Hän ansaitsee enemmän Bet365 kuin Hän. Mitä ei pidä?

Pelastaakseen Fiverin stressaavan aamun huipentumisesta abakuksensa kanssa, toinen huippu toimittaja on avusti hajonnut Gareth Bale’n uudesta ja parannetusta kuuden vuoden sopimuksesta “hullu yksityiskohdista”, joka ilmeisesti tekee hänet maailman parhaiten maksettavaksi pelaaja £ 350,000 viikossa. Verojen jälkeen. The Mirrorin mukaan kerta toisensa jälkeen Tottenhamin täysipäiväinen takaisin Real Madridin laitaan ansaitsevat 34 puntaa minuutissa, mikä lisää jopa 2 044 puntaa per tunti. Tai 43 puntaa per sekunti, joka kertyy jopa 2580 puntaa minuutissa. Lyhyesti sanottuna: onko hän kentällä vai ei, Bale tulee ansaitsemaan paljon ja paljon Bet365 rahaa. Gareth Bale aikoo lopettaa uransa Real Madridissa sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen Lue lisää

Yksi mahdollinen poikkeus (hello Cristiano!) harvat uskovat Walesin olevan hänen onneaan. Hän on vaatimaton.Hän on epäedullinen. Hän näyttää mukavalta. Hän on hurmaava isä ja hyvä perheenjäsen. Hän aidosti rakastaa pelaamaan maata. Hän ansaitsee enemmän kuin Hän. Mitä ei pidä?Siitä huolimatta se ei ole ollut pelkkää purjehdusta 27-vuotiaalle, sillä hänen 85 miljoonan punnan siirtyminen Spursista kolme vuotta sitten, kun hänen uraansa kaatui jotain kertakerrasta kyseisen vaikean toisen kauden aikana. “Minulla oli yksi kausi, jossa se ei ollut paras, mutta joka sai minut kasvamaan pelaajaksi ja henkilölle”, hän sanoi Real Madridin koolle kutsumassa lehdistötilaisuudessa, joka esitteli uuden vanhan allekirjoituksensa. “Se sai minut oppimaan käsittelemään mitä minulle heitetään.” Cash, tässä nimenomaisessa tilanteessa ja paljon enemmän juttuja, jotka Bet365 hänet heittävät hänen päämiehensä, hänen lyhyt loitsunsa pettymyksissä näyttää olevan seisoa hänelle jopa parempi paikka tulevina vuosina.

Bale’sin uusi Realin kanssa tekemä sopimus ei ollut ainoa syy juhlaan, ja hänen pikkuilmoituksensa selitti nopeasti, että aiemmin hän oli “höyrytys” ilmoitettavaksi Nissanin “Innoissaan Engineer” sekä “tappavan” Manchester Cityn hyökkääjä Sergio Agüero.Vaikka mukana oleva videoleike ei paljoakaan paljastaisi, mitä todella jännittävänä insinöörinä todella tekee, Fiver aikoo mennä ulos raajasta ja arvailla, että yksi heidän tehtävistään on housut runsaasti rahaa he todennäköisesti eivät todellakaan tarvitse tietty japanilainen autonvalmistaja. Itse asiassa, kun Nissanin Sunderlandin tehtaan tulevaisuus on äskettäin varmistettu, David Moyes on paljastanut, että hän ja Bet365 online hänen pelaajat tulevat vierailemaan tällä viikolla. Nissanin insinöörin insinöörin roolien avulla he voivat kuunnella yhtiön oman insinöörit oman onnettomuutensa vuoksi. LIVE ON BIG WEBSITE TONIGHT

“Halusin vain pelotella häntä” – Audax Italiano eteenpäin Sebastian Pol selittää, miksi hän hyppäsi ylös aidalle käynnistämään tuulettimen rintaan ja sitten viettämään yön iso talo.Facebook Twitter Pinterest Striker pidätettiin ja pidätettiin Chilessä, kun potkaisi tuulettimen ottelun aikana. PÄIVÄN PÄIVÄN JA PILLON KUMPPANIN

“On erittäin tärkeää meille pelaajille ylläpitää korkealaatuista nukkua” – Luke Shaw vahvistaa pieni kipu on parempi tuijottaen seinää auki, kunnes aurinko Bet365 nousee, kun Manchester United on tyytymätön uudelle kaupalliselle yhteistyökumppanille kolikon kanssa.

