Barcelona on jälleen mestari kahden vuoden kuluttua, joka juhlii tyylikkäästi Atléticossa

Toiseksi vaikka Real Madrid voitti 4-1 kentällä ansiosta Barcelonan Espanola seitsemäs Cristiano Ronaldo hattutempun tänä vuonna – mutta viimeisen kierroksen menettää hänen arch-kilpailija neljä pistettä…

Barcelona niin seisoa hänen oikeussalissa 23. Cup pokaalin liigan mestari Real Madrid siellä on yhdeksän enemmän.

Barcelona liittyi urheilullinen ilman hyökkääjä Suarez pitkään ettei voi vahvistaa. Jopa 65 minuutin kuluttua yhdistämällä Pedro Messi ratkaisi voiton.

mestaruuden mutta ei ainoa palkinnot Barcelona voi saada tällä kaudella: 30thVoi se odottaa Espanjan Cupin finaalissa Bilbao ja viikkoa myöhemmin kilpailee Berliinissä Mestarien liigan finaalissa Juventus.

“Viime vuosi oli meille vaikea emmekä olleet tarpeeksi hyviä tulla mestareita. Tänä vuonna pelaamme hienosti. Tämä on tärkein palkinto meille, vaikka Mestarien liigan on arvostetuin kilpailu. Liiga on vaikeaa, koska kohtaamme kaikki joukkueet pelata sitä “, sanoi keskikenttäpelaaja Sergio Busquets.

Vaikka Ronaldo välähti kolme maalia ottelussa stadionilla Espanola Barcelona, ​​mutta “valkoinen baletti” tänä vuonna joutuu tulemaan toimeen ilman otsikko.Portugali edustaja voi odottaa vain kasvattaa joukkueensa johtoa johdossa maalintekijä, sillä hän on 45 osumaa, neljä enemmän kuin Messi.

Atlético on tietty Kolmanneksi kuten Valencia voitti pisteen piirtää 1: 1 Celta Vigo. Mutta kahdeksantena minuutin, mutta se menetti ulos maalin jälkeen Hernandez, mutta toisella puoliskolla Otamendiho tavoite jäi mahdollisuus Valencia kolmannella sijalla turvaaminen osallistuminen lohkovaiheessa Mestarien liigan.

Hyvin aloitettu eikä Sevilla kaksintaisteluun Almeria, puolen tunnin pelin avattu pisti kapteeni Bifouma. Toisella puoli, mutta zaúřadoval koti keskikenttäpelaaja Iborra ja kaksi maalia kääntyi lopputulos 2: 1.

Sevilla jäi pöydälle viidentenä neljänteen Valencia, mutta menettää yhden pisteen. Almeria pysyi 19. päivänä.asentoon, ja jos CAS ei purkaudu tuomiosta FIFA, jonka jälkeen joukkue hävisi kolme pistettä, koska velan siirtoon pelaaja, en voi ajatella pelastus.

sitten otti tärkeän askeleen Granada, joka voitti kentällä San Sebastian 3: 0th Se säästänyt Getafe imemisen jälkeen 1: 1 Eibar, mikä puolestaan ​​on taisteltava pitää finaaliin viimeisen ja varmasti laskevaan Córdoba.

Nämä kaksi pistettä edellä luisto kynnys on myös La Coruna, joka onnistui suhteella 2 : 0 kaksintaistelu Levanten kanssa.