Bayern menetti kaksilinjaisen lyijyn ja sidottiin, Hoffenheim menetti

Bayern on lyönyt Berliinissä kymmenen minuutin kuluttua, kun maalivahti Herthy Jarstein ei saavuttanut Hummelin jalkaa. Hetkeä myöhemmin erotuomari määräsi rangaistuspotku kotiin Osmers kuultuaan videorozhodčím ja kuvien katselua, mutta se valitti.

Pian muutoksen puolin kasvoi Puolan hyökkääjä Lewandowski. Mutta koti ei antanut periksi, ja jonkin aikaa he onnistuivat tasapainottamaan. Ensimmäinen, kun hyvä toiminta Haragučiho Duda osui Slovakian maajoukkueen ja sitten voitti Ulreicha Kalou.

“Meille on hieman turhautumista. Meidän on pelattava entistä suuremmalla keskittymisellä ja kurinalaisuudella, emmekä ole tuskin maksaneet sitä. Ilman keskittymistä emme enää ole Saksan vahvin sankari, hän kritisoi hänen Sagnol-tiimejä.Menetys pisteitä ei koske vain hallitseva mestari, oli polvivamman ennenaikaisesti peruuttaa keskikenttäpelaaja Ribery. Koti

Hoffenheim johdolla nuori valmentaja Julian Nagelsmannem, Freiburg alkoi hyvin ja 14-minuutin avasi pisteytyksen ansiosta hyökkääjä yhdeksäntoista Hacka , joka maalasi maalin ensimmäisen maalin. Kotiin, mutta neljän minuutin kuluttua tavoitteita valtion kääntyi Niederlechnera ja Söyüncüa.

Se lopulta päätti ensimmäisen kolmen pisteen voitto kotiin kolme minuuttia ennen loppua Stenzel asiakkaat ollut auttanut seuraa Schuster oma maali.Hoffenheim hävisi Freiburg viiden vuoden kuluttua.

“Kun ottelua menimme hyvin, me nopeasti tuli maaliin, mutta sitten oli pelin samankaltaisesti kuin viime kerralla”, sanoi valmentaja Nagelsmann torstain kaksintaistelu Europa League, jossa Hoffenheim johtoon Razgradin kurssin jälkeen Kadeřábin tavoite toisen minuutin jälkeen, mutta lopulta menetti 1: 2. “Sen sijaan, että otettaisiin jalka kaasulle, jokainen askel vaikeutuu. Aina ei voi voittaa “, hän sanoi.

Duel Kölnin ja Leipzigin oli täynnä mahdollisuuksia molemmille osapuolille. Puolen tunnin pelin juhli Bundesliigan tavoite jersey Leipzigin Klostermann, kymmenen minuuttia ennen loppua lisäsi vieraiden Poulsen otsikkoa.Vaikka koti odotti sitten kosketukseen portit, järjestää Osako, ensimmäinen voitto kauden mutta saavutettu ja jäi yhden pisteen taulukon alaosassa. Leipzig siirtyi neljäsosaan.