Canberra näyttää parannuksen merkkejä voittaessa Länsi-Sydney

Kendall Fletcher sijoitti kahdesti johtamaan Canberra Unitedin 4-1 voittoon Western Sydney Wanderersin ja W-League-tikkaiden toiseksi sijalle. Amerikkalainen keskikenttäpelaaja nettoutui joka puolelta oppikirjan otsikoilla, kun mestarit löysivät vihdoinkin maalijoukonsa, vaikkakin hieman ylimielisesti.

Canildran maalivahti Melissa Maizels, Matildas No1: n sijainen Lydia Williams, irrotti useita avain säästää, koska Wanderers uhkasi uudistaa kahden tavoitteen alijäämän toisella puoliskolla.Erica Halloway sai vihdoinkin Maizelsin tavoitteen, mutta Fletcher vastasi muutamassa sekunnissa ennen kuin Ashleigh Sykes saavutti vahvan suorituskyvyn Gosfordin voiton sulkemiseksi. Keskiviikkona: W-liigan tähdet ovat pitkällä tiellä vakavista polvien vammoista | Joe Gorman Lue lisää

Canberra meni otteluun, jossa on vain viisi maalia niin monta ottelua, ja niiden suorituskyky viittaa siihen, että he löytävät lomakkeen löysästi. >

“Tästä pelistä oli paljon positiivisia, mutta vielä paljon tehtävää on tehtävä”, Canberran valmentaja Rae Dower sanoi. “Meillä oli joukko uusia pelaajia tulossa joukkueeseen kauden alussa, joten se kesti vain jonkin aikaa päästä uraamme.”

Unheralded Newcastle Jets sai mahtavan 4- 0 voittaa kaksi kertaa mestareiden Brisbane Roar siirtyä osaksi kolmasosaa.Adriana Jones, Caprice Dydasco, Jenna Kingsley ja Megan Oyster saivat Jetsin tulostaulukon, kun Roar kärsi ennätyksellisen tappionsa.

Melbourne Victory sai ensimmäisen voiton lauantai-iltana 3-1 voittaa Perth Glory. Victory oli ansainnut voittajia ja maalasi maalia aikaisin joka puolelta Hayley Rasta ja Christine Nairn, kun taas Englanti eteenpäin Natasha Dowie rajattu hieno debyytti myöhään lakko.

Sydney FC keräsi kova taisteli 1-0 voittaa Adelaide Unitedin kanssa Jasmyne Spencer, joka on ainoa tavoite puolivälissä puolivälissä, jotta Sky Blues osuu kolmasosaan Jetsin maalieroista.