Budějovice ampui Vítkovicea, Třinec käänsi kaksintaistelun Znojmo

Tsekin Budejovice halusi korjata viimeinen koti ottelu tasapeliin ja tuli hyvin aktiivisesti. Alkupuoliskolla oli 4: 0 ja auttoi heitä kahteen omat tavoitteet ja Vitkovice. Silesians jäävät viimeiseksi pöytään voittaa ja neljä pistettä.

“Meidän täytyy olla tyytyväisiä tulokseen ja hänen osoittivat pelin. Tulimme hyvään otteluun, ja meillä oli lyhyt lyijytavoite. Pelasimme hyvin koko ajan, meillä oli maku peliin, luotiimme vielä muutaman mahdollisuuden. Soitimme hyvä peli “, seuran verkkosivuilla mainitut valmentaja David Horejš Tsekin Budejovice.

epäonnistui jälleen Varnsdorf, jotka menettivät 0: 1 Sokolov, jota johtaa entinen kapteeni Pavel Horváth Pilsen. Koti on viimeinen, viisi pistettä ja odottaa vielä voittoa.Muualla sunnuntain kaksintaistelu Vlašim voittaa kaksi maalia Paul jahtasi Ústí nad Labem 2: 1.

Lauantai: läpäissyt Trinec, Pribramin ja Pardubice

Znojmon lähetettiin johtamaan 25. minuutti Lacko, mutta tuli kotiin toisella puoliskolla. Alussa offset pään Juřena ja Třinec paine yhdeksän minuuttia ennen loppua päättynyt liikevaihdon Šumbera.

Silesians toisen divisioonan ei menettänyt viidennen kerran peräkkäin, päinvastoin Znojemský joukkue hävisi pistettä, kun edellisen aikavälillä neljä voittoa ja putosi kuudenneksi.

Pribram voitti Frydek-Mistekin 2-1 kotona ja on viides. Vieraat saivat kolmannen minuutin aikana Biolkin ansiota, mutta 25. minuutti toisen kortin karsittiin Varadi.Keski-Böömissä kääntyi tila oli lopussa alkupuoliskolla tavoitteistasi Skacel ja Zápotočného.

Pardubice voitti kentällä sujuvasti Tabor 3: 0 ja hyppäsi neljänneksi taulukossa. Pisteytetään kirjoilla 13. ja 17. minuutilla, jossa Fousek piirakat, kun tunnin pelin lisätty kolmasosaa väliintuloa vuorotellen Petran vieraille.

Tavoitteet: 13. Fousek 17 Piroch, 60. Petran. Tuomari: Adámková – Pochylý, Dohnálek. ŽK: Kopřiva (Tábor). Katsojat: 675. Home Táborsko: Tom – Hell, Klusák, Mysliveček (35 Kopriva) Navratil – Nešický, Kucera, Štohanzl, Prosek (46 Soucek) Mrsic (71 Blecha) – Musiol. Valmentaja: Nádvorník. Home Pardubice: Knobloch – Křapka, Piroch, Šejvl, Surzyn – Ladra Jerabek, Reznicek, Fousek (65. Sokol) – Musta (85 Fusek), kala (46 Petran).Kouluttaja: Novotny.