Finaalien taistelu alkaa. Liberec kutsuu lentopalloilijoita Zlín kotonaan

suvereeni voittaja olennainen osa pohjoisen Böömin kohtaavat semifinaalissa pudotuspelien Extraliga roolissa korkean suosikkeja taistelijat Zlin, jotka päätyivät taulukossa lähiöissä ja puolivälierissä ulkopuolelle “Liberec tilalla” Venetsiasta nad Jizerou.

“Uskon, että olemme parempia, meillä on parempi joukkue, vuorotellen suurempi penkki pelaajia läpi finaaliin”, sanoi Michal Nekola jo kuudetta vuotta valmentaja Liberec. “Toisaalta meidän on kunnioitettava Zlínin voimaa.Ei ole sattumaa, että semifinaali, koska asema alkuun neljä joukkuetta Extraliga koko kauden ansaitusti rakennettu. ”

Sarja edistytty Extra liigan loppuottelussa pelataan neljällä voittaa otteluita ja alkaa torstaina, ensimmäinen ottelu hallissa Duke klo 18.00. “Zlin eläkkeelle viime kaudella, kaksi isoa tukea Adam Bartos ja Kostoláni joukkueen monia nuoria pelaajia ja nuoria pelaajia minulle on semifinaaliin valtava menestys niin meitä vastaan ​​voi pelata rennosti”, arvioi Nekola.

Main Zlín akseli tallentimen Pavel Bartos, universaali Kolar ja kokenut Obdržálek siitä puntaa, joka käytti vuotta sitten Liberecissä Jerseyssä. “Jos nuoret Zlin mančaft pelata vapautumista ja ilman hermoja, se pestään käyttöönottoa ja hyökkäys, jotta hän voi olla epämiellyttäviä kaikille”, sanoi Nekola.

Sekä ottelun jaksossa kuitenkin kuulosti selvästi pelaajille Dukla joka ei menettänyt jopa joukkoa Zlinin kanssa. “Meille se oli niin hiljainen peli, jota voitaisiin perustella ajatuksia, että meillä on useita siirtää helposti, mutta joka tapauksessa En Zlin aliarvioida, meidän täytyy pelata eniten vastuussa huolto- ja siirtää”, sanoi Nekola.

Liberecin ovat täydellisiä ja puolivälierissä neljässä pelejä vastaan ​​Odolena Voda antoi Nekola lähes tasan kaikille pelaajille mahdollisuuden ydinjoukko. Koti vastaan ​​Zlin jo suunnitteilla pyöriä raportin jotain vaatimattomampaa. “Mutta senhän sarjoja ei pelata vain kuusi henkilöä, koska meillä on tasapainoinen pelaaja,” ehdotti Liberec valmentaja.

Lentopallo Fatra Zlin soittaa semifinaali Extraliga kolmatta kertaa viiden viime vuoden aikana, mutta ei koskaan ollut niin selkeä kanta ulkopuolisuuttani tämän vuoden Dukla-sarjassa. “Liberec on vaikein mahdollinen vastustaja, mutta kaikki kolme Loppukilpailuun ovat korkealaatuisia ja sillä ei ole väliä kuka soitamme tässä vaiheessa”, sanoi valmentaja Zlin Roman Macek.

“Kenelläkään ei ole selkeä otsikko.Ei myöskään Liberec. Heidän ei tarvitse istua leikkimään, he ovat jo osoittaneet sen edellisinä vuodenaikoina “, sanoo Jimmy Leskinen, pitkä Liberec odottaa peliä.