Chodov ja Boleslav poistuvat salibandyn superleavin semifinaaleista

Seuraavassa sarjassa 2: 1 lyijy tapahtui Vítkovice- ja Sparta-otteluissa. Ostravans voitti Prahassa yli Tatran Střešovice 6: 5 jatkoajalla ja Sparta kukisti FBS Bohemians 5: 4.

Palkinto Chodová varmistettava ennen 563 katsojaa vuonna rangaistuspotkukilpailun hyökkääjä Tom Ondrušek jotka yhteensä ottelua sijoitettiin kolme pistettä kahdessa tavoitteet ja apu. Prahalaisten Podhráský valmentaja David ylisti suorituskykyä maalivahti John Barak, joiden kannattajat loukkaus.

“Sillä Bary erittäin kova ottelu ja lopulta tuli sankarinsa. Muuten kaksintaistelu oli enemmän tai vähemmän sama kuin odotimme. Olemme erittäin iloisia siitä, että pääsimme lopulta voittamaan hänet.Huomenna Odotan helvetisti, mutta haluamme ehdottomasti viedä prosessia “, sanoi Podhráský.

Mladá Boleslav kotimaan yksiselitteinen voittoja (11: 3 ja 10: 1) Pardubice päätti loppuun asti. 58. minuutilla, hän teki voittomaalin Josef Pluhar seurauksena suljettu toinen tavoite ottelun Jan Nate.

“Pieni tietenkin vastustajan maalivahti (Petr Musil) ja korkea tuottavuus ovat tehneet kotimainen draama illan peli. Lopussa ottelun päätti yhden brejková tilanne ja johtopäätös olemme asiantuntevasti huolehtia “, hän sanoi valmentaja Mladá Boleslav Jan Pazdera.

Vitkovice menettänyt kentällä Tatran johtaa 5: 1, mutta lopulta vietetään portista Luke Řezanina aikaa 69 : 03.Prahalaisten ollut pätevä tai temppu Milan Melis, joka 47 sekuntia ennen loppua kolmannen kauden pakko asetuksia.

“Meidän puoleltamme tänään, minulta puuttui kipinä vieläkin suurempi, mutta silti meillä oli ottelun kurissa 50 minuuttia. Valitettavasti odotimme loppua, eikä sitä saa toistaa. Tatran on paljastanut toista heikkoutta ja voimme nyt tehdä siitä selvemmän. Olen iloinen siitä valtavasta moraalista, jonka olemme osoittaneet. Jälkeen Lauf vastustaja lopulta tulimme hyvin ansaittua voittaa “, sanoi valmentaja Pavel Brus Vítkovice.

Sparta johti yli Bohemians 44. minuutti lähes 5: 2 ja viimeistely yli kaksi viimeistä wickets ja James Sark ei anna voittaa . “Olemme voittaneet onnea.Meidän on valmistauduttava paremmin huomiseen ja menemme puhtaalla pään alusta alkaen “, Sparta Ondřej Kašpárek sanoi.