Bayern München on kuullut Dortmundia voittaen muita suosikkeja

Dortmund yli Bayern voitti 1: 0 ja valmentaja Josep Guardiola juhli viideskymmenes Bundesliiga voittaa. Kaikki hänen täytyi tehdä 61 pelejä asettaa uuden ennätyksen kilpailuun.

Ratkaiseva hetki sattui 36. minuutilla. Lewandowski taisteli palloa ja lähetti matkan Müllerille. Hänen maalivahti Weidenfeller meni vain Puolan hyökkääjä ja entinen Dortmundin pelaaja teki neljästoista tavoite kauden.

Koti on jälkipuoliskolla itsepintaisesti yrittää selviytyä. Lopulta Neuer vetäytyi Reusin suorasta potkuista ja piti tiukan 1-0 voiton. Dortmund ensimmäistä kertaa seitsemään pelejä ei pisteet.

tilannekuvat välisessä ottelussa Bayern ja Dortmund.

Wolfsburg voittaa Stuttgart 3: 1. Pisteet avattu 41: ssä.minuutti rangaistus puolustaja Rodriguez, mutta kannattavuusrajaa selviytyneet Harnik.

Toinen puoli on kuitenkin kuulunut Wolfsburg – toisen maalinsa ottelussa sijoitettiin vapaapotkulla Rodriguez ja lopullinen 3: 1 muokannut entinen pelaaja Chelsea Schürrle.

Stuttgart, joka pelasi koko ottelun puolustaja Hloušek, jäi viimeisellä sijalla pöytää.

Vaikka Mönchengladbach voittaa Hoffenheim 4: 1, mutta ottelu ei parane. 17. minuutilla, hän lähetti kotiin eteenpäin Schipplock.

liikevaihto kuitenkin vieraat odottaa pitkä, välillä 26 ja 36 minuuttia valvoa Kruse, Herrmann ja Raffael. Viimeksi mainittu on suljettu toisen teko pisteet 4: 1 vierailijoille.

Mönchengladbach pysyi kolmannella sijalla, joka edelleen zaruručuje tuotavaksi suoraan liigan, ennen Leverkusen.Luokasta Hamburg 4: 0 kiitos dvougólových ampujat Castro ja Kiessling.

Uusi valmentaja vielä Knäbel joutui pelaamaan 60 minuuttia keskikenttäpelaaja Petr Jiráček, portti laittaa eteen Pieni mieluummin Adler.

Freiburg puolustaja Friedrich ristissä jumissa taistelussa ylläpitääkseen ja voitti Kölnistä 1: 0, peli päätti Frantzin. Keskikenttäpelaaja Darida pelasi voittajajoukkue viimeisen kuuden minuutin aikana.

Runsas tarjoilu minuuttia sijoitettiin puolustaja Gebre Selassie alkaen Werder Bremen ja oli mukana goalless piirtää Mainz.

suora kaksintaistelu Ausgburgem ja Schalke viides paikka päättyi no draw draw. Viidennen kanta on edelleen gelsenkirchenský yksikkö, joka on edessä Augsburg eteenpäin yhden pisteen.

Augburgu liian offensively viritetty ottelu pelataan.Kauden ensimmäisellä puoliskolla kotijoukkue oli erityisen uhattuna vakiotilanteissa, mutta Hojbjergin ja Meierin lisäksi. Toisella puoliskolla Schalkeellä oli myös mahdollisuudet kauden toisella puoliskolla. Erittäin hyvässä paikassa Huntelaarin puolustushyökkäyksen jälkeen, mutta maalivahti osui Hitzeen.