Entinen Englannin keilaaja Ken Higgs kuolee, 79-vuotias

Entinen Englannin kelkkailija Ken Higgs on kuollut, 79-vuotias.

Higgs, Lancashiren ja Leicestershiren takana, vei 71 wicketia keskimäärin vain 20,74 15 testissä. Ensimmäisen luokan uralla, joka kesti 28 vuotta, mukaan lukien Leicestershiren lyhyt menestys vuoden 1986 loppupuolella, Higgs sai päätökseen 1536 wicket klo 23.61.

Seamer teki Englannissa debyyttinsä The Oval vastaan Etelä-Afrikassa vuonna 1965 ja voitti viimeisen korkinsa kotikentällä Old Traffordin toisessa Ashes Test -tapahtumassa kolme vuotta myöhemmin, kun hän oli myös Australiassa Brisbanessa.

“Leicestershire County Cricket Club on erittäin surullinen oppii suuren nopean keskitason avauskuljettajan Ken Higgsin kulusta, “lue läänin lausunto.Leicestershire-puheenjohtaja, entinen lyönti Paul Haywood, ilmaisi henkilökohtaisia ​​muistojaan leikkimällä “todella upealla keilaajalla”. Hän sanoi: “Minulla oli suuri ilo pelata Kenin rinnalla, ja hän oli todella hieno keilaaja, jolla oli hieno ura-ennätys.” Ken oli kunnioitettu kaikille Leicestershire County Cricket Clubissa, ja me haluaisi esittää osanottomme ja parhaimmat toiveet perheelle. “

David Lloyd, entinen Lancashiren monipuolisempi ja Englannin valmentaja, kääntyi lähetystyöntekijänä, kirjoitti Twitterissä:” On niin surullista, että Ken Higgs, Lancashire , Leicestershire Englanti on kuollut. Hieno mies #mentor. “

Higgs otti yli tuhat wicketia Lancashireen ennen kuin hän ensin vetäytyi maakuntakirjoituksesta 1969.Kahden vuoden kulmakivikilpailun jälkeen Ray Illingworth houkutteli hänet eläkkeelle ja auttoi Leicestershireä huomattavasti kahteen Benson & amp; Hedges Cup -finaalit. He hyökkäsivät Yorkshireen avajaisissa vuonna 1972, kun Higgs otti kaksi 33: lle, mutta menetti Surreyin vuonna 1974, vaikka Higgs teki hattutempun. Elokuussa 1977 hän ja Illingworth jakavat viimeisen, Wicket kumppanuus 228 vastaan ​​Northamptonshire, auttaen Leicestershire elpymisestä 45 yhdeksän 273. Higgs teki 98, hänen korkeimman ensimmäisen luokan pisteet, mikä on edelleen suurin 10th-wicket County Championship kumppanuus ennen ennen ensimmäistä maailmansotaa.

Liput sekä Grace Roadissa että Old Trafforcessa, jossa Englannissa kohtaavat Pakistania päivänvalossa NatWest Twenty20 kansainvälisellä keskiviikkona iltaisin, lentävät puoli-mastoa kunnioituksen merkiksi molemmista klubeista.