin Erikan Pacin ansiosta.Tyytyväinen tiimityö ja kollektiivisen suorituskyvyn

“Tulos on selkeä. Olemme pois, mutta tulevat noin helposti. Olimme jalka tiistain Cup kaksintaistelun vastaan ​​Slovan joissakin Pelitilanteisiin, katsottiin, että se oli siis tärkeää vakaan suorituskyvyn maalivahti Volešák “, hän kommentoi perjantain kaksintaistelussa seuran verkkosivuilla Zilina valmentajana Adrian Ball.

“Läpimurto hetki oli pisteet lokin 2: 0. Sitten saada pojat enemmän rohkeutta ja luottamusta, joka päätti ottelun. He tulivat meille ja kierto, positiivista on Pisteytys tuottoa Nermin Haskić. Kaiken tyytyväinen tiimityöhön ja yhteiseen tulokseen.”

sanoi maalivahti Miloš Volešák televisiolle TA3 sanoi: “Erinomainen peli, Dunajska Streda näytti laatua”, hän sanoo.

“Tilassa 1: 0 on jo kauan ollut tasapainossa.Mutta sitten olemme vahvistaneet, että kun vastustajan tiimi avaa pelin meille, voimme saavuttaa enemmän tavoitteita. Ja niin se tapahtui “hän sanoi.

Captain MSK Viktor Pečovský jo vystrábil vahinkoa, hän sanoi:” Olemme edelleen sitä mieltä, että voimme olla pöydällä paremmin kuin lähiöissä. Tulimme aina ottelusta otteluun. Lopussa kauden arvioida ja nähdä, miten se laskeutuu. “

Leiri Dunaszerdahely Tietenkin oli trojgólovej hävittyään Dubňom iso pettymys.” Lähes 70 minuuttia soitimme avoin peli. Vaurastui meille sulkee tilaa, jotta voisimme elää pelata, varsinkaan kun pallo nopeasti kierrätetään eri toimijoiden välillä, “lainattu virallisilla verkkosivuilla FC DAC 1904 valmentaja Tomislav Marica.

” Olimme riittävästi mahdollisuuksia, joten menimme johtajalle.Tulos 1: 4 on julma meille. 0: 2-tilassa emme voi avata. Niin se on ajan kysymys ennen keräämistä. “

Marica harjoittelijat arvostavat neljännen tappion kilpailukykyinen kokouksissa peräkkäin, kolmas liigassa Fortuna.” Ensimmäinen puoli soitimme tasapainoisen osapuoli, valtio oli 1: 0. Olemme kaikki sanoneet tauon aikana, että pyrimme kompensoimaan tai jopa kääntämään epäsuotuisan kehityksen. Lopuksi jää pelaajan “sanoi keskikenttäpelaaja Erik Pačinda TA3.

” Se ei ole miellyttävä. Emme kuitenkaan anna tavoitteita, emme voi onnistua “, hän lisäsi Pačinda, joka 90. minuutti, mikä helpotti perjantain takaisku. Maalinteossa, kun lähes neljäsataa minuuttia

FC DAC 1904 sai kilpailluilla kokouksiin pitkien 397 minuuttia – viimeinen ennen kuukausi (11.Maaliskuu) voittaa paniikkikohtaaja Alfredo Horacio Stephens kotona Senicasta (3: 1) 52 minuutissa.

Koska DAC mainitussa Cup, jota seuraa puolivälierissä menetetty Žilinassa (15. 3 – Tulos 0: 3), ja kolme alle sarjan Fortuna – maaliskuu 19 Trnava kanssa Spartak (0: 1). (1: 4) // MK ilina – FC DAC 1904 Dunajska Streda 4: 1 (1: 0) gly: 80 ja 82. Haski, 21, Diaz, 68 palek – 90. Painda 36…. Lähettäjä MŠK Žilina 8. huhtikuuta, 2016

jalkapalloilija DAC on tällä hetkellä 6 paikka korkeimmassa luokassa 36 pistettä. Žilina on tällä hetkellä neljänneksi Fortunassa 40 pistettä.