Budějovice odottaa keskeistä kaksintaistelua Venetsian kanssa. Mitä edelliset ottelut tekivät?

Neljä ottelua ja kumpikin erilainen. Sekä Budějovice että Benátky nad Jizerou voittivat kaksi kertaa. Kerran kotona ja kerran vastustajan jäässä. Tällainen on ensimmäisen jääkiekon liigan pudotuspeleissä. Mitä yksittäiset ottelut tekivät? Kuinka tasapainoinen sarja voi kehittyä edelleen? ottelu: Budějovice – 4

Ehkä kotiin osoitti kahden viikon tauko päätyttyä runkosarjan, mutta ensimmäinen kaksintaistelu Motor tuli ulos. Jihočeš alkoi leikkimättömästi, päinvastoin, Venetsia oli kaikkialla ennen. “Vastustaja aloitettiin alusta alkaen, hänellä oli vahvempi ja useammin ampui maalissa.Peli nousimme kymmenes minuutti, sitten seuraa meidän parempi osa toisen kauden, mutta emme päässeet kiekon maaliin, “sanoi apuvalmentaja Radek Bělohlav kotiin. Ottelun avauksen 51. minuutilla Michal Švihálek ei pysty muuttamaan tomaan kohteeseen vaan maalivahti. Seitsemässä minuuttia otti johdon vastustaja kun osuma Marek Pabiška.

Käännä 180 astetta ja täysin eri jääkiekko.Toisessa ottelussa Budějovice lisäsi huomattavasti liikkumista, teki ottelut ja tasoitti sarjan 1: 1 pääosin Rok Pajičin kahden maalin ansiosta. Hän kaipaa Motorsia – kurinpitolautakunta on antanut hänelle viiden minuutin matkan. “Se ei ollut niin yksinkertainen, hän päätti ensimmäisen maalin. Mutta se kesti myös 36 minuuttia ennen kuin saimme kiinni, mutta siinä pelissä voisimme nähdä, että meillä oli voitto ensimmäisestä minuutista “, Bělohlav sanoi.

Kolmas kolmasosa siitä, että moottori menetti 1: 5. Tämä oli tärkein syy toiselle tappion kohdalle, vaikka se oli 29.3-0 voitto Nouza-vieraille. Sitten Venetsian nousi, Skořepa asettui 47 minuutissa ja se oli jo – tavoite 50., 54., 57. ja 60. minuutissa. “Olemme tehneet neljä virheitä, vastustaja teki neljä maalia”, sanoi Motorsin valmentaja Petr Rosol.

 

Onko militancy ubráněných seitsemän heikkeneminen ja ehkä jopa terveitä turhautumista kiistanalaisen syrjäytymistä.Kiitos Etelä-Böömin voitti neljännen pelin lähimmän, paitsi kun tasapainottaa 1: 1 valmis 18 sekuntia ennen valtapelistä David Kuchejda onnenpotku. “Ehdottomasti, en ymmärrä, miten Venetsian Liberecin tuomarit voivat viheltä. Ja pelata kahdessa ottelussa noin kolmekymmentä minuuttia kolmeen, en ymmärrä. Mutta me puolustamme sitä, vaikka se maksaa meille paljon voimaa “hän sanoi.

ottelu: Budějovice – Benátky

Jos kysyt joitakin tunnettuja henkilöitä Budweiser, lopputulos viidennen peli sarjassa, soi selkeä: uskomme voittoon Motor. Syy?Viimeinen ottelu voitti maalin 18 sekuntia ennen loppua ja nyt on psykologinen etu. Mikä on avain tämän päivän peliin? Pyhittäminen valtapeleihin tai combative tiimikohtaiset kuten viime kaksintaistelun kun moottori usein ollut shorttia?

“En haluaisi ovat kokeneet tällaisen ottelun,” palaa peliin Bělohlav. “Jotta pudotuspelit onnistuisivat, yksityiskohdat päätetään. Virta soi, heikkenee. Näin se avautuu. Sen on yhdistettävä kurinpito ja sitoutuminen. Toivottavasti se näyttää näyttävän sarjan toinen peli, kun ensimmäisestä minuutista oli selvää, että aiomme voittaa. Ja että meillä on nuori joukkue, jota ei tarvitse painostaa?Tämä ei ole historian kysymys, vaan se on vain taistelemassa sitä. “