“Se oli uskomattoman pettymys lukea Andy Marriottin kauan, hyvin argumentoiva ja informatiivinen kirje Fiver-kirjeissä perjantaina. Pyydän, että voisit pian palata julkaisemaan kirjeitä, joissa keskitytään pedantriikkaan, huonoihin punsuihin ja pitkiä huonoja huonoja vitsejä, jotta me kaikki tuntisimme paremmalta siitä, ettei ole kykyä kirjoittaa pitkä, hyvin perusteltua ja ilmoitettua kirjettä.Kiitos “- Phil Rhodes.

” Lucas Pérezin loukkaantumisen ja yleisen roskaamisen jälkeen ihmettelin, onko paita numero kirottu enemmän kuin Arsenalin No9? Hänen edeltäjänsä oli Podolski, joka oli kulttikuva, mutta kauniita puolia, sitten Park Chu-Young, Eduardo, Julio Baptista, José Reyes, Franny Jeffers ja Davor Suker, jotka olivat joko roskia, loukkaantuneita tai menneitä. Viimeinen miellyttävä No9 maalia kohti oli Nicolas Anelka (ennen No 39: n mielenosoitusta) ja silloinkin hän ei juuri tullut Bet365 live betting matkatavaroiksi. Ajatukset? “- Jim Hearson.

” On mukavaa kuulla positiivinen tarina Lord Fergista. Hän ei ole kaikki kupin teetä, mutta hän tapasi Old Traffordin vanhempiensa setä hiljattain virkamiehissä.Setä oli luopunut kausilipustaan ​​sairauden ja ikääntymisen vuoksi, koska se oli vaikeampi päästä peliin. Hän kertoi lordi Fergille, joka järkyttyi ja jatkoi katsomaan peliä yhdessä. Muutama päivä myöhemmin saapui paketti, jossa oli allekirjoitettu kopio hänen omaelämäkerrastaan. Mutta enemmän, oli pitkä, käsin kirjoitettu kirjoitus. Se, että suuri mies oli muistanut keskustelun, teki sitten diskreetin pisteen saadakseen setän osoitteen, ennen kuin otti aikaa tehdäkseen mitä hän teki, hän puhuu hänestä. Hän olisi voinut rantata epätavallisessa virkailijassa, mutta kaveri vain oozes luokka, kun on kyse tärkeistä asioista elämässä. “- Stephen Yoxall.” Kaikki tämä juttu Taxpayers Domeista ja fanien kieltäminen sai minut Bet365 mobil bonus ajattelemaan .Kuinka kieltää joku jalkapallosta tai edes epäröimättömämmin kaikki jalkapallokentät? Haluaisin tarjota itseni Taxpayers FC: n testaajana nähdäkseni, voisivatko estää minut pääsemästä sisään. Olisin mieluummin jos he vain kutsuisivat minua elävänä Isle of Lewis’ssa, se vie minut kaikkiin vara-muutoksiini vain päästä sinne niin ei olisi jäljellä jäljellä laukaisemista vieras faneille. Jos epätodennäköistä oli, että he onnistuivat estämään läsnäoloni, niin toisen testin jälkeen käyn vieressä lähimmässä Ross County -ryhmässä ja näen, voisinko ryöstää sinne ilman esteitä.Iso kuva, vaikka tämä kaikki puhaltaisi ja viiden vuoden kuluttua se on vain yksi sielukelvoton uusi stadion, joka toimii niin kuin pitäisi ja tekee vielä enemmän rahaa [snip! – Fiver asianajaja] – Jack Mignall.

