Englannin Eddie Jones sanoo, jos hänen kapteeni juo hän on väärä mies

Eddie Jones, Englannin päävalmentaja, on kyseenalaistanut urheiluryhmien johtajuuskulttuurin, joka vaatii tiukkoja kiertokulkuja tai joiden pelaajat juovat liikaa. Australialainen sanoi, että jos hänen oma kapteeni olisi viime viikonloppuna päätynyt samanlaiseen tilanteeseen kuin Englannin Wayne Rooney, hän tunsi olevansa valinnut väärän miehen.

Englannin rugbella on ollut hyvin julkistettu juopunut myöhään yöllä kysymykset, ei vähiten vuoden 2011 rugby-MM-kisoissa, mutta koska Jones otti hallinnan, ei ole ollut ongelmia, sillä kaikki pelaajat luottivat toimimaan ammattimaisesti. Kokenut Jones sanoi: ”Useimmat joukkueet, joita olen ollut koskaan asettanut käyntikortteja. Pidän yleensä pelaajilta asetuksia, koska silloin se on itsepoliittinen.

”He ovat ammattilaisurheilijoita, joilla on etuoikeus pelata Englannissa.Heidän on tehtävä kaikkensa parhaansa puolesta Englannissa. Jos he tekevät jotakin sen ulkopuolella, he eivät halua pelata Englannissa. ”Eddie Jones viivästyttää Englannin joukkueen nimeämistä pelaamaan Fidžiä kuntoiluongelmissa Lue lisää

Kysyi, miten hän reagoisi Rooney- tyyliepisodi hän vastasi: ”No, sitten minulla on väärä kapteeni ja väärä varapäällikkö.”

Jones kieltäytyi kommentoimasta erityisesti Manchester Unitedin pelaajan käyttäytymistä, mutta hänellä on vankat näkemykset alkoholin käytöstä otteluissa ja niiden lähellä. ”Jokaisen on itse tehtävä se selvittää”, hän sanoi. ”Tunnen joitakin maailman parhaista pelaajista juoden joka ilta ja olen ollut täysin erinomainen. Mutta tämä on poikkeus. Useimmat pelaajat eivät juo viikon aikana.

”Japanissa meillä oli joitakin tuhmaisia ​​poikia…japanilaiset rakastavat juoda.Mutta taas he halusivat pelata Japanissa, he halusivat muuttaa japanilaisen rugbyn ja tehdä niin, että sinun täytyy tehdä uhrauksia. Etkä mene kolmanteen yökerhoon, tulet kotiin. Tämä on päätös, jonka sinun on tehtävä.

“Jokainen pelaaja on erilainen; meillä on tämän ryhmän pelaajia, jotka ovat rikkoneet. Jos he rikkovat uudelleen, he ovat vaikeuksissa. Meillä on pelaajia, joilla on täydelliset tiedot. Jokainen tekee virheen, joten kaikki katsotaan erikseen. Meillä ei ole asetettuja sääntöjä tai määräyksiä siitä, miten niitä kohdellaan. ”Poliisimme itseämme ja luotamme yksilöihin tekemään oikeita päätöksiä. Näin tiimimme toimii ”, hän sanoi.

” Meillä ei ole A4-arkkia, jossa on sääntöjä, jotka on kirjoitettu siihen.Luotamme vain, että kaverit tekevät oikein. Onneksi meillä ei ole ollut ongelmia. Jos kohtelet miehiä kuten miehiä, saat miehiä. ”

Kuka aloittaa lauantaina, Australian haluaa Englannin alentaa Fijin elinvoimaisen hyökkäävän pelin Twickenhamissa. “He haluavat saada tavanjuhlat”, Jones sanoi. ”Emme halua olla Kiva-juhlaa, haluamme syödä kalaa ja pelimerkkejä. Varmistamme, että syömme kalaa ja pelimerkkejä lauantaina.