Contador hohteli olkansa, ja Gera voitti kuudennen vaiheen Greipelin kanssa

Viisi seikkailijoita läksivät ensimmäiset varsinaiset bonus Peloton ja alkoi näkyä pelipaidat ja logot sponsoreita TV-kameroiden. Koska yksikään kolmesta italialaiset eikä Romanian Grosu tai Pole Rutkiewicz ei johtajat huolissaan ryhmä rakensi lyijyä noin viisi minuuttia.

Tämä pakolaiset ristissä aaltoileva maasto keskellä vaiheessa yksin ajoi lähes 170 km, vasta sitten 14 km ennen maalia vuonna Castiglione on nälkäinen pakkaus spurterských joukkueet nielty ja alkoi rakentaa ihanteellisella paikalla viimeisen kilometrin ja metriä.

Giant eturintamassa sekoittaa Orik, reuna karjui miehet Greipelova Lotta ylös kolmeen kilometri suojavyöhykkeen johtoon pakkauksessa junissa osoitti tärkein suosikkeja Gira.Contador, Aru, Porte, he kaikki yrittivät välttää hermostunut finaali trablům.

He eivät voineet kuitenkaan täysin…

Kun pääasialliseen ryntäsivät loppusuoralle ja edessä asettui suurin ässät massaväli, italialainen Daniele Colli pyöränsä putosi telefotopäätä yksi yleisöä täydellä nopeudella kaatui maahan ja pahasti murtunut käsivarsi.

“Hän sanoi minulle: en tunne kätesi”, sanoi Francesco Pelosi, urheilu Nippo Vini Fantinin johtaja. “Minä pelkäsin todella. He nyt vievät hänet Grosset-sairaalaan. Se on todella häviäjä. ”

falling pyöräilijä voinut enää välttää miesten suojaa ja valvontaa tavoitteita roikkuvat yksitellen.Lukien Giro johtaja Alberto Contador.

Nyt Greipel muistoksi nosti kätensä maaliin ja sitten ennen mikrofonin Eurosport sanoi: “Pidimme erittäin hyvät ja kaikki meni suunnitelmien mukaan. Se oli pitkä rata, ehkä 600 metrin päähän tavoitteesta, jonka jäi kaksi kertaa, mutta jatkoin suurta tahtia ja nyt olen onnellinen voittaakseni. Se kuuluu koko joukkueelle. ”

Kuitenkin tappion loppu Contador, joka yrittää voittaa koko otsikko. Kun hän oli päässyt massiiviseen asfalttiin, hän nouhi itsensä ja saavutti maaliviivan pyörällä. Sen lavalla, jossa hänen piti johtaa, hän kuitenkin näytti olevan tyytymätön.Maglia Rosa kieltäytyi pukeutua ja jopa avasi pullon samppanjaa.

Sen sijaan vain osoittaa kipeä vasen olkapää, käsi pitelee kehon ja välittömästi katosi. “Hän putosi polvi kuin viime vuonna Tour de France”, sanoi asiantuntija Eurosport Juan Antonio Flecha viime Contadorův karambolipelejä joka johti vetäytyminen kisasta.

“Hän putosi epämukavaa, hän on loukkaantunut hänen harteilleen tehdään yhä testit mutta ehkä se ei saisi olla liian vakavaa “, sanoi Jacinto Vidarte tiedottaja Saxo-Tinkoff vakaa.

tyynnytti faneja turhaan, Contador sijoiltaan olkapää. Perjantaina hän oli jälleen nähnyt lääkäri, mutta kilpailu jatkuu.