Lähetä kirjeesi osoitteeseen the.boss@theguardian.com. Ja jos sinulla ei ole mitään parempaa tekemistä, voit myös twitata Fiverin. Tämän päivän kirjeen voittaja on Jack Mignall, joka saa Football Manager 2017: n kopion näistä hyvistä ihmisistä Football Manager Towersissa. Se ei ole ulos 4. marraskuuta niin et ole sinulle onnekas? Meillä on runsaasti kopioita luovuttaa, joten jos haluat sellaisen, pidä kirjaimia tulevina. TUKE KUVIOITTAJA

Tuottaa Guardianin huomaavainen ja syvällinen journalismi – tavaraa, jota tavallisesti ei löydy tästä sähköpostista – on kallista, mutta tukea ei ole.Jos arvostat journalismeja, kannattaa tukea meitä tekemällä kertaluonteinen tai toistuva panos. RECORDED LISTENING

Suuret patsit takana, hyvin tehty indeeds ja oikeudenmukainen näytelmä Evertonille, jotka ovat ilmoittaneet maksavan kaikki henkilöstön elinkustannus. He ovat viides klubi, joka tarjoaa tämän melko perusluonteisen tarjouksen, joten…y’know…chop chop, loput teistä.

Tuomarit voivat nähdä tulevaisuudessa joidenkin boffien mukaan. Mutta luonnonmullistusten tai liikenneonnettomuuksien ennakoinnin sijaan he käyttävät yliluonnollista kykyään antaa vapaita potkuja ja heittoja.Tai jotain.

Voiko joku antaa David Moyesille halauksen? “Luultavasti vietän lauantai-iltana ja melko usein pimeässä huoneessa jonnekin”, hän haisteli Sunderlandin viimeisimmän onnettomuuden jälkeen, joka jättää heille kiven alareunan.

José Mourinho saa vain yhden -esusuoja kielletään, jos hän myöntää mitä tuhlaavaa asiaa FA: n mielestä hän teki ottelussa Burnleya vastaan.

Ja hyvät uutiset mustille polkupyöränvalmistajille, jotka etsivät irtotavaran tilauksia: Saksan valmentaja Jogi Lurrrrvvvvvvve on allekirjoittanut sopimuksen kahden vuoden sopimuksen, joka vie hänet vuoden 2020 Euroopan mestaruuskisaan. p>

“Minulla on roskaa puhuva veressäni”. Ex-Saksan haastattelija Tim Wiese kertoo Michael Butlerille, miksi hän vaihtoi Bundesligaa WWE: lle.Facebook Twitter Pinterest Tim Wiese valmistautuu hätääntymään aikaisemmin. Valokuva: WWE

Paul MacInnes lähti merelle – Brightoniin – viimeisimmäksi Football League -tapahtumassa blogiin ja näki, että Chris Hughton oli julma Kanariansaarille.

Sid Lowe antaa sen Quique Setiénille, Las Palmasin Rolling Stoneille.

Liverpoolin tittelit ja Victor Moses lopulta kotona Chelsean paidassa.Tässä on vielä kahdeksan viikonlopun viihdepistettä.

Alexis Sánchez voi auttaa Arsène Wengeria näiden kylmien marraskuun yön aikana rauhoittaa Louise Tayloria.

Rafael Benítez ja jotkut kampanjat, joista Newcastlen fanit pitävät optimistisina, sanoo Tom Mason.

Gonzalo Higuaínin kesäennuste lähti Napoli fanit katkera ja Juventus näyttävät valtuuttama hyökkääjä niiden riveissä, kirjoittaa Serie A päällikkö Paolo Bandini.

Voi, ja jos se on sinun juttusi…voit seurata Big Website Big Social FaceSpacessa. JA ASENNA, TOO! “Se antoi minulle mahdollisuuden seisoa HELPLESS-seinään, kun Del Pieron asettuu vapaaksi TOP CORNER’ssa”